war kardeşim ben de 13 nisanda aldım vizeyi gitcem inş bu sene bilet araştırması yapıyorum..
war kardeşim ben de 13 nisanda aldım vizeyi gitcem inş bu sene bilet araştırması yapıyorum..
Evet beyler herkeze hayırlı olsun bende EC Phillips - Ketchikan a çalışmaya gidiyorum vizeyi alırsam(umarım) 18 haziranda orda olacam 2 mayısta vize mülakatım var. Nasıl kolay oluyormu vize alma ? benim yıl sonu ortalamam kötüKorkum bu yönden bilgisi olan arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim
![]()
Kolay ya şu sorulara hazırlan;
Nereye gidiyorsun/nerede çalışacaksın?
Ne zaman mezun olacaksın?
Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsun?
Antitrafficking'i sorarsa da haklarımı biliyorum, acil durumlarda 911'i arıcam dersin
Genel ortalaman en az 2.00'sa sorun olmaz ya. bazen çok düşük ortalamaya sahip olanlar bile vize alıyorlar.
benimde bir arkadaşım alaskaya gidiyor bende ondan aldım bilgileri ama bende gidip gitmemeye kararsızım
0.54 desem?
Çalışacam bu sorulara teşekkürler![]()
14 mayıs vize görüsmem var ankarada E.c philips tayfası kimler 2012 için.nezaman gitmeyi dusunuyorsunuz turkıye cıkıs?
evet aldım vizemi 28 mart'ta. uçak biletim de hazır. gitmeyi bekliyorum yani, şu finallerde güzel geçse başka bişey istemem![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks