Work and Travel
Sayfa 5 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci 12345678 SonuncuSonuncu
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Thumbs up

Arkadaşlar mezun calling card sitesinde herşey çok açıkca anlatılmış,siteyi dikatlice incelemenizi tavsiye ederim..! Eğer sorularınız olur ise, müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor ve telefonda herşeyi detaylarına kadar anlatıyor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar sormak istediğim bişey war.türkiyeden abd yi aramak istiorum.dünya telekom hattı war giden arkadaşımın ve benm numaramı da pinsiz arama için kaydetti.yani ben ilk olarak erişim numarasını arıorum bana söylediği kalan bakiyeniz 20 dolar dio. yanii ben abd yi aradığımda hat sabininin dünya telekom bakiyesinden mi düşcek ücret ve ayrıca benm avea sim kartımın konuştuğum dakika kadar ücreti ?? bu mudur bu konuda bilgisi olan war mı

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aykutdikmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sormak istediğim bişey war.türkiyeden abd yi aramak istiorum.dünya telekom hattı war giden arkadaşımın ve benm numaramı da pinsiz arama için kaydetti.yani ben ilk olarak erişim numarasını arıorum bana söylediği kalan bakiyeniz 20 dolar dio. yanii ben abd yi aradığımda hat sabininin dünya telekom bakiyesinden mi düşcek ücret ve ayrıca benm avea sim kartımın konuştuğum dakika kadar ücreti ?? bu mudur bu konuda bilgisi olan war mı
    Biraz karisik sormussun anladigim kadariyla cevapliyayim.

-Konusma icin 2 tarafinda dunya telekom hesabi olmasina gerek yok. Arayan kiside olsa yetiyor.

-Dunya telekom hesabinizdan ucret araninca dusmez, siz aradikca duser.

Turkiyeden arama yapacaksan:
    -Cep telefonundan ararsan (Turkcell hatttin oldugunu varsayarsak): Dakika basi dunya telekom hesabindan ucret duser + cep telefonu tarifenden sabit hatlari aramis gibi dakika basi ucret odersin.

5 dk konusunca: 5 dk dunya telekom hesabi+ 5 dk turkcellden sabit hatlara arama. yapmis gibi olacaksin. (avea/vodafone icinde ayni)

Ev telefonundan ararsan: 5k dk konustugunu varsayarsak:

5 dk dunya telekom hesabi+ 5 dk sabit hatlari arama yapmis gibi olacaksin.
    Sometimes memories can kill...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamamdır yani her trlü dünya telekom dan ücret gidio ben arasam dahi yani.saolasın manhattan

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tamamdır yani her trlü dünya telekom dan ücret gidio ben arasam dahi yani.saolasın manhattan
    evet dunyatelekomdan ucret gidiyor. Ama iste direk telefonundan arasan dakikasi 2-3 tl iken, dunya telekom araciligiyla arayinca 10 dksi 1-2 tl gibi ucretlere denk geliyor. Dunyatelekomu onun icin kullaniyoruz zaten (:

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Expiration Date denılen yere ne yazalım aktıve ıslemını yaparken??
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadslar ıkı defa aktıveettım yanlıslıkla heralde ..ılkın adres kısmına amerıkada calıscagım yerın adresını yazmıstım oyle aktıve ettım..sonra sıtedekı örnek dolsurma seklıne baktım orada Adres bilgileri olarak türkiyedekı adres gırılmıstı..ben de bastan tekrar aktıvasyon sayfasına gıdıp bu sefer turkıyedekı adresımı yazıp tekrar aktıve ettım ..2 defa mı aktıve etmıs oldum 2 defa mı ucret kesılcek acaba ? ..benım kredı kartı uluslar arası aramalara acık mı bılmıyorum ..maksımum kart benımkı..yrm etcek bırılerı var mı? bı de butun bılgılerı gırdıkten sonra tıkladım ve bos bı sayfa cıktı hıc yazı cıkmadı aktıve ıslemı basarılı oldu mu acaba?
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadslar ıkı defa aktıveettım yanlıslıkla heralde ..ılkın adres kısmına amerıkada calıscagım yerın adresını yazmıstım oyle aktıve ettım..sonra sıtedekı örnek dolsurma seklıne baktım orada Adres bilgileri olarak türkiyedekı adres gırılmıstı..ben de bastan tekrar aktıvasyon sayfasına gıdıp bu sefer turkıyedekı adresımı yazıp tekrar aktıve ettım ..2 defa mı aktıve etmıs oldum 2 defa mı ucret kesılcek acaba ? ..benım kredı kartı uluslar arası aramalara acık mı bılmıyorum ..maksımum kart benımkı..yrm etcek bırılerı var mı? bı de butun bılgılerı gırdıkten sonra tıkladım ve bos bı sayfa cıktı hıc yazı cıkmadı aktıve ıslemı basarılı oldu mu acaba?
    Sucre hesap bilglernle giriş yapıp girmeyi denedin mı bakiyeni falan

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı twentysix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sucre hesap bilglernle giriş yapıp girmeyi denedin mı bakiyeni falan
    ewt gırıs yapmaya kaltım ama soyle yazı cıktı

'' Invalid Customer ID/Billing Password ''

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ewt gırıs yapmaya kaltım ama soyle yazı cıktı

'' Invalid Customer ID/Billing Password ''
    O zaman o hesap oluşmamış sanki, ben blglermle grs yaptgmda bakiyemi yüklememi aramamı fln goreblyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Dünya Telekom'a kaydoldum, att hattim yok, payphonelardn arıyorum, memnunum şimdilik, zaten pekte att ye gerek yokmuş gbi geldi, payphonelardn heryerde var

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Pekı hesabını olusturduktan hemen sonra hesabına gırıs yapabıldın mı yoksa 1 hafta sonra numaran gelınce mı hesabın olus tu ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Pekı hesabını olusturduktan hemen sonra hesabına gırıs yapabıldın mı yoksa 1 hafta sonra numaran gelınce mı hesabın olus tu ?
    Bnm att yok ya bn direk dunya tlkoma katldm, payphonlari kllnyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Peki arkadaşlar şimdi hesabımı açtırdım 10 dolar seçtim bu yüklenen dünya telekom hesabıma yüklendi sanırım. att için www.dunyacard.com tekrar burdandamı yükleme yapmam gerekiyor.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı euromad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki arkadaşlar şimdi hesabımı açtırdım 10 dolar seçtim bu yüklenen dünya telekom hesabıma yüklendi sanırım. att için www.dunyacard.com tekrar burdandamı yükleme yapmam gerekiyor.
    At&t ye abd de herhangi bi at&tden para yukletebilirsin. Ama hesabi actirinca 10$ bakiye yuklu geliyor diye biliyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şimdi benim telefon numaram belli,türkiyeden biri beni turkcellle veya aveayla farketmez nası arıycak ayrıntılı anlatırmısınız.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fatihd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi benim telefon numaram belli,türkiyeden biri beni turkcellle veya aveayla farketmez nası arıycak ayrıntılı anlatırmısınız.
    At&t hat almissan onu arayacaklar. Ama epeyi bi pahaliya patlar seni aramalari. Ayrica arama yapacak kisi musteri hizmetlerinden hattini yurtdisi arama/aranmalarina acmasi gerekir. Yoksa ne o seni arayabilir ne de sen onu arayabilirisn.

At&t hattinin numarasindan seni arayabilirler. +1..... diye arayabilirler veya 001...... diye

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu mezun calling card bana beleş pin numarası gönderdi ben üye falan da değildim ama bi dalavere olmasın yahu? kim yaptı nerden yaptı beni oraya üye

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı jabir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mezun calling card bana beleş pin numarası gönderdi ben üye falan da değildim ama bi dalavere olmasın yahu? kim yaptı nerden yaptı beni oraya üye
    Onemli olan pin numarasi degil Icine para yukledikten sonra kullanabilirsin. Bos pin nosu bi isine yaramaz

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

şirketin senin bilgilerini yollamıştır onlara.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

manhattan bi sorum daha war sana..abd den türkiyedeki sabit hattım arancak dünya telekomla..sabit hattımdan bi ücret gitmio dimi? sadece arayanın dünya telekom bakiyesinden düşÃ¼o??

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

manhattan bi sorum daha war sana..abd den türkiyedeki sabit hattım arancak dünya telekomla..sabit hattımdan bi ücret gitmio dimi? sadece arayanın dünya telekom bakiyesinden düşüo??
    gitmez sikinti yok
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tüh bende sevinmiştim ya

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar foruma bi konu açmak istiodum ama burda bilen vardır die düşÃ¼ndüm o yüzden ilk önce burda sorıyım dedim.. abd den türkiyeyi sabit bi fatura ödeyerek ve sınırsız arayabilceğimiz bi hat bilen war mı ??? seattle a gidiorum ordan temin etmem gerekcek tabi..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya ben bu dunyawt com a girdim firmayı sectim cıkan formları doldurdum. sonra bana hemen local number filabn verdi bu benim amerikada kullanacagım numaramı ? hani mail ile geliyodu ? yanlışlık mı var analamadım ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben bu dunyawt com a girdim firmayı sectim cıkan formları doldurdum. sonra bana hemen local number filabn verdi bu benim amerikada kullanacagım numaramı ? hani mail ile geliyodu ? yanlışlık mı var analamadım ?
    Lokal number arayacagin numara olmasi lazim. SItesinde zaten erisim numaralarina bakinca orada numaraalr gorunuyor. Sana sadece pin numaran lazim. Telefonunu tanitmissan pin e de gerek yok. Direk erisim numaralarindan birini arayinca numarayi tuslayip arayabilirsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhabalar, hattımı Amerika'da aktif etmem durumunda herhangi bir dezavantajım olur mu ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Siempre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, hattımı Amerika'da aktif etmem durumunda herhangi bir dezavantajım olur mu ?
    Hayir.....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya bana yerel numarayı ve bana ait olan numarayı verdiler de pin nosu gelmedi.ne zaman gelcek o acaba

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya tam olarak anlayamadım aslında bu durumu.Bana gelen mailde bir local number bir de at&t numarası var.Ailem beni aramk istediğinde aynen benm ararken yapmam gerektiği gibi önce local number ı çevirip sonra bnm noyu mu çevirecekler?kaydolurken yazılan o 3 numaranın tek anlamı o numaraları pinsiz arayacak olmamız mı?gerçi bana pin nosu gelmedi daha ama.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)