Teşekkür ederim![]()
Rica ederim ne demek)
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
-Güncel-
Bu sene yok mu arkadaşlar Wisconsin Dells, yoksa ben mi çok erken davranmışım?![]()
Gelenler elbet olur daha oldukca erken
SSN ve Mount Olympus hakkinda ise haziran ortasi ve temmuz basi iki kere SSN burosundan gelip kayit yapiyorlar.Ama limitli ogrenci kabul ediyorlar SSN cok bas agritacak birsey degil ben yaptirmadim yaklasik 1-1.5 ay falan supervisorum dedi SSN ye basvurmamissin hala sanirim evet dedim basvursan iyi olur falan dedi Portage a gittim basvurdum. Wisconsine 15-20 dakikalik mesafede bu arada hatirlatayim ofis saat 4 te kapaniyor![]()
Konu adros tarafından (25-12-2009 Saat 06:35 PM ) değiştirilmiştir.
Somethings never changes..
Tecrübeler için çok teşekkürler. Arkadaş bulup varsa taksiyle yada arabayla gitmek mantıklı gibi![]()
Chicagodan rotayı çizdim![]()
OHare, Greyhound şeklinde, yerlerini bile ezberledim saolsun google earth 3D gezme imkanı veriyor şehirde.
Ama Portage için kazıklara gelmeyelim alırım adreslerini, çokda memnun olurum![]()
ben bu sene mount olympus'a Turkiye den ogrenci alinmayacak ya da cok az ogrenci alinacak diye bir sey duydum dogru mudur? bileniniz var mi?
slm arkadaşlar bu sene ilk defa wat a katılmayı dusunuyorum...anlaşmak uzere oldugum şirkette Mount Olympus ta resort worker diye bi iş var tam olarak mantıgını anlıyabilmiş degilim ama work kısmını saglam yapmam gerekiyo gecen sezondaki arkadaslar gibi 70 saati bulma ihtimalim olabilir mi sizce? eger bu işi alırsam haziranın basında wisconsın dells te olurum tahminlerime gore...tesekkurler
bende gecen sene ayni is tanimiyla gittim daha dogrusu sozlesmeyi imzalayanlarin bir cogu ayni is tanimiyla gitmis.Seni gittigin tarihe bagli olarak bir iste baslatarak farkli pozisyonlarin tumunde calistiriyorlar pozisyon ihtiyacina gore.Bu temizlikte olabilir ride attendantta ..
Gecen seneki gibi olursa calisirsin 65-70 saat haftada ama tabi ne yazikki boyle bir garanti yok![]()
bende tek katılacam ve ilk defa gurbet planlıyorum o yuzden pimpirikliyim galiba...sence ilk olarak bu işe girmeye deger mi?
Bende bu sene ilk defa gidicem inş..Mt iyi duruyor ama bisiklet veya araba şart galiba;konaklama şartları nasıl oluyor ev tarzımı yoksa hotel gibi mi?Forumda arkadaşlar araplardan bahsetmiş biraz korkuttu bunları okumak,şans işi herhaldeBen yüzmeyi çok seviyorum;lifeguardlıkla ilgili bilgi verirmisiniz,neyapar bu adamlar hep kenarda durup beklermi,overtime şansları varmıdır?Diğer yerlere göre nasıl bir avantajı var,nesini seviyorsunuz da 2. sene yine ordasınız??
![]()
Konu gokhan_ozg tarafından (27-01-2010 Saat 08:19 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesafe Yogi Bear da varmış..
ya bildigim kadarıyla mount olympusta konaklıyacagımız yer parkın içerisinde bi yurt...1-2 saatin nerede kayboluyor anlamadım.
Iki tip konaklama cesidi var ikiside parktan yuruyerek 5-10 dakika mesafede biri yurt tipi. Digeri ise motel gibi gozuksede yurttan pek farki yok. Araba alirsan rahat edersin downtown yuruyerek 20dakika falan. Yemek yiyebilecegin mcdonalds-tacobell yuruyerek 10dakika ama yokusMarket zaten konakladigin yerin yaninda BP var marketinde herseyi bulabilirsin detayli bir alisveris yapmayacaksin ayni sekilde Wallgreensde mcdonaldsin yaninda. Walmart ve outlete taksi 10 dolara goturuyor taksiye cok rahat 5-6 kisi binebilirsin. Kisi basi 2 dolar falan. Ayrica her sene araba alip veya bu isi yapan kisiler Madisona Chicagoya gezmeye goturuyor tabi bu senin pazarlik gucune ve kisi sayisina bagli
Ayrica konaklama icin baska alternatifler elinde varsa veya ev falan kiralamak istiyorsan sirket bunuda kabul ediyor. Ama evlerin hemen hemen hepsi downtownda her gun gidip gelmek icin bence araba sart.
Bende resort worker olarak görünüyorum, konaklama içeride diye görünüyor.
Kesin çoktan, vize aldığım gibi ordayım inşaallah.
bizde 3 arkadaş mt olympustayız bu sene![]()
Bide TR bayrağı dikelim![]()
Ben tek gidiyorum ama muhtemelen birlikte olacağız![]()
-Güncel-
Dells'ciler artıyor![]()
Hangi şirketlerle gidiyorsunuz?
İsim vermek doğru olmaz zannımca![]()
ben de bu yaz mt. olympusa gidiyorum ama işim kesin değil resort worker olarak gözüküyorum ben ride operator olmak istiyorum inşallah işi verirler![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks