Bende almadim daha ya gecen senekinide kaybettim isin yoksa git al simdi ya.
Bende almadim daha ya gecen senekinide kaybettim isin yoksa git al simdi ya.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ewt bugun koyden sehre ındım ve aldım 3.99 usd pahalı ya burda..Ama ben degil konaklama sahibi odedi evde bulunmasi gereken bi alet oldgunu soledi
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ewt beyler kimse bahsetmiyor bu sene priz olayından
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Kimsenin aklına gelmiyor heraldegidince orada da alınabilir birşey wal-mart'ta veya internetten siparişle çok rahat alabilirsiniz.
onun dışında da ülkemizde de bir çok elektronik mağazasında bulunuyor.
Aman voltaj olayına dikkat. amerikada herşey 110 volt ile çalışıyor. dolayısıyla uyumlu olmayan 220 volt luk bazı elektronik eşyalar çalışmayabiliyor.
matador_36 senin bilgin vardır belki bunlardan, ama senin mesajına alıntı yaparak yazdım diye sanma ki sen bilmiyorsun demek istiyorum. aklıma gelmişken bunları da paylaştım yeni arkadaşlar da faydalansın diye.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Bilgi arşivinde tüm bilgiler mevcut. Orayı okuyanlar işi çözer.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ewt arkadaşlar ben yaptım bi salaklık ny dan ilk gün aldım 40 wata kadar veriyormuş sonradan bi daha aldım walmartlarda satılanlar var 12 dolar butun ülkelerinki birbirine çeviriyor ınu alabilirsiniz çok küçükleri var ama ben bulamadım arkadaşlar almış 2 dolara felan onlar gayet ideal yanınızda üçlü götürün derim ben çok kolaylık oluyor laptop telefon felan aynı anda kullanınca zorluk çıkmasın
arkadaşlar ben prizi 3,5 tl ye bauhoustan temin ettim ayrıca bunun yanında 7 tl yede 3 lü normal priz aldım laptop, cep telefonu, ve kahve makinası için kullanıcam
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/30/2792.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/30/2796.jpg
arkadaşlar böyle bir şey aldım. doğrudur değil mi bu priz amerikada kullanmak için?
sanki yanlış gibi ya. Uçları sanki dikey amerikada, bunlar yatay..
LİNKLER DÜZELTİLDİ
Konu ufukgul88 tarafından (30-05-2011 Saat 11:00 AM ) değiştirilmiştir.
Linkler düzeltildi. Bİ bakabilirseniz sevinirim ya.
Ankara da bulunanlar Maltepe Pazarından 1 lira ya temin edebilirler
DONUSTURUCU bütün ülkelerde çalışıyor maşallah ama 20 tl. olur mu bu ?
Aynısı burda 7,90 TL. İşimize yarayacak olan şey tam olarak bu mudur? Bir de bu alet 110V da çalışmayan aletler için voltajı 220V'a çıkarabilir mi? Laptop, şarj aleti falan 110 V da çalışabiliyor, ancak fön makinesi ve düzleştiriciler genelde çalışmıyor.Bu alet bu işe yarar mı?
UNİVERSAL ÇEVİRİCİ PRİZ AMERİKAN İNGİLİZ FİŞ GittiGidiyor.com'da #38226046
O zaman küçüklerinden alalım bunları taşımaya erek yok.Yine de bulunsun diye bi tane de bundan alırım gerçi ben@orcns fiyat farkı 5 değil, 12 lira
4 kişiyiz, 4 tane aldığımızı varsayarsak 48 lira fazladan para yapar.
Gaziantep'te okuyan biri olarak elektronik kaçağın merkezi Söylemez Pasajından her türlü ürünü bulabilirimbugün veya yarın gidip bakayım
bizim aldigimiz donusturucunun mu 110v olmasi lazim hic anlamam bu elektrikten![]()
yok dönüştürücü 110 volt olmaz zaten. bir çogu voltaj çevirmiyor. ama bizim japon arkadaşlar vardı vazo kadar bir cihaz getirmişlerdi voltajıda çeviren onu kullanmıştık bir kaç kez.yalnızca kullandıgın elektronik eşyaların 110-240V arasında çalışabilmesi yeterli. böyle olursa normal bir dönusturucu kullanabilirsin.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Laptoplarda donusturucuye gerek yok. Butun laptop/bilgisayarlar her voltaj sisteminde calisacak sekilde uretiliyor bildigim kadariyla. Ama bateriniz bitip laotopi sarja takmak isterseniz iste o zaman sorununuz fis girisinde olacak. Onun icinde Universal Travel Adapter dedikleri seyi alacaksin. Walmarta bulabilirsiniz gideceginiz yerlerde.
abd de bazi yerlerde 3 girisli bazilarinda 2 girisli oldugu soyleniyor.Burda almamizin pek bir mantigi yok gibi geldi![]()
arkadaşlar yanlış resim eklemişim arka tarafı bizim türk girişler için çıkışları ise (duvara takılanı ) ince uzun ama , laptobun fişini hiç birşekilde takamadım , girmiyor . çok büyük![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks