arkadaşlar ben de kalahari resorte gidiorum hausekeeper olarak var mı kalahariye gelen?
arkadaşlar ben de kalahari resorte gidiorum hausekeeper olarak var mı kalahariye gelen?
arkadaşlar bilet alacaklar direk chicago'ya almayın daha pahalıya geliyor new york aktarmalı olarak bakın....ayrıca kendiniz de new york'dan sonra aktarmasız bilet bulabilirsiniz...mesela biz new york gidiş dönüş aldık new york'dan da chicago aldık 227 tl idi new york gidiş geliş de 1300 liraydı toplamda 1550 liraya falan mal oldu ama direk chicago 1800 2000 arası idi...gidş geliş thy new york chicago ise delta airlines....dönerken travel yapacağınız için new york'u sona bırakıp oradan gelmek daha ucuz ve mantıklı
merhaba arkadaşlar bende bu sene chula vista dayım.tanışmak isteyen arkadaşlar msj atablir.
biletler bu sitede daha ucuz Orbitz Travel: Airline Tickets, Cheap Hotels, Car Rentals, Vacations & Cruises
Bu arada arkadaşlar wildirness ta veya gitmeden önce görüşmek isteyenler için;
facebook: hakankucukaslan
teşekkürler..
Bende inşllh 30 haziranda yola çıkıyorum vizeyi de aldım. Flamingo motelde housekper olrak çalışacagm. Daha önce gitmiş olanlardan, flamingo hakkında fikri olan vardır umarımNoash ark su parkının moteliymiş kalaacak yeri de Noash ark ayarladı,ama ilerde ne olur bilinmez
Dells'e o tarihlerde gidecek arkadaslarla iletisime geçebilirz.
https://www.facebook.com/emree.eroglu
10 haziran da gidiyorum tanışmak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
arkadaşlarda ben tek gıdıorum pıne da kalıcam tek gidenlerden pine da kalıcak varsa banaözelden msj atabilirsinz
Bende bugün bileti aldım arkadaşlar 13 u 14 e baglayan gece 02.35 roma aktarmalı biletim giden var mı?
ist munıh chıcago gidiş 30 mayıs ,dönüş ny paris ist 2 ekim 660€ bu bnm araştırdıgım bana uygun bi bilet fikir edinmen açısından
10 haziran 6:15 uçağıyla gidecek olan var mı ?
Herkeze merhabalar. bende bu sene wilderness resort'ta housekeeper olucam. 7 haziranda son finalim var.
15 haziranda işe başlayacam. 10-11 haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. aynı tarihlerde gitmeyi düşünenler varsa uçak biletlerini fln beraber alabiliriz. Herkese şimdiden iyi yaz geçirmeyi diliyorum![]()
14 haziran 6.15 uçağına bileti aldım gidenlerle görüşebiliriz
Biletleri kaça aldınız beyler bayanlar ?
Arkadaşlar 11 inde zürih aktarmalı uçan var mı peki ?
kaç gündür bakıyom ama 15 yada 16sında giden yok anlaşılan tek gitçez![]()
3 haziran da giden de yok sanırım kaldım tekkkk![]()
Arkadaşlar vizeyi aldım.kısmetse bu yaz kopuyoruz.
21 mayısta uçuyorum benden önce giden varsa haberleşelim konuşalım.
16 haziran
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)
Bookmarks