aynen güzel araba
benimde binme firsatim oldu mustange..Ahrbiden disardan ne kadar hawasi varsa icinde de aynen bunu hissediyorsun![]()
http://ubi64.spaces.live.com bnm msn spacem wat fotolarim mevcut bakmak isteynler icin![]()
kumarhanelere girebiliyormuyuz acaba
poker filan oynasak bir el![]()
ya abdye gidenler fast fooddan dolayı çok kilo alıyorlarmış doğru mu?
bu arada pepsiler sudan ucuz heralde onur doldurmuşsun dolabı![]()
aynen öyle cemoya yok yicek bişey yok
güzel en çok bundan zorlanır giden arkadaşlar genelde, yani çoğu insan orda fat di. Bu da tabi yağlı yiceklerden ben fazla yemedim onlardan peynir ekmek domates yedim
![]()
yolu ihop tan geçenler kesinlikle chicken florentine creep ten tatsınlar![]()
hemn bununla ilgili fotomuzu koyalım o zaman![]()
nie floridayı önerirsinn ben hiç düşünmüorm çok pahalı fln dediler :S
ya flo pahalı derken söylenen şey aslında şu rent ücretleri pahalı ev kiraları onun dışında yemek aynı hatta daha ucuza da bulabilirsin ki biz bulduk![]()
sen söle ben ekleim çnkü msj atamıorm ben yni üye olduum içn buraya yazmaim şmdi![]()
3 ay zaman değil ki onların hepsi yağ deposu ve sağlıksız beslenme olur dediğin şekilde beslenme o yüzden önce sağlık kardeşim
ben de zayıfım ama neden hamburger yiyip damarlarımı boş yere tıkayayım kolestroldür bilmem nedir yüks***eyim? böyle şeyler şimdi yarıyo gibi görünsede ilerde problemlere yol açabiliyolar bence de önce sağlık sonra görüntü yani![]()
valla rekora gidioruz bu bölümde
sıcak bi yere gidiyorsanız, nemli falan. baya kilo veriyorsunuz 87 kilo gittim 78 kilo dondum simdi 95 kiloyum![]()
Selamlar herkese sanırım 2007 nin en çok fotolara bakılan kısmı bu sene ülkemde vatanımdayım umarım giden arkadaşlar çok eğlenip aynı zaman da para kazanırlar şunu asla unutmasınlar para her şey değil oraya belki de bi daha gidemiceksiniz ona göre plan yapın eylül ayında gidilmesi gereken yerleri gezin orlando - vegas -new york - san fransisco buralar görülmelidir bence size tatil sileri yaziyim ve uçak bileti siteleri güvenilir sitelerdir biz otelleri ve uçak biletlerini buralardan aldık.
expedia.com
travelzoo.com ( işinize çok yarar)
jetblue.com
son mesajın bomba olmus eyvallah kardes
onur abi,las vegas'ta 3 gun kalmak icin ne kadar para gerekir? las vegas dubay gibi bisey galiba.
bide sen new yorktaki fotolari dondugun zamanmi cektin?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
çok sağol onur çok iyi oldu bu siteler gitmeden.
Selamlar herkese sanırım 2007 nin en çok fotolara bakılan kısmı bu sene ülkemde vatanımdayım umarım giden arkadaşlar çok eğlenip aynı zaman da para kazanırlar şunu asla unutmasınlar para her şey değil oraya belki de bi daha gidemiceksiniz ona göre plan yapın eylül ayında gidilmesi gereken yerleri gezin orlando - vegas -new york - san fransisco buralar görülmelidir bence size tatil sileri yaziyim ve uçak bileti siteleri güvenilir sitelerdir biz otelleri ve uçak biletlerini buralardan aldık.
expedia.com
travelzoo.com ( işinize çok yarar)
jetblue.com
arkadas resımler sılınmıs sana zahmet sunu bı ayarlasanda bzde baksak amerıkaya![]()
evettekrar yüklersen kardeş
ya bişey soracam ben niye göremiyorum bu resimLeri bendemi bi sorun var .. ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks