arkadaşlarr ekobılet den yapılan rezervasyonlarda belırtılen ucretın harıcınde extra ucret alınıyor mu bılen war mı?????
arkadaşlarr ekobılet den yapılan rezervasyonlarda belırtılen ucretın harıcınde extra ucret alınıyor mu bılen war mı?????
valla ben gidişi 13 haziran olarak düşünüyorum.şrketimle büyük ihtimalle nisan ortası gibi bileti alacağız. o zamanlar şirketlerin kampanyaları artıyormuş.doğru mudur bu?
çok saol manhattaekobılette rezerve ettım sımdılık 596 euro thy gıdıs new york aktarmalı donus non stop sanırım bu baya ıyı
![]()
Expedia'dan baktığım Klm bileti 565 dolar görünüyor rezervasyon yapıldığında ise fiyat 989 dolar oluyor. Yani nasıl olması lazım. Normal olan böyle mi ? 400 dolar taxes&fees olayı.
bıkac saat once trek turızm den rezervasyon yaptırdım 596 euro ya sımdı tekrar gırıyorum en dusuk werdıgı fıyat 677 euro nıe bu akdar cabuk degısıo anlamadım bı de rezervasyonumun altında "yukarıda yer alan ucretler ılgılı havayolunun en dusuk ucretlerı olup musaıtlık durumuna baglıdır " dıe bı ıbare war ne demek oluyo bu![]()
kesın son gun de pazartesı 1 e kadar dıo almayı dusunuoruz bızde sırketın werdıgı fyatla arada çok fıyat farkı war cunku. ilk rezerve yaptıgımda bılet tarıhımden 1 gun oncesıne kadar satın alınması gerektıgı yazıodu sonrdan maıl geldı 22 mart a kadar almanız gerekıo dıe..
14-16 haziran gibi Chicago ya gidiyorummm, wilderness ta lifeguard olacağm. Ds formalrı gelmedi bir türlü gelse de biletleri alsak artık. pahalıya alıcaz biletleri böyle giderse..
Turkish Airlines.
feel like a star**
(Y)
cakin1984 site yoneticileriyle iletisime gec sitede organizasyon yapilirsa hem duzenli ve kontrollu olur hem de insanlar faydalanir..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
616 euro tarihlerde esnek.kaç para peki?
merhaba arkadaşlar bende bugün ny newark havaalanına 637 euro ya aldım sizce nasıl fiyatlar
merhaba bende 23 haziranda ny a uçuyorm 760 dolara 24 hazirana uçasaydım 960 dolara falan gelickti gidiceğinz günlerde önemli bilet araken dikkat edin
roma aktarmalı ucuyorum firma buldu bileti bende aldım
roma aktarmalı ucuyorum firma buldu bileti
selam ben de bgn aldım thy den 17 haziranda ucuyorz arkadasımla
herkese iyi bir wat dileğiyle...
ben 596 euoro ya gıdıs new york aktarmalı chıcago donus non stop thy rezervasyon yaptrmstm. danısman sırketımle gorustum new york aktarmasında havaalanı degısklıgı olduguna dıkkat cektıler ben farketmemıstım arada 4.30 saatımız war hem havaalanı degstrp hem gumruk ıslemlerı bıde rötar olursa nası goze alıcaksınız dedıler ekobıletle de gorustuk kesınlıkle ucagı kacırırsak bıletımızın yanacagını soyledıler. new york chicago arası bıletlerın de yogunluga gore degısecegını bı gun 100 euro olurken baska bı gun 500 euoro olabılcegını soyledı danısman sırketımız ne kafar dogru bılen arkdslar fıkır werırse cok sewınırım?? bu bıletı almayı cok ıstıoduk bız cok uygun gelmstı ama goze alamadık bu rıskı. simdi biz new york bileti alsak new york tan chıcago ya uçak biletleri ne kadardır??
tarihlerin ne zehra ??? ayrica 4 bucuk saatte nasil havaalani degisecek ny da?? jfk den newark a gitmicen heralde ya da la guardia da var sanirim .. terminal degisikligiyse sorun deil rahat gidersin.. bua arada ny dan chicago ya sanirim 150-200 dolara bulabilirsin bilet
Konu ozgursum tarafından (23-03-2010 Saat 12:42 AM ) değiştirilmiştir.
2o hazıran gıdıs 30 eyulul donus. havaalanı degısıklıgı jfk dan newark a 1 saat surer yolunuz dıo sırket 2 saatte gumrukte oyalanrsınz ama ucagın rötar yapıp yapmama rıskını alamassınız dıolar![]()
ya tamam riskli dogrudur ama 2 saat gumruk beklemesi de abarti sanki.. benim iki ucagimin arasinda 3 bucuk saat vardi. ben aktarma ucagini yaklasik 2 saat beklemistim..
bilmiorumkı ya ilk defa gıdıcem dolayısyla artık ne solense suphe duymaaya basladımbosuna mı kacrdk bıletı simdı
peki new york a bilet alsk dıger bıletı ayrı alsak chicago ya o fytlar cok degısknlk gosterıo mu??
henüz biletimi alamadım ama 5 haziran nyc yolcusuyum
evet degisir zehra ny dan chicago ya aktarma dusunme baska kucuk sehirlere olabilir ama chicagoya dunyanin her yerinden ucus oldugu icin pahaliya gelir..
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks