Vize daha gelmedi biletleri aldık nası olacak bu işler anlamadımgideceğimiz uçaklarda çok eskiymiş kimse binmiyormuş düşecek die ondan bu kampanyayı yapmışlar.. biz british'e emanet british'te Allaha emanet
![]()
Vize daha gelmedi biletleri aldık nası olacak bu işler anlamadımgideceğimiz uçaklarda çok eskiymiş kimse binmiyormuş düşecek die ondan bu kampanyayı yapmışlar.. biz british'e emanet british'te Allaha emanet
![]()
Thug 4 LIFE untill I die
istanbul londra seferi bu uçakla airbus a320 ile
londra new york seferleri boeing 747-400 ile
londra istanbul seferi de Boeing 767 ile
bu uçakları sadece british airways almadı 82yılında ilk uçuşu yapan bu modeldir ama bu uçakmıdır nerden biliyorsunuz onu bize bir söyleseniz?
deltada da var bunlardan airfranceda da bu uçaklar her gün gidip geliyor ingiltereye ve bir arkadaşımızın dediği gibi sdece ucuz bilet peşinde koşan waçıları taşımıyor dünya iş adamını taşıyor. bırakın bu felaket tellallığını da 500$a aldığınız biletin tadına bakın.
Konu hellguard tarafından (18-04-2009 Saat 10:34 AM ) değiştirilmiştir.
Uçakların güvenilirliği hakkında yorum yapmak biraz saçma olmuş. A320 küçük bir uçak. 3-3 koltuk düzeni var.. 747-400 büyük uçaklardan bir tanesi. Hatta Obama'nın uçağının aynısı.. Tabi burda bazı değişkenler var. Bunlarda, uçak içi konfor (koltuk mesafeleri vs), teknolojik donanım, servis ve hizmet kalitesi... Bunların dışında aktarma da çıkabilecek sorunlar var. Bilet alan arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum
Şahsi görüşümdür.. BA'dan bedava bilet verseler binmem..![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Geçen sene Alitalia bileti aldığımda da aynı şeyler söylenmişti. Şirket iflas edecek, ben dönemeyecektim. Geldim geri gidiyorum bile.
Paraşüt veriyolarmış girişte herkesehahahaha
Thug 4 LIFE untill I die
fiorex aktarmada ne gibi sorunlar olabilir
Bavul kaybı riski var.Bu sadece Londra Aktarması için geçerli değil tabikide. Tüm aktarmalarda bu sorunla karşılaşılabilir. Ancak Heathrow Havalimanı 28 bin bavulu kaybederek rekorlar kitabına girmeyi başarmıştır...
o zaman dönüşte bence aradaki bekleme süresini biraz fazla almak gerekebilir alacak arkadaşlar için..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
ya benm londra aktarmalı New York uççuşu. 16.10 da Ny ye inicek uçak tabi bilette yazana göre. Ordan da myrtle beach e gitmem lazım. 18.50 de myrtle uçaı var ondan bilet alsam mı hani rötar olurda o uçağı kaçırırmıyım acaba veya rötar olsa bile o kadar olur mu biri bana yardımcı olsun lütfen
İki uçak arasındaki süre1.5 saate kadar inse bile problem olmaz ama fazlası sıkıntı yaratabilir.
benim de 8.40pmde uçağım iniyor
albany uçağı 10.10pmde
ucu ucuna yetişirim heralde
peki jfkyı bilenlere soruyorum
british airways ile new yorka inicem delta ile albanyye gidicem sizce bu süre yeter midir?
bavul kaybolma konusunda londranın kötü bir ünü var ama benim valize koyacağım şeylerin maliyeti 100lirayı geçmeyecek hadi olsun 200lira 50lira da valiz parası 250lira
kaybolursa çok da sorun olmaz anca bikaç gün sorun olur ilk gidiş için ama buradan edeceğim 250lira zarar etsem bile gene kardayım![]()
Konu hellguard tarafından (18-04-2009 Saat 05:05 PM ) değiştirilmiştir.
hellguard albany e niye gidiyorsun ?
ya albany havaalanından alacaklar bizi
albanyye işyerim 60-70km mesafede
işyeri küçük bir kasabada toplu taşıma bulamadık oraya giden mecbur uçakla gidicez dedik ama başka önerilere açığım![]()
Ben de British Airways in nimetlerinden yararlananlardanım, burdayım. 17 Haziran 8.55am IST-LA 28 Eylül 9.15pm LA-IST ucaklarında olucam. 530$ gibi bir mebla ile cok cok ucuza LA e ucucam hatta havasını bile atıom.Tek korkum gidiste valiz kaybolması . Aktarma Heatrowda ve arası 1 saat, ama terminal ve hava yolu degismiyor. Bekleyip görücez artık
![]()
giderken dediğin gibi kayıpta maliyet az olur ama dönerken dediğin durum yaşanırsa ... düşünmek bile istemiyorum![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
benim de 1saat sonrasına vardı ama onun yerine 2saat 5dk sonrasına aldım
Hava yolu ve terminal degismiyor, sadece ucak degisecek. O yüzden sorun olmaz diye düsünüyorum. 1 saat de yeni ucaga bagajları yüklemek icin yeterli bir süre bence ama Heatrow calısanları ne düsünür bilmiyorum. BA ilk ucusta aksaklık yapmaz ve bagajları düzgün yüklerse sorun olmaz, umarım. Ama yine de cok güvenmiyorum BA ya dogrusu...
eger degistirme imkanin varsa bir sonraki ucusa al eger yoksa.. kafan takma ne olacaksa olur dua et sen simdiden bir sorun cikmasin diye![]()
![]()
![]()
Sorun cıkarsa da BA den dolayı olucak gibi, o yüzden benim acımdan biraz gec gitmem haricinde sorun olmaz gibi. Tek aktarma var ve o da nalet Heatrowda. Bekleyip görücez bakalım BA yüzünün akıyla cıkabilecek mi![]()
valla istrese sorun çıksın, bi sonraki uçağa beni bindirmek zorunda, diğer uçakta 1saat sonra olduğundan , çok kasmıo walla, sadece bavulumu kaybetmesinler, o kadar![]()
yaa airfrance yada diğerleri düşerse??? biraz şansla alaklı bi konu bence, çok fazla kurcalamadan tadını çıkarmak gerekioo, tabi bu benim fikrim....
anladım ama işte, şans , taalih, vs.. burdayken yaver giden şansımız , bi anda terse dönüp, içimizde patlayabilir, belkide şemsiye misali açılmaya kalkar, ama napcaan işte, tek maaşlı bi memurun , ünivertsite okuyan 2 oğlundan biri olunca, şemsiye fln gözün görmüoo, anladın sen onuD: D: D:
![]()
![]()
![]()
dönüşü neden düşünmediğimi anlayamadım ama şöyle bir çözüm bulurum ona da el bagajını şişiririm değerli şeylerle
olası bir kayıpta zararı en aza indiririz ama bakalım bi
tesellimiz tüm havayolarında ve şirketlerde kayıp olması
ve kelepir bilet![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks