Gunaydin Turkishwat!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
forum nedn bu kadar hareketsizz?
valla son günlerde meşgulum bu bir,
ikincisi konular sarmıyorrrrr
(yani son günlerdeki konular)
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
İlgi çekici konular lazım bencede.
naapsak naapsak?
ben uçak biletiyle uğraşıyorum şirket 640 euroluk bilet buldu ama tw bilet organizasyonunda 599 euro diyo ama haber yok tw dan sadece başlık var mail attım özel mesaj attım bi bilgiye ulaşamadım. şirketin ayırdığı biletinde rezervasyonu yarın son gün napsam kararsızım:S
Sabah ola hayrola
Şirketin alacağı biletin dönüşÃ¼ açıksa onu al, değilse tw'dan al.
şirketin biletin dönüşÃ¼ 1 kere değiştirme hakkı var. tw ınki de öyle aynı şey yani.. ama tw ınkinde geri dönüş olmadı eğer iptal falan olursa bu tw ın bilet olayı şirketin ayırttığı bilet te gidecek
eve daha yeni geldim sesim kısıldı vlla
Gs li arkadaşlarımıza gecmiş olsun dileklerimde bulunuyorum![]()
yakuza oralarda mısın yahu? i need you 2 ask sth about e-books?![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Günaydın TW. Lanet sınav haftası basladı yine bugün 00.01 itibariyle, 3 sınavla start veren biri olarak gece 2 de calısmaya basladık hadi hayırlısı
@ayhn
Cevap yazdım, bakarsın, dedigim gibi...
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
Merhaba TurkishWat!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yav tam vizeler baslicak bu wat isleri epey uzaklastirdi beni okuldan yaaa.sogudum sanki![]()
ucak biletini bir de Ds yi soracam 4 gündür ne danışmana ne de şirkete ulaşamıyorum
fena sinirlendim ..
Konu cAv tarafından (22-03-2010 Saat 08:06 PM ) değiştirilmiştir.
cav senın ıs nasıl..haftalık calısma saatı kac? saatlık ucret?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Of of daha gıtmeden moral falan bırakmadılar..arkadslar fuara gıdıp kendı ısınız kendınız secın ..BENIM GIBI SIRKETE BIRAKMAYIN
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ya arkadaşlar bu kaçak göçmenlikle ilgili bi broşÃ¼r vardı.sanırım forumda bi arkadasın basına gelmişti.vize memuru bunu okudunmu tarzında bişiler soylemiş.sonra herkez o brosure bakıpta gitsin vizeye denilmişti.hatırlıyorum.ben bulamadım.bilen veya bulan varsa acilen linkini yollayabilimi 5 dk içinde?
bugün bana çıktı halinde verdiler onu vize için okunması gerekli diye soruyolarmış okuyup okumadıgmızı ama link olarak bilemiyorum :S
peki ismi fln nyedi bi arama motorundan bakabilrmisin veya soyleyebilrimisn?
biçok şekilde aradım ama yok yani :S fazla bişey deil tarayıp mailine gönderebilirim hala bulamadysan
cok ii olur ya?ozelden attm mailimi
http://www.travel.state.gov/pdf/Pamphlet-Printer.pdf
link burda pdf seklınde. okudun mu sorun war mı dıe soruolar sadece ama ne olur ne olmaz okumadan gıtmemek lazım tabı![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks