ya şu anca açım ben mesela boyle tıklayınca bı ekmek arası balık cıksa bılgısayardan
ya şu anca açım ben mesela boyle tıklayınca bı ekmek arası balık cıksa bılgısayardan
profilimizde hangi bölümde okuduğumuz da yazabilir...
Arama seçeneklerinde eyalete göre arama var mı?
yoksa yapılabilir mi?
travel için gideceğimiz yerlerde çalışan arkadaşlara ulaşmak iyi olurdu
Benimde bi sorunum var. Bazı yerlerde konuya cevap yazınca cevap yazılıyor ama boş sayfa çıkıyor karşıma. Foruma geri dönmüyor. adresi yenile yapınca ancak öyle girebiliyorum.
Anasayfada ufak bir chat bölümü yapabiliriz..Öyle abartılı şekilde smile koymayada pek gerek yok..![]()
![]()
bunlar gibi basit smileler yeterli olacaktır..Muhabbet etmek istiyor insan bir süre sonra..Eğer chat açılırsa gereksiz konu başlıklarındanda kurtuluz..başlık açmadan önce sorar üye eğer varsa ilgili bir konu yardımcı olunur yoksa da hangi başlık adı altında açması gerektiği şeklinde yönlendirme yapılabilir..Mini diyip geçmeyelim lütfen kendisi ufak fakat işlevi çok büyüktür
hem arkadaşlık bağları gelişir, hemde üyeler muhabbet ederek vakit geçirirler..
Saygılar..![]()
Konu aCHeRoN tarafından (22-05-2009 Saat 04:08 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Mesaj silme seçeneği de eklenmeli bence.
vize alma olasılığımızı hesaplama robotu yapılsın.en doğru sonucu versin ...
sucks !
Travel ve Ulaşım bölümünün altına Travel alt başlığı açılsın. Tecrübeli arkadaşlar gittikleri şehirlerle ilgili travel bilgilerini orada paylaşsınlar. hangi şehirde nereleri gezmek gerekir, oralara ulaşım nasıl sağlanır, nerede konaklanır... ayrıca o şehrin metro haritası vb. de eklenebilir başlıklara. böylece bi şehri gezmek istediğimizde onun başlığına gireriz ve daha kolay bilgi ediniriz.
bence siteye eklenen mesajları ve üyeliği silmek için bi özellik eklensin...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Üyeliği silmek veya dondurmak mantıklı bir özellik ama bence kimsenin mesajlarının silinmesini istemeye hakkı yok..
Aylarca bu forumda yaz çiz,milletin bilgilerinden de faydalan sonra canın istediğinde diğerlerinin senin bilgilerinden yararlanmasını engelle..
Böyle saçma bir düşünce olamaz bence..
Mesaj silme özelliği olmayacak arkadaşlar. Üyelik dondurulmasına gelince...Foruma girmezsiniz olur biter.
Mesajların çoğu birbiriyle bağlantılı. Sizin mesajınızın silinmesi, sizin arkanızdan yazan onlarca kişinin mesajını anlamsız kılabilir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
tema benim görüşüme göre değiştirilmeli.
çok basit duruyor.
bu konuda yardımcı olabileceğimi fiorex 'e belirtmiştim.
diğer konularda da elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim...
Forumun yeni hali baya gıcır olmuş, hazırlayanların eline sağlık. Eski hali biraz amatör duruyordu zaten
Şöyle bir durum olabilir mi mesaj yazdığımızda görünen profil bilgilerine( okulu, gittiği yer, gideceği yer, havayolu şirketi) alanına birde "şuan neredeyim" eklense ve herkes durumunu güncellese bizde mesaj yazanın nerede olduğunu görsek( usa mı tr mi)
Bence güzel olur, sizler ne dersiniz?
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Deneme 1,2,3,4 ...
Konu break tarafından (03-03-2010 Saat 04:03 PM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
www.kumpas.org daki gibi bir chatbox olabilir ama derseniz ki herkes oraya yazar konu açan olmaz seviye düşer haklısın derim![]()
siteden uzaklaştırılanların neden uzaklaştırıldığının tarafına bildirilmesi. ( bknz. ben http://www.turkishwat.net/forum-hakk...-uyeler-3.html http://www.turkishwat.net/forum-hakk...-uyeler-4.html )
bu gerçi bir yenilik sayılmaz ama 10 gündür bu soruya cevap verecek birini bulamadığım için bu konuyu her fırsatta dile getireceğim...
Konu Nebleux tarafından (26-09-2009 Saat 01:58 AM ) değiştirilmiştir.
Electr: Neden banlandım siteden ?
http://www.turkishwat.net/member.php?u=4915 ( Electr )
yeni forum fontu berbat otesi derhjal eskisine donulmeisni istiyorum
neyse hal ettim aşağıda defopultu sectim eskisine dondu aman admin bunu değiştirme bari defoult hep kalsın ..forum yeni halini hiç mi hiç beğenmedim berbat olmuş kusacam galiba byeee
reklammiydi bu simdi neydi anlamadim ...
Peki.
scapegoatı tanıdıgım kadarıyla forumda reklam yapmaya niyetlenecek biri degildir..
chat olayına gelince forumlara gitmez o ..
DİREK reklamama bana faydalı olabileceği için mazur görüyorum
aynı zamanda TW'la da farklı kulvarlar, sakınca görmüyorum
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
reklam mıarkadaşlar mühendislik sitesi o neyini reklam yapayım ben bizim sitede chatbox var diye orayı yazdım reklama ihtiyacı yok zaten ogrencinin yararına olan birşey yanlış anlaşılmasın istenirse silebilirim de sorun değil
@mehmetcik19 gibi yazanlar için yeni bir bölüm açılsın bu şekilde yazanlar oaraya yazsın !!!![]()
facebookdakı gıbı yorum yazdıgımız konuya bır baskasıda alıntı yaparak yazdıgı zaman notıfıcatıon olarak bıze gosterılebılır.ama sadece alıntıda dıger turlu cok karısır.
altına yazdığım başlıkların bi listesini görmek istiyorum ben, forumu kullanmayı hala tam olarak öğrenemedim sanırım. yazdığım yazılara bi şekilde ulaşmak istiyorum, var mıdır ki böyle bişey halihazırda?
helecan küpü
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks