günaydın millet sabahıın köründe kalkıp kpss denemesine girdim bide kötü geçti moralim bozukkk hayata ve kpss ye isyanlardayımbi nargile yakıp rahatlamayı düşÃ¼nüyorum
herkeŞe iyi pazarlar ....!
günaydın millet sabahıın köründe kalkıp kpss denemesine girdim bide kötü geçti moralim bozukkk hayata ve kpss ye isyanlardayımbi nargile yakıp rahatlamayı düşÃ¼nüyorum
herkeŞe iyi pazarlar ....!
mrblar herkese ptesi sınavlar baslıyor cnm hiç çalışmak istemıyo vize haftası saçma sapan şeylerle ilgileniyorum ..yardım et allahım
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Herkesin yaptığı o ,
benim de sınav zamanı odamı toparlayasım gelir nedense![]()
allahım ya 3 gunum boştu hiç çalışmadım son gune bıraktım..BİLMİYORUM ÖĞRENCILER NIYE SON GECE CALISIR..makro sınavım var..makrodan mikro almak ıstemıyorum
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
makro hepsı ezber ya ..işsizlik istihdam,eksık istihdam tam istihdam,mevsıme baglı ıssızlık,faız oranı,gsyri safi yurt içi hasıla gsyih ,gsuh hesaplanması ve tanımları tefe tüfe ,fiyat endksı hesaplanması falan fılan..derslerı baya bı ektıgım ıcın zor gelıyo![]()
Rahat ol bir numara yok
Az önce bir şeyi daha farkettim , ben teknik terimlerin Türkçelerini bilmiyorum![]()
Hemen ders calısmaya gıdıyorum..bu saate kadar calısmadım şimdi baslıyayım ..zararın neresınden donersenız kardır demısler![]()
oley be gta san andres oyununda uçağı sonunda indirebildim..uçurması kolayda indirmesi zor..bu oyunu oynuyan var mı?
cav senın sınavlar basladı mı?
Forumda bir durgunluk var yine...
Pazar'ı pazartesiye bağlayan gece.. Kimisinin işi...Kimisinin okulu var normal.. Pazar gecelerini de sevmiyorum nedense..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
çünkü arkasından pazartesi geliyo normaldir pazartesi sendromu çalışandada var çalışmayandada![]()
pazar geceleri bana hep ilkokulu hatırlatır
annem orda ütü yapıyordur bende banyodan cıkmış televizyonda şahanepazar adlı programı izliyorumdur..
hey gidi günler![]()
ve o banyodan sonra yapilmasi ve son gune birakilan odevler sobanin yaninda buyuk bir rahatlikla yapilir ve biraz gec yatilir![]()
pazar geceleri benim cocuklugum zamaninda bizimkiler dizisi olurdu yanlis hatirlamiyorsam. su an msnde bi arkadasimla eski gunleri yad ediyoduk. bu sohbet de ustune denk geldi. huzunlendim bir an![]()
yaşlanıyoruz sanki di minerde eski zamanlar...aile ile oturup bizimkiler seyretmek kestane yemek çay içmek...şimdi internet, aşk-ı memnu, onun çiftliği, bunu şöförü...
biz eskiden sabahtan akşama kadar sokakta maç yapardık...ya şimdi??
camur hala okuyanlar varben valla gecmise bakip en cok vay be ben de ogrenciydim ha ne ara bitti lan bu 18 yillik ogrencilik hayati filan demeye basladim
![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben de okul bitse de yaşlansak diyorum![]()
bende tam tersi her dogum günümde keşke 1 yaş daha kücük olsaydım derim.. görünümüm kücük gösterir zaten..
gecen dolmuştu teyzenin biri bana SBSye girdin mi sen yavrum bu parayı illa merkez ziraata mı yatırmak gerekiyor demişti..o da abartmıştı tabi de![]()
mezun olun gorurum sizi o zmn anlarsiniz ogrenciligin degerini![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ya öle demevala bak amerikada 4 ay full time çalışıorum inan daha mutluyum
![]()
simdi lise yillarimda olmak isterdim ben valla. keske geriye donebilsemyaslaniyoruz.. ortaokul lisedeyken unvdekilere giptayla bakardik, oh ne guzel unv yi kazanmis isi gucu olacak diye. o zAMAnlar anlamamisiz gencligin degerini
simdi cogu akranim unv yi bitirdi, bazilari evlendi bile
ben hala ogrenciyim yahu
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks