Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci 1234567 SonuncuSonuncu
Toplam 215 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Delta Airlines

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar da uçağın içine 2 parça eşyaya izin veriyor fakat kontrol yapmıyor sadece kapılar açılmadan önce görevli biri soruyor kaç parçanız var diye. saklayabileceğinizi düşünüyorsanız sıkıntı yok; kesinlikle el bagajını tartmıyorlar.
    2 bavul da ücretsiz ancak bu biletinizi aldığınız tarihe veya o anki görevliye kalıyor sanırm; biz 51 lbs den 4 bavul verdik 2 kişi; uçağa da gitar ve bir bavul + 3 çanta soktuk

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ya bu deltanın coach larına sığmak çok güç ya.. yemin ettim bidaha delta ya binecek olursam bsns'ten alıcam bileti

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ınan bende aynı seyı dusunuorum daha usa e gıttıgım gun bavulumla ılgılı problem yasadım hala degısen bırsey yok dava acıorum deltaya. Bır daha deltayı kullanmam

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Beni Delta'ya mecbur eden THY'yi kınayarak başlamak istiyorum sözlerime..Şunu söylemem gerekit ki Delta THY'nin kalitesi ve hizmetinin yanında çok gerilerde kalıyor. İstanbul-JFK seferlerini 767-300'ler ile yapıyorlar. En sarsıntılı ve en gürültülü uçaklardan birisidir. Uçak içinde 11 saatlik yolculuk boyunca uyumaktan başka yapabileceğiniz peki bir şey yok. Zira teknolojik imkanlar ve uçak içi eğlence sistemi adına yapabileceğiniz tek şey size verilen kulaklıkla 130 kişiye düşen tek ekrandan verilen yayını izleyebilmek. Ancak gariptir ki İstanbul-JFK uçuşlarında gösterilen filmlerde sunulan dil seceneklerine baktığımızda, İngilizce, Rusça, İspanyolca ve İtalyanca mevcut.. Türkçe yok anlayacağınız üzere.. Bu durumu çok yadırgadım. İngilizce veriyorlarsa ok diyeceğim ama diğer dillerin ne işi var.. THY olsaydı diye düşünmeye başladım...5-6 farklı dil seçeneği, dunya kadar oyun, film, müzik, eğlence.. Önünüzdeki dokunmatik ekranı tam anlamıyla çözene kadar zaten 11 saatin nasıl gelip geçtiğini anlamıyorsunuz.. Yemek konusuna gelince sakın ama sakın internetten yemeğinizi MOSLEM MEAL olarak seçmeyin. Moslem meal olarak sunulan servislerde haşlanmış ıspanak, pilav (kuru) 3-5 nohut tanesi, salata demeye bin şahit havuç ve domates kalıntıları ve meyve sunuluyor..2. serviste de sandcviç arasında kabak, biber ve peynir sunuluyor.. Ne kadar kötü olduğunu anlatmaya gerek yok. Normal servis menüleri de Moslem Meal den pek farklı değil açıkçası.. Yemeklerinde de iş yok. Yapılan içecek servislerinde kesinlikle bira dışına alkollü içecek içmeniz mümkün değil. Yine THY ile kıyaslamaya yaparsak, sanırım yapamayız uzatmaya gerek yok. Hosteslerin yaşlı olması çok da sorun değil açıkçası ancak saçları yataktan çıktıkları gibi uçağı geldikleri izlenimi veriyor insanlara...Kısacası Delta benim için kötü bir deneyimdi. Pencerelerden bakmasam aşağıya uçakta olduğumun farkına varamayacaktım neredeyse.. Bir benzetme ile konuyu kapatmak gerekirse.. : "İzmir Mavi Ekspresin havada giden soyu"

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neredeyse.. Bir benzetme ile konuyu kapatmak gerekirse.. : "İzmir Mavi Ekspresin havada giden soyu"
    ayıp oluyor ama trenlerimiz her geçen gün hizmet kalitesini artırıyor...trenlerimize laf olmasın lütfen...tcdd uçak işletse delta'yı sollar
    FOREVER TCDD Smile For AMTRAK
    CEDAR POINT RESMI E-MAIL: international@cedarpoint.com

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar Bende Deltayla gidiş dönüş yaptım.Artık delta 2. valize 50$ alıyor. uluslararası olsabile. Onu belirtmek isterim. Ayrıca dönüşde uçakda bir bayan gözümün önünde fenalık geçirdi ve minneapolis e acil iniş yaptı. Tabi bu arada new yorkdan Türkiye ye gelen uçak kaçınca mecburen JFK de 1 gün geçirecektik. Bize otel vermediler ilk başta bu bizim hatamız değil dediler bende benim de hatam değil dedim ve diretdim. 3 kere gitdim ve 3.de istediğimi aldım.Hilton un Double Tree otelinde 1 gece new yorkda ücretsiz konakladık.

Böyle bir anımı paylaşmak istedim.
    Niye kesinlikle vazgeçmeyin böyle durumlarda gidin yüzsüzlük yapın ve isteyin. Çalışan görevlinin insaniyeti çok önemli.
    Konu beysin tarafından (26-11-2009 Saat 12:05 AM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    new yorkdan Türkiye ye gelen uçak kaçınca mecburen KFCde 1 gün geçirecektik.
    Burger King'e gitseydiniz

ps: yanlış anlama hocam ufak bi espri, dalgınlık eseri yazmışsın heralde

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

haha espriyi ben de kaptım, 1 kaç saniye sürdü ama
    süperr
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hemen düzeltiyorum. yaa koptumm

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Delta = Dolmuş...tercih etmeyin, ettirmeyin...kendinize yazık etmeyin...ben etttim siz etmeyin

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bu yazki ucusumun biri cok komediydi. Biletimi KLM den almıstım. Amsterdam dan Minneapolis e giderkenki ucusumda ucak NorthWest in, hostesler de Deltanındı. Yani bir bakıma KLM bileti, NorthWestin ucagı ve Deltanın hostesleri seklinde bir kombinasyonla uctum NWA KLM in Amerika kolu zaten, ve Delta da skyteamden dolayı bu hava yollarıyla kardes. Ama bu kadarını da düsünmüyordum. Anladıgım kadarıyla son bir kac senede cok iyi kaynasmıslar demekki
    Konu yakuza tarafından (03-12-2009 Saat 11:37 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben deltayla newyork aktarmalı chicago uçtum eğlence film denen bişi yok zaten uçaklarda unutun izmit istanbul arası otobüsler bile daha ii uydu tv var en azından bi kulaklık veriolar eline ip gibi kablolu 2. sefere çalışmıo zaten böle el televizyonu gibi tvden kaç kişi film izlio (insanları birleştirme açısında iyi) yemekleri dönüşte iyiydi doyduk biraz hosteslere girmiyorum zaten yaş ortalamaları 60 falandı sanırım ilk defa uçağa binicektim hostesleri güzel hayal ettim bunları bi gördüm uçaklardan soğudum allahtan bavullara para almadılar bi sürü para ödedim zaten deltaya...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

üç kuruş fazla verin güzelim havayolumuz thy'yi tercih edin. 20-30 euro fark var sadece

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

deltadan almıştım bileti ama airfrance ile gitmiştim. çok iyiydi hizmet. uçak yeniydi ve koltukları çok rahattı.dönüşte bizzat kendi yaptı uçuşu delta. 9 saat nasıl durmadan uçacak bu eski uçak gerilimini yaşadım. koltuklar arası mesafe çok dardı.bacak bacak üstüne bile atamadığım için yanımdakinden izin alıp ona doğru dönmek zorunda kaldım. ben new york aktarması yapıp direkt istanbul'a gelecektim. los angeles'ta bana roma bileti kestiler. yanlış bilet olduğunu söylediğimde ilgilenmeyip new york'ta değiştirmemi söylediler.gitmeden yazılanları okumuştum. hostesler çok yaşlı diyorlardı. abartıyorlar sanmıştım ama doğruymuş. dikkat çekecek kadar varlardı. çok çaresiz kalınırsa seçilmesi gereken bir havayolu şirketi. hele de boyunuz uzunsa.
    Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benn delta havayollarıyla uçtumm kesinliklee tavsiye etmıorumm

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

almayın almayın almayın.... delta ucuz diye onlardan bilet almayın...
    abidinpaşa dolmuşları daha kaliteli hizmet veriyor emin olabilirsiniz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

thy suanda 645 euro delta 617 dolar arada 380 lira keş oynuyo yaşlı dandik mandik götürsün beni new yorka yeter bana cok kotuyse yemekler anama derim corek yapar onlar utanmıyosa ben hiç utanmam

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı anel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    thy suanda 645 euro delta 617 dolar arada 380 lira keş oynuyo yaşlı dandik mandik götürsün beni new yorka yeter bana cok kotuyse yemekler anama derim corek yapar onlar utanmıyosa ben hiç utanmam
    Geçen yıl amsterdam'dan detroit'e delta ile uçmuştum,yemekleri kötü değildi,
    hatta amsterdam uçağında verilen garip sandwich den sonra süper bile sayılır

Sonuç olarak alt tarafı 8-10 saat uçacağımız bir uçakta konfor
    olsa da olur olmasa da

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen yıl amsterdam'dan detroit'e delta ile uçmuştum,yemekleri kötü değildi,
    hatta amsterdam uçağında verilen garip sandwich den sonra süper bile sayılır

Sonuç olarak alt tarafı 8-10 saat uçacağımız bir uçakta konfor
    olsa da olur olmasa da
    arkadaş bunu yazalı 1 seneyi geçmiş ama cevaplamadan edemeyeceğim sonuç olarak alt tarafı 8-10 saat demiş ya zaten non-stop 40 saatlik uçak yolculugumu var ki

evet her gun gerçekleşen los angeles - singapur seferi 18,5 saat ama 8-10 saatte az değil hani..
    Konu kayhan86 tarafından (10-06-2011 Saat 01:43 AM ) değiştirilmiştir.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

maalesef bende direk uçuşlarda en ucuz deltada buldum. oradan alacağım gibi gözüküyor.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de Delta ile NY JFK'ya uçtum. Gerçekten koltuklar çok rahatsızdı. Araları çok dardı. Hangi tip uçaktı şimdi hatırlamıyorum ama arada çok fiyat farkı varsa yine de gidiş için katlanılabilir. Çünkü giderken hep gündüz oluyor biliyorsunuz bir şekilde insan oyalanıyor, yanınızda okuyacak bir şeyler, ipod felan da olursa...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben dönüşte New York-Roma arasını Delta ile uçtum. Uçak gayet lüks ve rahattı. Ayrıca gelirken yaşadığım Alitalia deneyiminin üstüne süper geldi bana Delta. Delta ile uçup uçak kötüydü diyen arkadaşlara da rastladım benimki şanstı sanırım ama Alitalia'dan kesinlikle iyidir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

milwaukee den new york a delata ile ucmustum.. vala giderken ucak dusecek diye baya bi korktum o derece kulustur bi ucakti

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı leon20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    milwaukee den new york a delata ile ucmustum.. vala giderken ucak dusecek diye baya bi korktum o derece kulustur bi ucakti
    tovbe tovbe ! bu mesaja cok guldum hayırdır insallah

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

delta berbat ya guzel uçaklarıda var ama bana bır kere denkgeldi hostesler ebemle yaşıt
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya bu hostes fantezilerini anlayamiyorum bana icecegimi ister 20 yasindaki versin ister 60 yasindaki sonucta bana ayni ikram veriliyor ekstrasi yok

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu hostes fantezilerini anlayamiyorum bana icecegimi ister 20 yasindaki versin ister 60 yasindaki sonucta bana ayni ikram veriliyor ekstrasi yok
    Bizim kültürümüzde yaşlılara hizmet ettirmek büyük ayıp sayılmaktadır değil mi? İşte orada da bir gariplik yaşanıyor. "Teyze sen yorulma. Geç otur şöyle. Ben yaparım" diyesi geliyor insanın....

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim kültürümüzde yaşlılara hizmet ettirmek büyük ayıp sayılmaktadır değil mi? İşte orada da bir gariplik yaşanıyor. "Teyze sen yorulma. Geç otur şöyle. Ben yaparım" diyesi geliyor insanın....
    acaba yapan var mi bunu

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben düşme muhabbetini geçip bu muhabbete gelmek istiyorum. Arkadaş fark yok demiş ama bence var. Karşınızda 40 yaşında göz altları kırışmaya yüz tutmuş birini mi istersiniz yoksa 20 yaşında bir çıtırı mı?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben düşme muhabbetini geçip bu muhabbete gelmek istiyorum. Arkadaş fark yok demiş ama bence var. Karşınızda 40 yaşında göz altları kırışmaya yüz tutmuş birini mi istersiniz yoksa 20 yaşında bir çıtırı mı?
    çıtır isteriz tabii kide hatta ben rusya ve ukrayna aktarmalı bilette baktım ama thy den istediğim bileti uygun bulunca öyle aldım.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)