canım kardeşim british den alacksan eğer expedia dan alıosun, çünkü expedia reklam fln ayaklarınA ucuza bilet satıoo, anlıcaan www.expedia.com bu kadar yani...
canım kardeşim british den alacksan eğer expedia dan alıosun, çünkü expedia reklam fln ayaklarınA ucuza bilet satıoo, anlıcaan www.expedia.com bu kadar yani...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
2 haziran 8.55 var burda
bu arada arkadaşın tanıdıkları arada amerikaya gidip geliyordu.genelde uçuş saatinden 3 saat önce orada oluyorlarmış.ama britishde yazana göre 2 saat önce check-in açılıyormuş.biz zaten check-ini internetten yapacağız.
sizce ideal olarak ne kadar süre önce havaalanında olmamız gerekiyor uçak kalkmadan önce?
Merhaba , Expedia'dan bilet almayı düşünyorum hangi yolları izlemem gerek.Daha önce buradan bilet alıp da çok sorun yaşayan var mı?Bir de New york'dan norfolk ya da richmond a gitmek için gotobus.com dan biletlere baktım bizim saatlere uygun otobüs yok.Hepsi her gün akşam 5 de kalkıyor ve biz gece orda oluyoruz .Bildiğiniz başka bir site var mı otobüslere bakacağım yada Wahington DC'den rıchmond'a ya da norfolk'a gitmenin yolunu bilen var mı? Ya da norfolk'a new york'dan uçakla mı gitsem? Sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
Konu mturker tarafından (05-05-2009 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.
benim anlamadigim tek gidis biletlerin daha pahali olmasi BA'yla
simdi baktim 497 dolar verdi tek gidis.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ya çok enteresan işlemler oluyor expediada.. Mesela 20 Haziranda THY amerikaya uçuşu YOK! Ama expedia da var vede bilet satın alınabiliyor. Şüpelerim fazlalaştı bu durumda ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
20 hazirandan niye yokmus ucus ona takildim... Koskoca THY butun yaz ucus yapiyorda 20 haziran da niye yapmiyor merak ettim ugursuz gun filan mi seytanin gunu filan
arkadaşlar new yorktan norfolka gidebileceğim bir otobüs şirketi sitesi biliyormusunuz?Gotobus var ama onun saatleri olmuyor bakabileceğim başka bir site ismi biliyormusunuz?Bu arada herhalde expedia'dan british airlines ile new york'a alacam artık ordan bir şekilde norfolka giderim diye düşünüyorum.Çok sorun olmaz herhalde.
Kardeşim ne alakası var Norfolk ile buranın. Belli ki Busch Gardens'a gidiyorsun. O parka gidenlere ayrı bir konu var. Oraya da çarşaf çarşaf yazdık zaten. İstirham ediyorum oraya gidiniz. :X
arkadaşlar yazılanların hepsini okudum hiç uçak bileti almamış bir insana göre british airways ten bilet almak çok riskli gözüküyor.vize görüşmem dün dü herhangi bi sorun çıkmadı.sırada uçak bileti var inşallah şu ucuz biletlerden denk getirebilirim.
2 saat......
Arkadaşlar biletleri aldıktan sonra online check-in yapabiliyor muyuz veya koltuk seçimi.
uçuştan 24 saat önce
Özetle Türkçe'ye çevirirsek : Mail yoluyla iptal işlemi yapmıyoruz. Ücretsiz numaramızı aramanız lazım. Aradığınızda uçuş numaranızı falan hazır bulundurun, bedava diye bizi telefonda bekletmeyin. Ayrıca şu 3 şeye de dikkat edin :Dear Expedia Customer,
Thank you for contacting us about your flight reservation reservation.
We checked the rules and restrictions of your flight reservation and found that your ticket is refundable less EUR 125.00 cancellation penalty.
Unfortunately, we cannot handle cancellation request through email. However, we would be happy to assist you over the phone. Please give our customer service desk a call at the number below or at 1 404 728 8787 for callers outside the U.S. and Canada.
If possible, have your itinerary number and/or booking ID available when you call.
Meanwhile, should you wish to change your flight reservation, please be advised that processing, penalty and fare difference fees will apply upon changing your flight. These fees include:
1. Expedia's processing fee of $30.00
2. Airline change penalty fee of EUR 125.00 per transaction
3. Difference in fare where applicable
1. Expedia üzerinden yapacağınız her işlem için $30'ınızı alırız.
2. British biletlerinin değişim cezası her bir işlem için €125. Yani gidiş dönüş değişim yaparsanız 2+2=4x€125=€500 ceza alamyız. O kadar hayvan değiliz. €125 bize yeter.
3. Değişiklik yaptığınız tarihteki bilet daha pahalı ise, önceden aldığınız bilet ile pahalı olan bilet arasındaki fiyat farkını da alırız.
@faruk,aydınlatma için thanks...
benim bilet de british den. hadi bakalım hayırlısı...
öcelikle bilgiler için saol faruk,
benim aklıma şu soru geldi, biz amerikaya gittik dönüşte erken dönmemiz icab etti ve bileti değiştirmemiz gerekiyor.
1- Bilet değişikliği için yapılacak işlem expedia.com üzerinden mi yapılacak, yoksa british airways üzerinden mi?
2- Bir de dönüşte bileti değiştirmek istediğimizde bu 500dolarlık biletler piyasada olmaz büyük ihtimalle, bu yüzden yeni alınacak bilet ile arasında ne kadarlık bir fark olur? Amerikadayken sadece dönüş tarihini değiştirdiğimizde ne kadar kaybımız olacağını öğrenmek istiyorum.
dostum ben onu şirketimden hesaplattırmıştım. yaklaşık 150-200 euro daha ödemen gerekiyordu. ve şirketteki görevli o zaman bilet fiyatın nerdeyse diğer biletlerle aynı fiyata gelmiş olur demişti.
Şirketine hesaplatırsan daha neler neler bulur sana
Gidiş biletlerinin fiyatı 1 Temmuz'da değişiyor. Yani gidişinizi 1 temmuz sonrasına ertelemiyorsanız fiyat farkı olmaz. Dönüşümüz zaten eylül-ekim aylarında oluyor. Bu tarihlerde fiyat farkı oluşmaz.
Şuan için ,
İstanbul - Los Angeles = 530$ = 385€ + 125€ Ceza = 510€
Bu fiyata en yakın Lufthansa 1040$ = 760€ . Hadi diyelimki ucuza buldun acenta vs. 650€ olsun . Yine arada büyük fark oluyor . Faruk 'un dediği gibi şirkete hesap yaptırırsan daha neler çıkartır sana . Biletler çok avantajlı . Almak ile almamak arasındayım , geçen sene biletimin son rezervasyon tarihinden 1 gün geç geldi pasaportum ve bilete +70 Euro ödedim . Bu senede öyle olmasından korkmuyor değilim .
Aldım bende biletimi expediadan hayırlısı hepimiz için...
bende aldım bileti expedia.dan ama sanki sadece rezervasyon yaptı gibi geldi bana
confirmed yazıyorsa almışsındır
booked yazıyosa rezervasyon yaptırmışsındır
11haziran a bilet almayı düşünüorum expediadan bu kelepir biletlerden bende gitmeyi düşünen varmı o zamana arkadaşlar... ?
Yalnız british airwaysin sitesinden aklıma takılan bi olay ; fuel surcharge denilen ve Amerikaya içi uçuşlar için 107$(9saatten az uçuşlar) kesilen miktar .. Forumda bahsi geçmişti ama tam açıklıga kavuşmadıgını düşünüorum .. bu konuda düşünceleri olanlar?
Konu fbsertac tarafından (16-05-2009 Saat 02:03 PM ) değiştirilmiştir.
"sabah 09.00, akşam 18.00. sonra başka mecburiyetler. sıkışıp kaldık. sırf yeme, içme, barınmanın bedeli bu kadar agır olmamalı. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karşılığı bir ömür yani. ne saçma."
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks