Dairelerin özellikleri neler kaç oda var bir odada kaç kişi kalınıyor?
Dairelerin özellikleri neler kaç oda var bir odada kaç kişi kalınıyor?
3 oda var ikişer kişi kalıyor, banyo ve salon ortak ama daireler de bayağa eskiydi.
Merhaba arkadaşlar..Cedar pointte Park Services Associate -Utility
işine başvurmayı düşünüyorum..ama oraya giden çok fazla türk oldugu söyleniyo..ben ingilizcemi geliştirmek istiyorum ve cok fazla turk olması işime gelmiyo..bana cedar point hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacım var..sormam gerekenler var..eğer bana mail atarsanız ya da buradan cevap yazarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..
Merhaba, 2015 yazı için Armada Grandee ve Ciee ortaklığıyla Cedar Point'e ismimi yazdırdım. Ciee mülakatında intermediate çıktım, zaten security traffic host istiyorum ve bu iş içinde gerekli olan seviye bu.
Fuar sırasında öncelikle bu işe alınmak için elimi çabuk mu tutmalıyım veya bana önerebileceğiniz birşey var mı ?
Sıcaklık ortalama kaç derece oluyor ? Sahil şeridi olduğundan nem olayı olduğunu tahmin ediyorum.
Teşekkürler.
Fuar sirasinda elini cabuk tutma olayi nasil olaca anlamadim , sirketler fuarda zaten ogrencileri sirayla gorusmeye sokarlar ve bu siralar fuar baslamadan bellidir. Yani senin orda elini cabuk tutma gibi birsey yapmana gere yok. Sirketin degisik bir fuar sistemi uygulamiyorsa bu sekilde olur. Yaz sicagi olacagini bizzat bil , traffic host larin yaz sicaginda gunes altinda calistigini duymustum , bir arkadasim bu sekilde calismisti ve baya sikayetciydi isinden. Ancak net bilgiyi orada calismis arakdaslar verecektir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ben 14 subatta fuara gidecegim ilk kez katiliyorum boyle bir seye acaba oneri verebilecek olan var mi is gorusmesiyle ilgili
14 haziran cedarda is baslangici yazan var mi? En azindan havaalanindan sonra ulasimi birlikte yapardik?
2015 yazında cedarpointe giden yokmu
En çok görüntülenen 10konudan biri bu sene çok cansız değilmi?
Ben 21 haziranda ride operator olarak başlıyorum, başka?
Arkadaşlar geçen sene giden bi arkadaş kalıcak yerlerle ilgili bilgi verebilirmi.
merhaba iyi günler bu işe bu sene gidenler hangi firma ile gittiklerini yazabilirlermi?
kimse gitmedi mi buraya ya hiç 2015e ait entry yok? gidenler bilgileri güncelleyebilir mi![]()
evet ben ordaydim sorularin olursa cevaplayabilirim
ne kadar ve nasıl kazandığını biraz anlatırsan çok sevinirim, asıl soru imkanın olsa bir daha gider misin?![]()
Benim 5. yılımdı. merchandise location ve area supervisoru olarak calıstım. saatlik ucretim biraz daha yüksekti ama ilk baslayanlar için 8.35 dolar sanırım. housing cok ucuz oldugu icin ve etrafta pek yapcak bisey olmadığı icin fazla harcamazsın.
ben bu sene buraya gitmek için fuarda yerimi ayırttım başka cedar'a gidecek arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar Kalahari hakkında bilgisi olan var mıAynı Kasabada oldugu için soruyorum.. Ben Kalahari'ye staj ile gideceğim, her türlü bilgi inanın pozitif olucaktır. İyi forumlar.
2016 yazında buraya çalışmaya gidiyorum başka gidecek olan var mı ve tarihi belli olan
ben de burdayım dostum 20 haziranda gidicem
Ben de 27 haziranda gitmeyi düşünüyorum ne iş yapacaksın kardeşim
güncelll//
dün itibariyle vizeyi aldım uçağım 20sinde bi aksilik olmassa bu yaz cedardayım
Bende vizeyi aldım 27sinde bende uçuyorum
bende sanduskydeyim. fast food lokantasında çalışacağım
Merhaba bu yaz bende Cedardayım 15 haziran da chicago ya uçuyorum . İletişime geçebiliriz
cedal pointe gidenler iletişimde kalırsak iyi olabılır. orada görüşürüz bir sıkıntı olduğunda vs
iletişime geçmek isteyen arkadaşlar burdan irtibata geçelim
Konu ozgursum tarafından (17-11-2016 Saat 04:24 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)
Bookmarks