1300 $ sizce fazla mı?
1300 $ sizce fazla mı?
eduyork'un fiyatı neden o kadar yüksek merak ettim
makroklima senin kayıt oldugun sırket hangısı full icin 1050 dolar demıssın.
hocam listeyi bir güncelle istersen,şu an düşünen arkadaşları yanıltmasın
arkadaşlar ben de katılcam bu sene ve parayı babama söylediğimde 5000 lira hemen çıkmaz dedi.acaba bankadan 5000 tl çeksem amerikadan gelince öderim diye düşündüm.tabi o kadar kazanabilirsem 3 ayda.sizce böyle bir şey yapılabilir mi?mantıklı geliyor mu size?
haftaya gidip united towers ve armada grandee şirketleriyle görüşecem arkadaşlar. size fiyatlarını yazarım![]()
kesinlikle pazarlığa yanaşmıyolar bütün şirketler için geçerli bu..tecrübeyle sabit![]()
böyle fiyatlarını düşürmeyerek daha çok zarar ediyorlar aslında. Para denkleştiremeyipte gidemeyen öğrencilere biraz indirim yapsalar iki tarafta kazanır,boş kontenjanlarla sezonu kapatıcaklar bu gidişle ben geçen sene 1100 dolar vermiştim bu sene çok pahalanmış...
arkadaşlar 6 kişi gitmeyi planlıyoruz 2012 yazında. hiç bir firma 6 kişi diye indirim yapmaz mı ?
6 kişiye indirim yapmayacak firmanın alnını karışlarımmutlaka bir çoğu yapacaktır 6 kişiye indirim hocam.
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
3 max 4 kişiden sonrasına grup indirimleri başlıyor diye biliyorum..
Kesinlikle indirim yapılır. Ayrıca yeterli kontenjan olursa 6 kişide aynı yere yollanır.
ben zaten pazarlık için görüşmeyecem, öyle birşey yapmayı da düşünmedim hiç çünkü biliyorum ki yapmayacaklar. bi kaç şirket araştırdım ve onlarla yüzyüze görüşüp birisine kayıdımı yaptıracam.
Arkadaşlar ben YERO'yu duydum, bi kaç tanıdığım bu şirketle gitmiş. çok da memnun kalmışlar. fiyatları konusunda bi bilginiz var mı? ya da nasıl bilirsiniz![]()
United towers a kayıt oldum, parayı nisana kadar tamamlıcam dedim ama parayı bitirmeden vize işlemlerini başlatamıyolarmış, var mı böyle bişey yoksa bir an önce tamamlamam için uydurulmuş bişey midir?
cogu firmada hatta tüm firmalarda öle bişi var özgurunde dedigi gibi vize aldınmı kacarsın amerikayasonucda onalrla fazla ilgin kalmıyo ha nolur ordaki işinle ilgili sorun cıkartırlar tabi bunalr sadece dusunce olabilirde olmayabilirde ama dedikleri gibi sen olabildigince erken bitir ödemeni cunku ne kadar erken bitirirsen o kadar erken vizeye gidersin ve daha rahat vize alırsın nisan mayıs aylarında sanırsam bı yıgılma oluyomus konsoloslukda bunu vize baslıgı altında bakarsan daha ii bi bilgi alablirsin ii güzel eglenceli hayırlı bi wat gecirmen dilegiyle hacı...
FORZA ES-ES
kendilerini garantiye almak icin yapmislardir.. olabilir sonuc itibariyle vizeyi aldiktan sonra parayi yatirmasan da olur kacarsin amerikaya..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
vizeyi alsa bile şirkete ihtiyacı kalmıyor diye bir şey yok. vize aldıktan sonra da ödeme konusunda bir sıkıntı olursa şirket öğrencinin ds formunu iptal eder. bu durumda zararlı çıkan öğrenci olur. o ana kadar verdiği ücret yandığı gibi, gitmeye kalkarsa ABD sınırlarından geri postalarlar. netice olarak zararlı çıkan öğrenci olur
admin (at) turkishwat.net
Şu sıralar kayıt olanlar/olacaklar için fiyatlar ne alemde arkadaşlar
ya valla icep veya advis arasında kaldık biz. ama icep 250tl kayıtta istiyor daha sonra 2600 tl nisana kadar tamamlayın diyor. kartlara taksit yapma imkanı yokmuş, ne saçma iştir bu? peşin 3000 tl verebiliyorsam kendim giderdim zaten amerikaya. taksit yapmıyor mu hiç bi firma arkadaşlar??
o zaman atlas derim.
arkadaşlar fiyatların yüksekliğinden yakınıyorsanız 1000 dolara biliyorum bir şirket gönderiyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks