Kesin tarih 3 Mayıs mı arkadaşlar? 1 Haziran mı?
Kesin tarih 3 Mayıs mı arkadaşlar? 1 Haziran mı?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
e-Pasaport haydi hayirli olsun, fiyatada dikkat.
Peki.
Kırmızı yapmışlar artık![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bu sistemem gecemeyen dünyada sadec 3 ülke kaldı...biri 1 milyarı aşkın nüfusunun etkisiniden yenilemeyen hindistan,digeri yoksul endonezya ve sonuncusu dünyanın 17. büyük ekonomisi Türkiye....Togo,Etiyopya,Trinidada&Tobago gecmiş...
fiyatda bir değişiklik olmayacağını söylediler,,,,
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
sence oylemi yapacaklar ? adamlar parmak izini koymadilar cipin icine, birkac yil sonra parmak izi icin yine para vericen. pasaport bir yilliksa bir yil sonra o pasaport cop olacak ayni parayi birdaha verecen, yani defter parasini.
Peki.
araştırmam gerek de mantiken defter gibi dolup atcaksak neden çipli???İçişleri bakanı öyle demişti. haberlerde dinlemiştim.
parmak izine şimdi para vermiyoz ki ilerde verelim. devlet bütün işleri bitirdi pasaportdan mı para kazancak![]()
ben bilmem, bakaniniza sorun.sitede oyle yaziyor.temdit uygulamasi olmayacak diyor.Kaziga devam, haydi hayirli traslar.
Peki.
sen TC vatandaşı değil misin?????? bakanınıza sorun derken sanırım Türkiye den kendini iyice soyutlsmışsın ama hala takip ediyosun ve yorum yapıyosunbakan benim değil yaw öyle dediğini söyledim sadece ve nitekimde öyle çıktı...
O bakaani ben secmedim, o yuzden benim bakanim degil.
Peki.
hımm haklısın bizim seçtiğimiz zaten bizim bakanımız olmaz HALKIN seçtiği halkın bakanı olur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks