Yok arkadaslar cok saolun hersey yolunda....Bugun eger sevis olayından sonra SSN e gideceğim kısmetse...
3 gün off-day im var....dün gece 2 de dondum ,, gece vardiyası bendeydi..Gerçi 3 kişiydik...1 manager 1 de Tina diye yardım sever bir arkadasımız

...tükkanı birlikte kapadıkk...
Havalar düzeldi gibi,, yağmurlar kesildi, akşamları evde biraz canım sıkılıyor yaw ama,, evdeki taylandlı çocuklar kendi aralarında kendi dilleriyle muhabbet ediyorlar,, bazen oyun kağıt mağıt ıynuyrz ama bir tanede türk olsa fena olmaz demiyor değilim.....Burda bir yere gitmek için özelliklede gezme, görme çarsı olayında taksiyi kullanıyrz...e tabii her zamanda taksiye para vermek olmadığı için evde geçiyrzz aklamları.....huzel bir gol ve korfez var yakınlarda, 100 metre kadar uzakta

Oranında manzarasını izlemek guzel oluyor akşam akşam elinde kitabın falan....
suan hergün yasadığık tek problem ,, bu taylandlı bebeler iyi hos guzelde,, hergün domuz eti yiyorlar ve ev leşş gibi kokuyorr anasını satıyım....bıktım kokusundan.....
yesinler bakalım,, allahtan bocek mocek yakalayıp yemiyolar....aslında yeselerde iyi olur ama,, epey bir sivrisinek ve bocek türevi var cunku burda

Bookmarks