21 haziran da uçuyorum. lake george gidiyorum ben de. tanısmak isteyenlerle tanışabiliriz. ama söylenilenlere göre bayağı bir Türk olacak mekanda. yavru vatan gibi birşey![]()
21 haziran da uçuyorum. lake george gidiyorum ben de. tanısmak isteyenlerle tanışabiliriz. ama söylenilenlere göre bayağı bir Türk olacak mekanda. yavru vatan gibi birşey![]()
walla bursalı dediğin doğru ingilizcemiz çokk gelişcek gibiiDD
Arkadaşlar Lake George'da Hillside Motelde kalmış olan arkadaşlar varsa burası hakkında görüşlerini,tavsiyelerini paylaşırlarsa sevinirim.Alakasız ama bide şu gezi turlarıyla(gotobus vb.) gezmiş arkadaşlar varsa bu turlar hakkında ne düşünüyolar,tavsiye ederler mi?Teşekkürler...
Hillside : Köydes projesi kapsamında yolu elektiriği verilmiş küçük türk köyü.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
HillSide güzel motel, Sandy var şeker gibi bayan. Ben orda 1 gece kaldım, sağolsunlar para bile almadılar. Ama tek sıkıntı kasabaya biraz uzak. Merkeze gitmek için 20 dakka falan yürümen lazım. Bisiklet aldın mı rahat edersin.
gotobus hakkında da bir çok konu mevcut, biraz araştırdığın zaman görürsün.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Ayhan haklı. Sandy'nin hakkını yememek lazım. Çünkü bende 2 gece kaldım orada. Odaları Lg daki bir çok konaklamaya göre daha temiz. Uzaklığı ve türk nüfusu biraz problem olabiliyor..
tur hakkında go to bus
Konu matador_36 tarafından (08-06-2011 Saat 02:04 AM ) değiştirilmiştir.
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
@Fiorex Türk nüfusundan dolayı oluşan problemler derken ne gibi problemler?
Bide hillside dışında önerebileceğiniz başka bir alternatif var mı?
3 yazdır oradayım.. Yerleşmenin 2. haftasınını müteakip okey-pişt-batak masaları kurulur gayet güzelde oynanılırBunun dışında ingilizce gelişimi açısından çok fazla şansınız olmaz.
@Fiorex.Tahmin edebiliyorum ortamı.Herkesle türkçe konuşcaksak o kötü işte.Peki başka bir yer tavsiye edebilirmisin?Yoksa herşeye rağmen burası iyidir mi diyosun?
Şu anda zaten LG da konaklama sıkıntısı mevcut. Yer bulabildiysen ve Hillside olduysa ne mutlu. İyidir yani.
Ben geçen yaz Hillside daydım, yalnız Lake george a okdr da uzak diil ya, 20 dakika fln sürdüğünü de hiç hatırlamıorum açıkcası, biz yürürdük, Buarada türk nüfusu bu sene daha da fazla olucak sanırım çünkü Sandi bu sene sadece Türk Watçıları alacağını söylemişti, yani ingilizce geliştirmek istiosan ztn LAke george çok iyi bi tercih diil, tüm sorularını özelden cevaplayabilirim!
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
arkadaşlar new jersey six flags nasıl bir tercih olurdu lake george a göre![]()
Konaklama parka daha uzak olurdu! Ve muhtemelen işte çok daha fazla yorulurdun!
Arkadaşlar ozmn sorularınız biraz daha spesifik olsunda o vakit daha çok yardımcı olabilirim
arkadaşlar King Hendrick Motel de rezervasyonum yapılmış durumda hergangi bir bilginiz var mı burayla ilgili ?
Bende 24 unde Six Flags e gidiyorum Konaklama olarak Hillside ile Cozy Nook arasında kalmıştım Cozy Nook u seçtim sahibi çok iyi işim ve sadece 4 türk olacagımızı söylediler Daha Once Cozy Nookta kalan var mı ? 24 unde ve 24 unden sonra giden varmı ?
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Arkadaşlar 2009 yazında gitmiş ve bu sene tekrar gidicek biri olarak merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
merhaba arkadaşlar six flags kervanında bu yaz bende varım. sanki çıkartma yapacakmışız gibi bir his var içimde![]()
Merhaba arkadaşlar bende 15inde lake george da Steamboat'da restorant'da çalışıcam bilgisi olan varsa bu iş hakkında bilgilendirrse sevinirim
eyw ya dediğin gibi baktım iş yok gelirim oraya en iyisiorda iş imkanıda oluyormuş bayağı
![]()
Gençler, North Carolina'daki işim yalan oldu. (Kitty Hawks Kites)
Lake George'da Around the World Enterprises şirketinde çalışacağım.
11 Haziran'da gidiyorum. Var mı aranızda bu şirketi bilen, çalışan, tanıyan eden ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks