ya :P cok saolun keske kutlaya bilseydik evet ben hala ikisinde yim ve bekliorummm :S off kutlayamicam baksaniza
ya :P cok saolun keske kutlaya bilseydik evet ben hala ikisinde yim ve bekliorummm :S off kutlayamicam baksaniza
mutlu yıllar's...
bnmde 1 temmuz. Virginia'da süprüz bi party bekliorm :P
Banucum tatlım mutlu yıllargeldiğimde söz sana guzel bi parti organize edicem.
iyiki doğdun![]()
ben anlamadım nerede bu restoran :S
virginia beach de. iki sene önce gitmiştim. şimdi tam hatırlamıyorum ama haftaya cumartesi geleceğim inşallah o taraflara. O zaman arkadaşa ulaşıp sana söylerim.
Arkidişler virginia beach or virginia resimleri çektiyseniz koyarmısınız bakalım?
Don't Give up
ayrıca resim bekliyoruz banu senden..![]()
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..
banu bu ehliyet sınavını ne yaptın ondan bahseder misin biraz... neler sordular nasıldı kolaymıydı simdi bu aldıgın ehliyet tr de de gecerli olacak mı...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
bu ehlliyet alma olayı nası oluo acaba. yazılı sınav falan yokmu burdaki gibi. sadece direksiyon sınavımı oluo. direksiyon sınavındaki arabalar otomatik vitesmi. burdaki gibi 5-10 dk sürdürüp veriolarmı ehliyeti![]()
canim artik turk restoranti fln yok ayni seyleri yiyorum ben ama alistim korkmuorum artik
nasıl yok ya,, ben buldum işte,, alibaba grill...
aradan geçsin 20 gün görürüm beni alıstınmı bakalım
neyse benim zaten corbalarım geliyor yarına,, bugun walmartta yeni gıdalar kesfettim....yesıllık falan aldım yaw,, oh be dedimm walla,, salata malata ozlemişim...
birara dondurucu bolumunde pizzalara daldımm ama hüsran olduarkadas alayının içinde domuz etii var,, bende peynirliisinden aldım...
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Pek kimse bilmez; bunlara "lard" ı da ekleyebilirsiniz. Domuz yağı demek.
evet LARD da kullanılıyor![]()
abi iyi gusel herseyde alıstım ben hatta buldum turk yemeklerı yapan bır yerı ıskender yedım ama adamın kullandıgı sos bıle kotuydu ben de buyuk bır zevkle yedım :S gorcektınız komedıydı ya bırde ben foto ekleyemıorum kı nasıl olacak o :S beceremedım verın facelerınızı eklıyım orda var :P heheh ben ıse gıdıorum bırazdan pooofff
ben şimdi banu arkadasa birsey sormak istiorum bilgilerine baktım da ile uçmussun nasıldı ucak hava bosluguna cok girdimi ben sürekli ucaga binio olmama rağmen asırı derecede gerginim bu konuda beni aydınlatırmısın yaa
tatlım hava bosluguna gırmedık kı bız ya valla superdı benım ucuslarım ben hıc bınmedıgım ıcın cok korktum ılk basta ama sonra alıstım hele de ny ucagında koptum ya ınan otobus daha cok sallanıordu o kdr saat hıc mı ınsan hıssetmez ya valla merak etmeyın kolayyy gecıor zaman ben zaten ucakta ıcıordumfarketmedım
ohh ohh ne güzell iskender demek.....künefede varmıydı??
bende fort walton beach deki alibaba grill de turk gecesi yapalım diyorum haftaya falan bakalım.....
türk arkadaslar geldiler 5 kişi, diğerleride haftaya geliyolrr,, benim evde suan 2 turk kalıyoruz,, alibaba grillde iskender bulurmuyuz bilemiyrm ama bakacaz artık...
gelsinde diğer arkadaslar,,
Konu aalpinistt tarafından (13-06-2009 Saat 07:29 PM ) değiştirilmiştir.
Türk restoranı olur da iskender olmaz mı. Biz yemistik, hatta o gün acık büfeydi bizi görünce yemekleri bitirmeyin demisti.
Özlemistik ama yemekleri bitirmedik tabi
Diger Türk arkadaslar da gelince 5-6 kisi araba kiralar veya taksiyle gidersiniz FWB e hem gezer hem Türk yemekleri yersiniz...
Dostum araba kiralama işide olur tabi,, ama burda kaçak taksiler var,, 2-3 dolara fort waltona gidiyorum ben miramar beach den, bu taksileri kullanarak...
ben gidince alibaba grille bitirmeyin falan dinlemem dalarım walla
gerçi az once bezelyeli pilav yaptım,, yanınada coban salatası.....en sonundaa soyle bol limonlu
buarada benim work schedule sabitlendi gibi,,, 2 haftadır 5pm-close calısyrm,, gelecek haftada boyle,,, 2. iş ve gezme olayı için mükemmel oldu,, biraz yorucu oluyor tabii fakat yaptığın her işte close da ki kadar yoruluyor ve aynı işleri yapıyorsun zaten....
tek avantajı,, akşam 5 e kadar bosum,, 2. iş için 5-10 yere basvurdum haber bekliyrm,, olursa müthiş olur,, gunduzum bos ve haftada 3 gün da off..
bakalım...
sen neler yaptın nezaman geliyorsun buralara...
haziran 26yı bekleyin şöyle bi yerleşelim biz de geliriz 2kişi
bi de çiğköfte olsa hiç fena olmaz
ya cok gusel vakıt gecırıyorum ama ozledıgım cok sey var gunde 7 saat calısorum cok fazla yorulmuorm hergun gezıp tozuoruz elemanlarla face de butun fotolar buraya eklemeyı beceremedımo yusden face attım yemek konusunu da hallettık artık bır sorun yok bısıklet fln aldm ehlıyet sınavım var salı gunu carsamba ıkıncı paycheck ı alıorum 570 $ heheheh para para :P hemen bır foto makınesı cakıorum laptopta yolda
ıı ya kalmak ıstıorum ben burda arabam da hazır ... ben cok gusel bır yaz gecırıorum alısıor ınsan merak etmeyın hıcbır zorlugu yok ... gorusme uzere arkadaslar resımler face de gormek ısteyen varsa versın adresı eklıyım face e
http://www.tinypic.com/ tıkla. Gözata basıp yüklemek istediğin resmi seç. Upload now'a bas. Daha sonra 2. sıradaki IMG Code for Forums & Message Boards yazan resimin altındaki linki mesajına ekle
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks