profiline gir , orda yazdigin mesajlar diye bir kisim var.ben birkac once bakmistim boyle birseye.gerci benimkisinin hepsini gostermedi.zati mesajlarimda siliniyor, nasil oluyorsa artik.
profiline gir , orda yazdigin mesajlar diye bir kisim var.ben birkac once bakmistim boyle birseye.gerci benimkisinin hepsini gostermedi.zati mesajlarimda siliniyor, nasil oluyorsa artik.
Peki.
ben niye göremiyorum ya öyle bi kısım![]()
helecan küpü
profiline gir derken.. forum üzerinde nickinin oldugu herhangi bir yeri tıkla.. yanı nıckının uzerine tıkla... profilina acılacak.. statistics bölümünden ulaşabilirsin![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
azuhazu profil / statics / dorduncu ve besinci satirda yazdigi butun mesajlari bul ya da yazdigi butun konulari bul.
Peki.
çok teşekkür ediyorum![]()
helecan küpü
radyooooradyo olsun
![]()
ben yeni logoyu beğenmedim tw yazısı hiç belli olmuyor bence ya değiştirilsin ya da büyütülsün![]()
belli başlı konularda anket yapılsın ..mesela watçılar tarafından en çok tercih edilen iş hangisidir? .watçıların en çok seçtikleri şehirler..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
-Yeni logoyu bende begenmedim. Zaten resim cok ufak gorunmuyor bile
-Kisisel bilgilerde
Gideceği Eyalet -2008 Work and Travel Sezonunda Hangi Eyalete Gideceksiniz? yaziyor. 2010 olsun
-Forumun en ustundeki tw logosu-home-forum butonlarinin hepsi ayni isi goruyor2 si kaldirilsin
Sometimes memories can kill...
Ay'ın enlerini seçelim![]()
1 tane de bayan yönetici istiyoruuuuzzzz.
bence bu geçtıgımz senelerdekı konular duzenlensın 2008 2009 fılan artık daha alt konularda kucuk olarak kalsın ve bu herkesın bahsettıgı konulara yazdıgımız msjlara cvp geldımı gelmedımı hiç takıp edemıyorz çok zor oluyo onun ayarlanması super olurdu
foruma giren çıkan sag alttan cıksın böle şu foruma girdi şu forumdan ayrıldı diye msn deki gibi bence güzel olur !
yazıldı mı bilmiyorum ama top 7 listesinde konuyu baslatan'ın altında son msj yazan'ın adı görunuyor. en azından konuyu baslatan değil de son mesaj yazan olarak değişirse hoş olur bence![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ya abi benim istegim anketler yapilsin watcilar tarafindan en cok secilen eyaletler ..en cok secilen isler ...bunun gibi sonraki watcilara yrdim olmasi dilegiyle bi de foruma bi Usa haritasi konulsun hangi uyenin nerde bulundgunu gorelim ve o eyalete yolumuz duserse onla iletisime gecer faydali bilgiler aliriz falan filan ..MESELA haritanin Nyork kisminin saugerties kasabasina beni adimi yazabilirsiniz cunku suan burdayim![]()
Konu sucre tarafından (03-07-2010 Saat 07:05 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Foruma uydunetden veya google dns leri ile giriş yapılamıyor mu?
2 haftadır girmeye çalışıyorum baglanamıyor siteye. Site mi kapandı dedim. Şimdi başka yerden baglanınca sorunsuz girdim.
Sorun bende mı yoksa turkishwat la arama kım giriyor.
Sometimes memories can kill...
Site artik wat konusunu asmis,baska konularda reklamlar veriyor.
Peki.
forumda herkes gidiş-geliş tarihini yazıp bu tarihte giden varsa veya bu yaz şuraya gidiyorum giden varsa... yazarak msj kirliliği oluşturuyor bence profil bilgilerinden arama şansımız olmalı mesela ben A şirketiyle gidicem bu şirketle gidicek olan veya gitmiş olanları arıyabileceğim bi platform olsun
Daha onceki mesajlarda boyle bir talep oldu mu bilmiyorum.. Konuyu bir suredir takip etmiyorum ancak "turkishwat iphone, ipod touch, ipad uygulamasi" apple store da olsa idi ne kadar guzel olurdu. Artik bir cok kisi ozellikle de wat yapanlar bu urunleri genelde aliyorlar... Boyle bir uygulama ile forumun kullanimi bu cihazlardan daha rahat saglanabilir hem..sabirla gorus ve fikirlerinizi ve site yoneticilerinin cevaplarini bekliyorum. İyi geceler Turkiye, dc den ucaga binmek uzereyim artik![]()
Apple App uygulaması kesinlikle şart diyebilirim ama bunun üzerinde çalışmak ve düşünmek lazım.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Konu speedygonzalez tarafından (04-10-2011 Saat 01:19 PM ) değiştirilmiştir.
yenilikler hakkında fikirlerimizi paylaşalım
admin (at) turkishwat.net
online sohbet ekranı olsun kesinlikle.Örneğin sayfanın orta kısmını aynı bu msj ekranı büyüklüğünde online sohbete ayırabilirsiniz.Acil sorusu olan yada forumu canlı tutmak isteyenler oradan konuşabilirler.Tabi bu site içinde tıklanma oranını da düşürebilir..Yorum size kalmış
bunun dışında turkish wat sitesine özel müziklerin çaldığı ufak bi media player butonuda olabilir..
Son olarak örneğin benim takip ettiğim bir konuda eğer yeni bir msj yazıldıysa bana bilgilendirme msjınında anında gelmesi beni hayli mutlu eder bu sayede sürekli sitede msj beklemek zorunda kalmam.(çok sinir bozucu)tabi bu yine tıklanma oranına yansıyabiliryorum size kalmış
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks