29 haziranda aksam ordayım![]()
25 Haziran benim de. kendini kötü hissetme yani![]()
ben aksam 8.30 da incem cleveland a... tek gidiyom ...greyhound a baktım son sefer 5.45 de kacırıyom napcam hiç bilmiyom![]()
Uçaktan inince grup olduk taksi ile gitcez ... eee türk gecesi yapcakmıyız![]()
Gitmeye bu kadar az kalmışken kim oturup finallerine çalısır ki![]()
İşte sakın o hatayı yapma yoksa amerika ya moralsiz gidersin![]()
---wat where amazing happens---
Greyhound' a binersin öglen inceksen ohh ucuz miss![]()
öyle olacak gibi duruyor, daha kesin bişey olmamakla birlikte![]()
Gençler havalalanına indiğinizde cedar a giden 1 kişi daha bulursanız hemn atlayın taksiye taxi 140 dolar falan der ama 120 dolar gibi bi paraya sizi cedar a götürür. havalalanından greyhound istasyonuna taxi zaten 35 dolar yazıo ,, greyhound bileti de 25 dolar yani aynı hesap boşuna zaman kaybetmeyin derim...
bu dediğin cleveland'a iniş için sanıyorum? ben chicago'dan geçeceğim de
öğlen 12:30da inecek
tamamdır araştıracağım. teşekkür ederim![]()
Ride hostum ben siyah ayakkabı mı beyaz ayakkabımı zorunluydu? unuttumbide baska ne götürmek lazım ??
ride çıların beyaz ayakkabıydı en son ki hala öyledir.. ağrı kesici, antibiotik, soğuk algınlığı ile ilgili ilaçlar götürürsen iyi olur baya yağmur yağar sandusky onun haricinde devamlı kullandığın ilaçların lensin varsa onlar, gözlük kullanıyorsan yedek götürmeye bak ...en gerekli şeyler bunlar yani...
evet bizde almıştık buzdolabı cok önemli bişeymiş![]()
Evet eren vizeyi alirsam 2.olcak
ee yok mu hala giden?![]()
Ben yarin gidiyorum![]()
haberlerini bekliyoruzben de pazartesi geleceğim bir aksilik olmazsa
Evet jfk deyim ve cleveland ucagim hava kosullarindan iptal oldu yarin sabaha ertelediler havaalaninda geceyi gecirmek zorundayim ve normalde 3 kisi taksiyi paylasicaktik simdi tek basima odemek zorundayim![]()
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 33 misafir)
Bookmarks