bmnki de ''CIEE'' ocak sonunda işimi secip şirkete kayt yaptrdm.24 Martta vize görüşmesine girdim.ve dün ds-2019 belgem geldi, belgelerm konsolosluğa postalandı.
bmnki de ''CIEE'' ocak sonunda işimi secip şirkete kayt yaptrdm.24 Martta vize görüşmesine girdim.ve dün ds-2019 belgem geldi, belgelerm konsolosluğa postalandı.
CIEE ücreti yatırmamdan 4 gün sonra ulaştı![]()
yahu hic interexchange yokmu?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
otel işi istiyorum..onlar bana mc donalds işi bulmuslardı ıptal ettırdım sımdı bekle nzaman bellı olur bılmıyorum of of..buldukları iş ise haftada 30 saat idi ..zaten 200 dolar kazancam onuda konaklıyacagım yere vercem yarısını cok az ya ..ny da..yol parası da var tabı..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
bılmıyorum ya erken kayıt yaptırdım arkdslar da kayıt yaptırdılar ve sınıf arkdslarımın şirkettinden 200 dolar daha ucuz diye onu seçmiştim ..ama gönderdikleri öğrncı sayıları aynı..bilmyrm nzaman bellı olacak..cv me gore bulamadıklarını soledıler otel halbukı ben 3 tane fabrıkada calıstım daha ne olsun bı ogrencının cv sınde..iştecrubem var ..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
cok bahaneler uretıyolar mesela dedım ben nıye mc donalds işi verıldı bana ben otel işi istiyodum..dedılerkı senın ıngılızce kotu ondan mc donalds ısı bulduk ..iş sozlesmesını ınceledım answer questıons dıye bı gorevım varmıs ve ıs veren gelmeden once pratık yapıp gelmemı solemıs..dedım madem ıngılızce gerektırmeyen bı ıs sectınız bu iş sozlesmesınde yazan nedır?..bu seferde sey dedıler yok cnm bız senın cv ye gore bulamadık ..hep farklı bısey dıyolar..
Benim ki ciee..Vize görüşmesinden bir hafta sonra ds 2019 geldi..
pasaportu sormuştum ya, gönderdk dedi konsolosluğa
success kimse bilmez yeni kuruldu zaten ama değiştiricem sanırım
senin yazdığın şirketin ismi sanırım
Benim sponsor CIEE.12 gün oldu vize görüşmesine gireli.Hala gelmedi.daha bunun vize bekleme süresi de var.Bu uçak biletlerini kaçırıyorum ve deli oluyorum artık bunlara.
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks