BestBuy, Circuit City gibi mağazalarda kampanyalar her pazar günü güncellenir. Başka yerlerden takip etmek isterseniz edealinfo.com var. Kullanıcıların eklemeleriyle devam ediyor.
BestBuy, Circuit City gibi mağazalarda kampanyalar her pazar günü güncellenir. Başka yerlerden takip etmek isterseniz edealinfo.com var. Kullanıcıların eklemeleriyle devam ediyor.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Zaten fiyatları çok yüksekti. Rebate ile falan uğraştırıyolardı. Allah cezalarını vermiş![]()
ben laptopumu yanımda götürmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz arkadaşlar aydınlatın ben ve beni gibileri
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
götür tabi laptopunu yanında büyük kolaylık.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
ben 999 dolara macbook alıcam. baya gösterişli alet. 1200 dolar olan modelinin Türkiyedeki fiyatı kdv dahil 1400 küsür EUROydu. teknosada böyleydi en azından,diğer yerlerde ne kadar bilmem.
macbook yada 14.1" kaliteli bi laptop almayı düşünüyorum. 15.4" hp pavilionum var. 3 kg laptop taşımaya üşeniyorumartık yemin ettim. 14.1" den 1 cm büyük laptop almam.
arkadaşlar sizce bu nasıl?
http://www.bestbuy.com/site/olspage....=1218045569785
özellikler şöyle
Intel® Centrino® 2 processor technology with interrelated Intel® Core™2 Duo mobile processor P8600
Intel® Cantiga PM45 chipset, Intel® 5100 Wireless-N network connection (802.11b/g/n) and extended battery life.
4GB DDR3 memory
For multitasking power, expandable to 8GB; 1066MHz frontside bus, 3MB L2 cache and 2.4GHz processor speed.
Blu-ray Disc-enabled DVD±RW/CD-RW drive
Features read support for next-generation Blu-ray Disc (BD-ROM). Double-layer support using compatible DVD+R DL and DVD-R DL media.
16" high-definition WLED display
With 1336 x 768 resolution showcases your movies and games in stunning clarity.
320GB Serial ATA hard drive (7200 rpm)
For fast read/write times.
sonyler de pahalı oluyor genelde ddr3 özelliği olması dikkatimi çekti
güvenilir bir kaynaktan aldığım son bilgilerden sonra pc ayrımı yapmıyorum
yok çinde üretiliyormuş bilmem ne diye
fabrika aynı departmanlar farklı olduktan sonra
ddr3 yavaş yavaş laptoplara koyulmaya başlandı. Ama biz laptopları temmuz-ağustos-eylül gibi alacağız( ben dönmeden 1 hafta önce alacağım). O zamana kadar ddr3 tüm laptoplarda standart olur![]()
Geçen hafta hepsiburada.com dan arkadaşım hp pavilion aldı 1390 ytl.
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz 6 MB
2 GB DDR2 667 MHz Ram
250 gb harddisk
NVIDIA GeForce 8400M GS ekran kartı vb. özellikleri vardı.
Bu arada tüm firmaların parçaları aynı yerden geliyor. Zaten dünyada 2 sadece 2 tane üretici firma var. Tüm firmalar sadece dış görünümünü yapıyor. Ben hep hp pavilion aldım. Dış görünüşü hoşuma gidiyor diye![]()
biz gelene kadar da ddr3ler hepsinde olur doğru diyosun da o zamana kadar bu da ucuzlar![]()
PEKİ oradan laptop aldığımızda,dahali wifi si olsa bile. nasıl nete gireceğiz,amerikada bedava mı internet servisleri .nereye sokacağız fişi![]()
![]()
ben amerikadan toshıba laptop getirtmiştim düşürdüm ve cdroom kırıldı acaba bende faturayla gitsem tamir ettirebilirmiyim.birşeyler söyleyebilirseniz sevinirim.teşekkürler.
türkiye garantisi olsa da zaten yaptıramazsın. Çünkü senin hatan![]()
Amerikaya gidince uyumlu cdroom'unu alırsın sadece. Türkiyeye gelince eskisini çıkartıp yenisini takarsın.
Yapamam deme çok basitLaptopun altında bi vida var. yanında yuvarlak simge var. Onu çıkart zaten direk çıkıyor
Yapamassan resimle yardımcı olurum :P
Türkiyede Servise götürünce de değişirler ama ek olarak 40$+ kdv teknik servis ücreti alırlar sendenTabi cdrooma bi 40-50 ytl kar koymalarını saymıyorum bile.
turta ve manhattan nick li arkadaşlarım önceki sayfada yazmışlar macbook alıcam usa dan demişler.
arkadaşlar bende 2 senedir macbook 13inch white kullanmaktayım ve çook memnun kaldım uzun süre elektrike bağlamadan bataryadan kullanabiliosunuz.ayrıca içindeki işletim sistemi bence dünyada bir numara mac os x leopardayrıca macbook veya apple imac alıcak,almayı düşünen arkadaşlara program,oyun konularında her türlü yardım edebilirim kazanılmış olan tecrübelerime ve macintosh program arşivime dayanarak söylüyorum.
şimdiden macintosh almayı düşünen arkadaşlara EN DOĞRU SEÇİM diyorum ve destekliyorum....
ayrıca 13inch den büyük olan laptopları almanın neresi mantıklı diye diğer arkadaşlara soruyorum.13inch den büyük laptopları nasıl taşıyacaksınız ağır ve büyük olurlar.bataryaları uzun süre sizi götürmez.ama siz diyorsanız biz laptoplarda güç isteriz işlemci,ram,ekran kartı,harddisk büyük olsun derseniz işte o zamanda ben sorarım size oyun oynamak için bu özellikleri yüksek düşünüyor ve laptopları aldıktan sonra bataryalarını çıkarıp elektriğe takıp evinizde odanızda masanın üstünde koyup kullanacaksanız neden laptop alıyorsunuz gidin masaüstü alın derim.
bu fikrimi paylaşmamın amacı arkadaşlar;türkiyede karşılaştığım arkadaşlarımın birçoğu böyle yapıo ve neresi mantıklı bunun hep kendime sormuşumdur o yüzden laptop la masaüstü lerin amaçlarının ne olduğunu düşünüp ona göre laptop seçelim veya masaüstü almayı düşünelim.umarım kimseyi kıracak bişi yazmamışımdır.
sadece herkesin kafasında bir soru işareti uyandırmak istedim.....![]()
scuba87 'ye katılmaktayım. Bir ürün almadan önce mutlaka amaç belirlenmeli. Neden ve Niçinler sorgulanmalı.
Böylelikle ürün alacağınız zaman daha sağlıklı seçim yaparak sonradan keşke dememiş olursunuz. Böylece çevremizi teknoloji ürünleri kirliliğine dönüştürmemiş oluruz.
Laptop diyorsun, oyun diyorsun. Oyun oynamak için alıyorsan laptop alınmaz, mantıksız bir seçim olur. Laptoplar oyun için değildir arkadaşlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks