Work and Travel
Sayfa 5 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci 123456789 ... SonuncuSonuncu
Toplam 338 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City , MD

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı PaRdaiLLan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla gdin gorun diiceim yerlerden biri tam tatil bolgesi adındanda anlasıldıı gibi.. 10-15 eyaletin tatile geldii bolgelerden biri... kesinlikle tawsiye ederim herkese en azından bi bi hafta da olsa gidp gorn die... resimlerde war da hepsi ark.ların foto. da o yzdn atamıorm siteye barlar konusunda tanımıorm eer 21+ iseniz iki tane unlu barı war teki alanya bellman ın min. 4 katı buyukluunde tekii de hemen hemen 2-3 katı buyukluunde we hepsi tıklım tıklım... nese zmn kıstlı daha cok bilgi weremiorm.... simdilk Bukadr eer aklınızda herangi bi soru warsa nerde olduu nelerin olduu sorun cwp larım!!!

meraba ya ben bişi sorujam bnde oceancitye gidicem ve 88liyim yane 20 barlara giremicemmi yoksa 21 yaş altı oldugumu gösteren bi bileklikle girebilcemmi*?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

md oceancity'de ve yakın çevresinde gezilecek görülecek neler var? arabayla yada arabasız otobüs vs. ile? tatil günlerinde nerelere gidilebilir?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evt arkadaşlar ben de ocean city e gidicem bu yaz.arabasız olarak nereleri gezebiliriz?bir de ocean city e giden arkadaşlar alışveriş yapabileceğimiz uygun fiyatlı mağazaları söylerse sevinirim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar tam iki yazımı o blgede geçiren biri olarak söylüuorum amerikada 3 tane ocean city war biri maryland da biri new jerseyde new jerseydeki abiyane tabirle çakma olanı ast olanı ocean city marylanddır bu sene biraz fazla türk akını olucak olmasına rağmen okadar güzelki bozulamaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ocean city e gidicek arkadaşlar otobusle dw deki devasa outlet centerlara yada salisbury deki mall lere gidebilirler ikiside ucuzdur ikisinide görün ayrıca ocean city nin kendine ait outlet mall center ıda war araa gidin ama fazla ürün bulamazsınız ocean de raha tolun tam bir work and travel cenneti herkes sizin gibi talep çok arzda çok geziler intternet cafeler organizasyonlar rahat olun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool ocean city md

daha önce giden gören gidicek olupta orası hakkında bişeyler öğrenen varsa anlatabilirmi daha önceden bişeyler yazılmış ama özellikle ny ta indikten sonra orası otobüsle ne kadar sürer oraya bileti nerden buluruk 1 ayı ortalama nekadara geçiririz gibi konularda bilgilendirirseniz süpper olur

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Forumda arama yapmamışsın bu konuda bir sürü bilgi olan başlıklar var incele istersen bi...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

eyw usta verdiğin bilgiler için...
    içimi rahatlattın walla ya şimdi
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ben de bu yaz kesin olarak ocean city MD ye gidiyorum, ama konaklama işini çözemedim önceden giden arklar warsa bana biraz bilgi verebilir mi?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart ocean city hakkında?

arkadaşlar ben seneye ocean cıty marylan a gıtmeyı planlıyorum burası hakkında bılgı verebılırmsnz?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

hayırdır ya sen niye geç kaldın bu kadar?gidiş ne zaman

oceancity iyidir hoştur,,haftasonları atlantic city felan gidersin..okyanus var kardeş ne olsun daha
    ikinci iş zor diyolar artık bu aralar orda

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben herkesın gıtmesını beklıyorum onlara bısey olmazsa bende gıdıcem:Pseneye mayıs sonu gıbı ucarım sanırm mukemmelıyetcı oldugumdan bı turlu akrar veremıyorm
    Konu Ataraksia tarafından (02-07-2008 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart ocean city.MD

arkadaşlar ocean city hakkında bir çok şey yazılmış ama kimi sadece duyduklarından aktarmış..ocean city'e giden arkadaşlar oradaki iş imkanları çalışma koşıulları,eğlence mekanları,konaklama ucretlerı ve yasam tarzı hakkında görüşlerini yazabilirse seviniriz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ocean city iidir wat için gecen sene ekonomik kriz olmasından iş imkanları daha azdı ama o rağmen 2. iş tülrü bulabilirsin eğer biraz ing varsa.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla gdin gorun diiceim yerlerden biri tam tatil bolgesi adındanda anlasıldıı gibi.. 10-15 eyaletin tatile geldii bolgelerden biri... kesinlikle tawsiye ederim herkese en azından bi bi hafta da olsa gidp gorn die... resimlerde war da hepsi ark.ların foto. da o yzdn atamıorm siteye barlar konusunda tanımıorm eer 21+ iseniz iki tane unlu barı war teki alanya bellman ın min. 4 katı buyukluunde tekii de hemen hemen 2-3 katı buyukluunde we hepsi tıklım tıklım... nese zmn kıstlı daha cok bilgi weremiorm.... simdilk Bukadr eer aklınızda herangi bi soru warsa nerde olduu nelerin olduu sorun cwp larım!!!
    kades bende kayıt yaptıdım marylande gıtmek ıstıorum . barlarda veya pub da iş bulma ıhtımalım varmı. deneyım ve ıng var ne dersın.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada maryland ocen city

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Wat 2009 için Ocean City,MD gelen var mı???

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

VAr VAr bende ocean city'e,mD geliyorum, duyduguma gore #BCDYZİ#kaynıyormus oralar.BEn 15. street ' te calıscam..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı prime.11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VAr VAr bende ocean city'e,mD geliyorum, duyduguma gore #BCDYZİ# kaynıyormus oralar.BEn 15. street ' te calıscam..
    yazı karakterlerinde inş. sorun vardır arkadaşım ..Yoksa ne yazdığınız farkında değilsin herhalde.yada benim kelime haznem yeterli değil farklı bir anlamı varsa bilmiyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı prime.11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VAr VAr bende ocean city'e,mD geliyorum, duyduguma gore #BCDYZİ#kaynıyormus oralar.BEn 15. street ' te calıscam..
    Allah'ım yaratıyosun bari takip et..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Ben ona 5 sessiz , 1 sesli harf verdim.Umarım doğru kelimeyi bulabilir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ne olmuş adam dürüstçe yazmış wat tan ne beklediğini

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hozakpur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne olmuş adam dürüstçe yazmış wat tan ne beklediğini
    her zaman doğruyu soylemek güzelde her doğruyu heryerde söyleme...ilk mesajında boyle bır arkadaşı korumanda ilginçnerde adminler nerede modlar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben de o.c ye gidiyorum.ancak ben dunes hotel de çalışacağım ve 25 haziranda başlayacağım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende buyuk ihtimalle ocean city ye gidecegim yanliz orda yazin cok turk oluyormus dogru mu?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

evet baya türk olduğu söyleniyor..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=wayy;46070]evet baya türk olduğu söyleniyor..[/

eet türklerin cok olduğu doğrudur gunun her saati türk görebilirsin hatta calsıtıgın yerde de yüksek ihtimal bi türk olcak senden baska aam sorun yok sen kafanı egip devam etceksin

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

iyide ben şimdi merek ettim ne yazdı bu bcyzi yazmış fiorex ama içimde kaldı ne yazıodu biri pm atsın
    AEK

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide ben şimdi merek ettim ne yazdı bu bcyzi yazmış fiorex ama içimde kaldı ne yazıodu biri pm atsın
    ocean city gidince ordakilerin arkasinda yaziomus o bcyzi diye..sonrada arkadas oluyorsunuz cok samimi..herseyinizi paylasiyorsunuz arkadasca
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende maryland ocean ciyty'e gidecem büyük ihtimalle sixflagste çalışmaya eğlence parklarındaki çalışma ortamı, sosyal yaşam, konaklama ve ulaşım hakkında bilgi verebi,lirseniz sevinirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks