kimsede sıkıntı yok demi yarın 6da alsancak altınkapıdayız??
kimsede sıkıntı yok demi yarın 6da alsancak altınkapıdayız??
6 değil hacıı 5.30![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bende gelıorm ya kacırmam gencler .yarın sızı soruya bogayımda gorun![]()
kill them all-spartacus
17.50 de iskenderleri soyleyin 18.00 da ordayım![]()
rcp kac porsiyon??![]()
1 yeter yagider ayak göbek yapmayalım fazla
![]()
biz birbirimizi nasıl tanıcaz hacı?gül takcazmı![]()
gecen bulusmada olanlar birbirini tanır zaten.sende izmir bulusmasının fotografına bak ,
arkadaslar bi aksılık yok dımı ben evden cıkıcam bırasdan ufak tefek ıslerım war onden
kill them all-spartacus
yok sıkıntı bizde birazdan amadeusla bulusucaz.4 civarı 576'ya binicez hbrn olsun.
tamamdır beyler yagmur var ben azcık gec kalcam ama en gec 6 da ordayım recep gibi benimkinide soyeyin tek porsiyon![]()
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Arkadslar cok yagmur vardı o yuzden gelemedım..şirketın oryantasyonu vardı ona gırdım sonra yagmur bastırdı manısaya dondum...otobuste gıderken 2 ogrencıyle tanıstım onlarda bızım sırketlen gıtmsler gecen sene alaskaya ve bızım sırket bunlara 3 yıl oncekı sozlesmeyı vermıs bunlara tabı bunlar oraya gıdınce çakmıslar durumu kendı ıslerını kendılerı bulmuslar..inşllh bızede aynı sey olmaz..oryantasyonda sey dedı forumlarıda takıp edıyoruz nyazdıklarınızı bılıyoruz gıbısınden bıseyler gectı aman cokta seyımde sankı ..arastırmamı yaparım ben kardesım ve benden sonra gelenlere de örnek olmak ısterım onlarda magdr olmsnlar bızım gıbı hergecen gun daha cok ssevmemeye basladım bbu sırketı hay allah nerden sectım cok pısmanım...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
kardesm bız bulustuk ben yenı geldım eve onlar oturuolardı gelırler bırasdan =) fotolarda eklenır bgn![]()
kill them all-spartacus
fotolar geliyo sabredin![]()
beklıyoruz![]()
kill them all-spartacus
sol baştan;
rcp,ozan,huanın arkadaşı emre,huan,viper,ayhn,saRı,amadeus,biraver
arkada da amerikada olmayan kordon![]()
Konu saRı tarafından (22-05-2010 Saat 02:31 AM ) değiştirilmiştir.
beyler kusura bakmayın ya kuşadasındaydım.. int e fln giremedgm için buluşmadan haberim olmadı. gelmeyi çok isterdim ...
fotolar güzel paylaşım için ayrıca tşk saRı gelemedik napalım
Bu eğlenceli akşam için huan'a teşekkürü borç biliyoruz. Break'in kulaklarını çınlattık. Dialog aynen şu şekilde:
ayhn: "Beyler, Break ne iş yapıyor yaa bilen var mı?"
huan: "Break okuyo yaa, ziraat mühendisliği.."
ondan sonra biz iptal![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Konu saRı tarafından (22-05-2010 Saat 06:10 PM ) değiştirilmiştir.
Çakmağın ateşini açmaya çalıştığı yeri de unutmayalım![]()
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks