Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234
Toplam 99 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 99 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: paramounts kings dominion

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de http://www.facebook.com/profile.php?id=772243140 facebook adresim bu eskişehirde olanlar eklerse iyi olur
    şimdi sayfanı görünce hatırladım bu sitenin facebook sayfasında duvara bişi yazmıştın cevap vermiştim ben baktınmı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 05 yazında çalışmıştım satış elemanı olarak o zaman ücretler 6.5 dolar dı paramı cıkardım geri döndüm pkd de yurtta kalmak diğer öğrencilerle birlikte oldukça eğlenceliydi zaten üniversitenin yurdu tamam etrafta fazla bar aktivite bişey olmasada bir iki yerle de oldukca eğlenmiştik sonrasında otelde kalınıyo zaten turlar düzenliyo pkd virginia beach ve washington dc ye sormak istediğin birsey olursa işle alakalı yardımcı olurum her zaman gerçi forumda herkes tecrübesini yazmış oldukça ayrıntılı iyi şanslar ve eğlenceler sana

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı stellabrillante Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 05 yazında çalışmıştım satış elemanı olarak o zaman ücretler 6.5 dolar dı paramı cıkardım geri döndüm pkd de yurtta kalmak diğer öğrencilerle birlikte oldukça eğlenceliydi zaten üniversitenin yurdu tamam etrafta fazla bar aktivite bişey olmasada bir iki yerle de oldukca eğlenmiştik sonrasında otelde kalınıyo zaten turlar düzenliyo pkd virginia beach ve washington dc ye sormak istediğin birsey olursa işle alakalı yardımcı olurum her zaman gerçi forumda herkes tecrübesini yazmış oldukça ayrıntılı iyi şanslar ve eğlenceler sana
    mrb arkadasım.sanırım sen yukarıdaki mesutun yazısına cevap yazmıssın ama o yazı gecen sene bu vakitlerde yazılmıstı.cocuk PKD'ye gitti de geldi de yani cvp yazmakta azıcık gec kalmıssın,1 sene kadar.takılıyorum sana kızmyrsundr umarım.baska baslıklar altında kings dominion la ilgili yazılar ve soruları olan arkadaslar var,onlara da yardımcı olabilirsen iii olur.ben de gecen sene gitmiştim.games bolumunde calışmıstım.guzeldi hersey....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Wink Kings Dominion da Çalışanlar

Kings dominion da daha önce çalışan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşsanız bizde bir şeyler öğrensek
    ayrıca bu yaz orada benim gibi çalışacak arkadaşlarda burada kendilerini tanıtsa kaynaşsak

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı turkoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kings dominion da daha önce çalışan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşsanız bizde bir şeyler öğrensek
    ayrıca bu yaz orada benim gibi çalışacak arkadaşlarda burada kendilerini tanıtsa kaynaşsak

Kings Dominion ile ilgili aktif bir konu forumumuzda mevcuttur.Lütfen konu açmadan önce , forumun arama motorunu kullanıp , açmak istediğiniz konunun daha önceden var olup olmadığını araştırınız.

KİLİT!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu sene gidecek olan va mıııı..?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks