teşekkürler![]()
teşekkürler![]()
peki türkiyede güçlü çalışırmı converter alsak
bi şort bi tişört odur.
daha şirkete bile kayıt olmadık ama neler götüreceğimizi düşünmeye başladık![]()
Çok şey almayın, almayın, almayın. Atılcak şeyler alın kızlar sakin olun![]()
kızlar bu laflarım sizedirkesinlikle ay sunuda alıyım orda giyerim ay bu cok sevdiğim eteğim kesin giyerim gibi düşüncelere kapılmayın sakin olun
atılacak eski kıyafetler götürün dönüşte alışveriş sonrası tonlarca kıyafetiniz olacagından getirdikleriniz bir kısmını atmak durumunda kalabilirsiniz gercekten bir suru sey götürmeye gerek yok şahsen bn kıyafetten çok yiyeceğe yüklenmiştim . eger işveren size üniforma verecekse götürdüklerinizin bir çogunu gıymeyebilirsiniz bosuna tasımayın ancak küçük bi yere gitcekseniz bazı kişisel şeyleri orda bulamayabilirsiniz yada alışverişe hemen gidemeyebilisiniz o yüzden onları yanınızda götürün(o kişisel şeylerden tek tek bahsetmek istemiyorum
)bide ojesiz yapamam diyen biriyseniz yanınızda götürün zira ojeleri çok pahalı
daha detaylı yardım isteyene itinayla yardım edilebilir
)
ayy şimdi oradan epilatör alsak burada sadece priz değiştiriciyle kullanamıyor muyuz?? bu ne saçma iş yha bide prizi değiştrcem die para verecegm burada ...=((
oraya mevsimlik işçi olarak gidiyoruz bir yerde. öyle düğüne gidermiş gibi süstür makyajdır alırsanız dalga geçerler haberiniz olsun.
kesinlikle katılıyorum mevsimlik köleler olarak oraya gidiyoruz.Sonuçta usa diyede kendimizi rahatlatmayalım.Doğudan antalyaya gelenlerde sonuçta antalya ya gidiyooruz çalışmaya diye geliyolar ama mevsimlik köleler olarak.Alacağımız para en düşük para katerorisindeHa şuda var iş çıkışında makyaj ve kıyafetlerle sadece vitrin değişir ne olduğumuzu değiştirmez
takılın panpalar
şimdi oradan epilatör alsak türkiye de sadece priz ucuz dönüştürücü ile sorunsuz çalıştırabiliyor muyuz? yani şu minik beyaz şeyle? eminönünden aldığımız? açıkladım sanırım iyice =))
Mesela benim bilgisayarımdaki adaptörden örnek vereyim.
100-240V~50/60Hz yazısında anlatılmak istenen;
100V ile 240V giriş geriliminde ve saniyede 50Hz ile 60Hz arasında salınım yapan Alternatif Cereyan ile çalışması uygundur şeklindedir..
Türkiye koşullarında 220V~50Hz gerilim gelir evlerimize.
Amerika'da ise 110V~60Hz olarak görünüyor.
Bu fark Amerika'daki sistemin daha eski olduğuna bağlanıyor ve değiştirmenin maliyetinden söz ediliyor..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks