Arkadaşlar mezun calling card sitesinde herşey çok açıkca anlatılmış,siteyi dikatlice incelemenizi tavsiye ederim..! Eğer sorularınız olur ise, müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor ve telefonda herşeyi detaylarına kadar anlatıyor![]()
Arkadaşlar mezun calling card sitesinde herşey çok açıkca anlatılmış,siteyi dikatlice incelemenizi tavsiye ederim..! Eğer sorularınız olur ise, müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor ve telefonda herşeyi detaylarına kadar anlatıyor![]()
arkadaşlar sormak istediğim bişey war.türkiyeden abd yi aramak istiorum.dünya telekom hattı war giden arkadaşımın ve benm numaramı da pinsiz arama için kaydetti.yani ben ilk olarak erişim numarasını arıorum bana söylediği kalan bakiyeniz 20 dolar dio. yanii ben abd yi aradığımda hat sabininin dünya telekom bakiyesinden mi düşcek ücret ve ayrıca benm avea sim kartımın konuştuğum dakika kadar ücreti ?? bu mudur bu konuda bilgisi olan war mı
Biraz karisik sormussun anladigim kadariyla cevapliyayim.
-Konusma icin 2 tarafinda dunya telekom hesabi olmasina gerek yok. Arayan kiside olsa yetiyor.
-Dunya telekom hesabinizdan ucret araninca dusmez, siz aradikca duser.
Turkiyeden arama yapacaksan:
-Cep telefonundan ararsan (Turkcell hatttin oldugunu varsayarsak): Dakika basi dunya telekom hesabindan ucret duser + cep telefonu tarifenden sabit hatlari aramis gibi dakika basi ucret odersin.
5 dk konusunca: 5 dk dunya telekom hesabi+ 5 dk turkcellden sabit hatlara arama. yapmis gibi olacaksin. (avea/vodafone icinde ayni)
Ev telefonundan ararsan: 5k dk konustugunu varsayarsak:
5 dk dunya telekom hesabi+ 5 dk sabit hatlari arama yapmis gibi olacaksin.
Sometimes memories can kill...
tamamdır yani her trlü dünya telekom dan ücret gidio ben arasam dahi yani.saolasın manhattan
Expiration Date denılen yere ne yazalım aktıve ıslemını yaparken??
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Arkadslar ıkı defa aktıveettım yanlıslıkla heralde..ılkın adres kısmına amerıkada calıscagım yerın adresını yazmıstım oyle aktıve ettım..sonra sıtedekı örnek dolsurma seklıne baktım orada Adres bilgileri olarak türkiyedekı adres gırılmıstı..ben de bastan tekrar aktıvasyon sayfasına gıdıp bu sefer turkıyedekı adresımı yazıp tekrar aktıve ettım ..2 defa mı aktıve etmıs oldum 2 defa mı ucret kesılcek acaba ? ..benım kredı kartı uluslar arası aramalara acık mı bılmıyorum ..maksımum kart benımkı..yrm etcek bırılerı var mı? bı de butun bılgılerı gırdıkten sonra tıkladım ve bos bı sayfa cıktı hıc yazı cıkmadı aktıve ıslemı basarılı oldu mu acaba?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Dünya Telekom'a kaydoldum, att hattim yok, payphonelardn arıyorum, memnunum şimdilik, zaten pekte att ye gerek yokmuş gbi geldi, payphonelardn heryerde var
Pekı hesabını olusturduktan hemen sonra hesabına gırıs yapabıldın mı yoksa 1 hafta sonra numaran gelınce mı hesabın olus tu ?
Peki arkadaşlar şimdi hesabımı açtırdım 10 dolar seçtim bu yüklenen dünya telekom hesabıma yüklendi sanırım. att için www.dunyacard.com tekrar burdandamı yükleme yapmam gerekiyor.
şimdi benim telefon numaram belli,türkiyeden biri beni turkcellle veya aveayla farketmez nası arıycak ayrıntılı anlatırmısınız.
At&t hat almissan onu arayacaklar. Ama epeyi bi pahaliya patlar seni aramalari. Ayrica arama yapacak kisi musteri hizmetlerinden hattini yurtdisi arama/aranmalarina acmasi gerekir. Yoksa ne o seni arayabilir ne de sen onu arayabilirisn.
At&t hattinin numarasindan seni arayabilirler. +1..... diye arayabilirler veya 001...... diye
bu mezun calling card bana beleş pin numarası gönderdi ben üye falan da değildim ama bi dalavere olmasın yahu? kim yaptı nerden yaptı beni oraya üye
şirketin senin bilgilerini yollamıştır onlara.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
manhattan bi sorum daha war sana..abd den türkiyedeki sabit hattım arancak dünya telekomla..sabit hattımdan bi ücret gitmio dimi? sadece arayanın dünya telekom bakiyesinden düşÃ¼o??
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
tüh bende sevinmiştim ya
arkadaşlar foruma bi konu açmak istiodum ama burda bilen vardır die düşÃ¼ndüm o yüzden ilk önce burda sorıyım dedim.. abd den türkiyeyi sabit bi fatura ödeyerek ve sınırsız arayabilceğimiz bi hat bilen war mı ??? seattle a gidiorum ordan temin etmem gerekcek tabi..
ya ben bu dunyawt com a girdim firmayı sectim cıkan formları doldurdum. sonra bana hemen local number filabn verdi bu benim amerikada kullanacagım numaramı ? hani mail ile geliyodu ? yanlışlık mı var analamadım ?
Merhabalar, hattımı Amerika'da aktif etmem durumunda herhangi bir dezavantajım olur mu ?
Ya bana yerel numarayı ve bana ait olan numarayı verdiler de pin nosu gelmedi.ne zaman gelcek o acaba
Ya tam olarak anlayamadım aslında bu durumu.Bana gelen mailde bir local number bir de at&t numarası var.Ailem beni aramk istediğinde aynen benm ararken yapmam gerektiği gibi önce local number ı çevirip sonra bnm noyu mu çevirecekler?kaydolurken yazılan o 3 numaranın tek anlamı o numaraları pinsiz arayacak olmamız mı?gerçi bana pin nosu gelmedi daha ama.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks