# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kennebunkport,maine'de çalıştım housekeeper olarak.
güvenli, sessiz, sakin bir yer. emekli yeri gibi desem daha doğru olur ama hareketli bölgeleri de vardır tabii. pahalı olmayan bir eyalet para biriktirmeye uygun, ama eğlenmek istiyorsan başka bir eyalet seçmeni öneririm.
Merhaba, ben bu yaz Bar Harbor, Maine'e gidiyorum. Bar Harbor'a daha önce gitmiş birileri varsa bilgi verebilir mi?
Maine, Old Orchard Wawes Oceanfrontda çalışacağım. iş 15 haziranda başlıyo ama ben biletimi 7 hazirana aldım. 8 gün erken giderek iyi mi yaptım bilmiyorumkalacak yer konusunda işverene yarın mail atıcam. ondan sonra bostondan gidiş güzergahını araştırıcam. maine için olumsuz yazı okumadım, umarım güzel geçecek
ARkadaşlar ben bu yaz Portland'da Holiday inn by the bay otelinde çalışcağım bir bilgisi olan var mı otel ve otelin olduğu bölgeyle alakalı?
Konu Muzafferburak tarafından (20-05-2013 Saat 11:06 PM ) değiştirilmiştir.
Meine hakkında bilgisi olan yada oraya gitmiş olan var mı ? Bu yaz kısmetse study zone advis ile oraya gidicem kitchen assistant olarak.İngilizce seviyem advanced olduğunu söyledi danışmanım rahat bir mülakattı üniversiteme geldiler yüzyüze yaptık.Studyzone ile daha önce gitmiş olanlar varsa muhteşem deneyimlerini ve önerilerini bekliyorum
Başka Önerebileceğiniz şeyler nelerdir ? Umarım 2014 yazı hepimiz için güzel bir wat sezonu olur.![]()
hiç duymadım ama duyan varsa mutlaka yardımcı olacaktır sana
orda bulunmadım, maine'e giden pek olmuyor genelde gidenler de old orchard beach taraflarında çalışıyor çoğunlukla. gideceğin yerin doğa açısından muhteşem ama wat açısından da bi haylı sıkıcı olacağını baştan söyleyeyimşansın işverenlerin tarafından iyi olursa sana yardımı bayağa dokunur mesela benim bulunduğum yerde ulaşım adına hiçbir şey yoktu sadece özel aracı olanlar için hayat vardı. patron bizi haftasonları ve haftada bir istediğimiz yere götürürdü düşün artık... tamamen şans
CIEE adlı sponsor firmanın yeri Maine'de o yüzden oradan iş çıkıyor. CIEE'de WAT yapanlar vardı. Sıkıntı yaşarsan yan masadaki amirine söylüyorsun herhalde.![]()
Yazın Newport, Rhode Island!
bar harbora giden varmiii
Bu yaz kısmetse Maine e gidiyoruz 2 arkadaş Waterville de wat yapmaya![]()
Bu yaz waterville e gidiyoruz arkadaş bakalımmm hayırlısı![]()
2016 için old orchard beach'te olan var mı?
Merhaba arkadaslar bu yaz nasipse bar harbour da hannaford da calisacagim ayni bolgeye gelecek olan arkadaslar var ise yardimlasabiliriz. Ayrica daha onceden burada calisan arkadaslar var ise bilgi vermelerini rica ederim
Old Orchard Beach e gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar önerir misiniz?
Bu sene gidecek olan var mi ? (bar harbor-maine)
8 Yıl sonra bu foruma girip eski mesajlarımı okumak epey duygulandırdı beni ah gençlik ne güzel günlerdi
Arkadaslar Maine eyaleti northeastharbor kasabasına giden ya da o tarafları bilen varsa bilgi verebilir mi ortamı,2.iş imkanı falan nasıl acaba
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks