Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234
Toplam 98 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 98 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Forum hakkında istekleriniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Ben silebiliyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iyi günler özel mesaj sayım 10 olmadığından dolayı özel mesaj atamama gibi bi durumum var bir soru bu sadece neden böle bir kural var ??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arama bölümü aktif değil. Profile girip ancak öyle arama yapabiliyorum. Belki diğer arkadaşlar da aynı sorundan muzdarip olabilir ama belki sadece bende de olabilir. Onun dışında da son mesajlar, konular bölümü de daha geniş açılacak şekilde hazırlansa daha faydalı olabilir bence. Ben ordan takip ediyorum kim ne demiş, ne olmuş, neler oluyo şeklinde..

saygılar..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    11

Alıntı mert5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arama bölümü aktif değil. Profile girip ancak öyle arama yapabiliyorum. Belki diğer arkadaşlar da aynı sorundan muzdarip olabilir ama belki sadece bende de olabilir. Onun dışında da son mesajlar, konular bölümü de daha geniş açılacak şekilde hazırlansa daha faydalı olabilir bence. Ben ordan takip ediyorum kim ne demiş, ne olmuş, neler oluyo şeklinde..

saygılar..
    Arama butonuna sağ tıklayıp yeni sekmede açabiliyorum ama yine de direk açılması daha iyi olabilir

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı Roxelanne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu murdur yani işe gelmediği zaman ben muhattap değilim açıklamayı kapatan arkadaş yapacaktır die anlamadım hepsi birbirinden bir haber yöneticilerle mi yönetiliyor bu forum.
    Sevgili @Roxelanne,
    Her zaman sizler için söylediğim bir söz vardı.."Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz" diye. Şu mesajın net bir şekilde doğruluyor beni. Geçmişte forum yöneticiliği tecrübeniz var mı? Forumun yönetim tarzına bir eleştiriniz varsa, yanında birde alternatif öneri bulunması gerekiyor. Eleştiriyorsanız çözüm sunun..
    İkincisi "işe gelmediği zaman" söylemi ne kadar basit, ne kadar ucuz bir söylemdir..Bunun dışında benim "işime gelip gelmemesi" hakkında fikir belirtmeni de yadırgamadım... Son olarak konuyu kapatan @Roma'dır. Forumdaki her mesaj,konu için kalkıp Azerbeycan'ı aramam da mümkün değildir! Arkadaş gelir online olur sorarız..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı YETO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARTIK ŞUNU RAHATLIKLA YAZABİLİRİM Kİ SON BİR KAÇ HAFTADIR, ÖZELLİKLE BİLET OLAYINDAN SONRA ve ÖZELLİKLE BİR KAÇ ARKADAŞIN TAVIRLARI YÜZÜNDEN FORUMUN BOKU ÇIKTI.
    NE GİRESİM GELİYOR NE BİŞEY YAZASIM GELİYOR.
    MAHALLE KARILARINDAN FARKINIZ KALMADI
    SÖZÜM HEPİNİZE...

al bendende o kadar.

beyler hak aramak güzeldir ama soru sormanında bi adabı bi şekli var. Kim kime hesap vermek zorunda?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

al bendende o kadar.

beyler hak aramak güzeldir ama soru sormanında bi adabı bi şekli var. Kim kime hesap vermek zorunda?
    ben bu forumun üyesiysem yazdıgım bir mesaj benden habersiz siliniyorsa ve kimse bana açıklama yapmıyorsa forumdaki yetkili kimse şahıslar önemli değil bana bir açıklama yapmak zorunda bu durum yarın öbürgün seninde başına gelebilir empati yapmanı rica ediyorum !!

soru sorma adabıma gelince soru sormadım istekte bulundum bu isteğimin sebeplerini destekler açıklamalar yaptım hepsi bu bana saygısızlık yapılıyor buna karşın benim hakkımı aramam adapsızlık mı oluyor !!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)

Bookmarks