# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Eger voip programini telefonuna kurarsan ve internet saglayabilirsen bunu gerceklestirebilirsin.
Skype kullansan programi var fakat Voip raiderda yok. Bunun icin voip sitesine tikla kullanici adi ve parolani gir orada call now secenegi var. Numarayi yaz call now secenegine tikla belki konusursun.
Konu break tarafından (15-06-2010 Saat 07:24 PM ) değiştirilmiştir.
LG KP500 telefonuma dosyayı fringe den indirmeye çalıştım ama desteklenmeyen dosya türü diyerek kaydetmedi dosyayısanırım 10 gün bilgisayarımdan ve amerikadan habersiz yaşamaya çalışcam
![]()
Arkadaşlar ben şimdi 10 dolar yükledim hesabıma.Yanlız kendi evimi aradığımda 0.025/minute ücretini gösteriyor.Sabit hatlar ücretsiz değil miydi?
kullandıgın programa göre rate'ler var ülke ülke farklı mesela 12voip için ratelere buradan bakabilirsin:
12voip| lowest call rates!
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaşlar konularda o kadar cok sey anlatılmıski aklım karıstı biraz simdi durum şu ki benm arkadsm amerka da ben türkiyedeyim ben bu voip poivy programlarndan birini kullanarak onun cep telefonunu aramak istiyorum. bunun bana malieyeti nedir 10 € yükleyerek üyelik alıcam burada bi sıkıntı yok ama sorular hep amerikadan türkiyeyi aramk üzerine oldugu için sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim ve ayrıca onun da nete ihtiyacı olucak mı benim anladığım sadece benim nete ihtiyacım olduğu
arahatca ara sorun yok, israrla sorduguna gore sevgilini cok ozledin![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
aynen öle teşekkür ederim bu arada cevapladıgınız için uzak kalmak ne zormuş anladım ben watcılara tavsiye sevgililerinizi ihmal etmeyin![]()
ilk 3 gün sabit hatlarla bedavaya konuştum ama 4.gün 0.45 cent kesmeye başlıyor neden acaba?
ya ben bu voipy i indirdim bu da telefon num. istiyo ben zaten telefon kullanmamak için indirmiştim bunu yok mu bi çözüm yolu ya da telefonla işimin olmayacağı başka bi yöntem???
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks