Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 82 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 82 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tv'de wat programı...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dodo arkadaşım,

daha önce şirket ismini açıklamışsın dedigine göre, ee biz de şunun şurasında 1 2 ay ya var ya yok bu foruma kayıt olalı yada takip edeli. burada wat programına katılcak birçok arkadaşın eminim kafalarında binlerce soru işaret oluştu elbetteki wat ile ilgili sorunlara çok iyi değinmişsiniz fikir verici bir program olmuş fakat bu olumsuz fikirler takdir edersin ki bizlere yol göstermekten çok akıllarda soru işareti yaratacak şekildedir. Senden ricamız isteyen arkadaslara özel bi mesajla şirket ismini iletmek. bunu bu kadar önemsemeyin diyorsunuz ama şirket wat programındakı en önemli unsur. teşekkür ederim.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı dessertsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla programı izleyince sook oldum... ne deyim öle bir program yapmışlar ki sanki Work and Travel çok kötü, hiç kimse gitmesin katılmasın der gibi... programın bu noktaya getirilmesinde belki arkdasların rölü deyilde kanalın bu kesme mesme işi ile bu konuyu bu sekilde işlemiş olmasına mümkün...
    şimdi 1-2 alt yapısız işi beceremeyen şirket yüzünden bunlar başımız geliyor ztn...bence o şirket açıklanmlıydı ki dgr şirketlerde bunun yanında zarar görmesin bence...
    arkadaşlara gelince, artık ABD ye gitmenin heycanı mı , yoksa araştırmayı sevmemelrinden mi, yoksa şirket tanıdıktıda tanıdık bize kazık atmaz mı dediler....
    bu programın ne oldugunu bu forumda baya bi tartıştık... iyi yönleri kötü yonleri... önce programı iyi anlayıup kavramak lzm , eger kavrayamıyorsan bastır brz daha fazla para dil okuluna git... eger gerçek amacın baya bi dil öğrenmekse...
    bir kez work and travel bir eğitim programı deyil tam anlamıyla.. ama programda bu böle aksettirlimiş... bu program bir çalışma ve kültür değişim programı.. diğer yönden dilini geliştirebilmek sana kalmış...
    bana sorarsanız bu programda konuşan arkdaşlar dil geliştirme yönünden ABD de baya bir yol katetmişlerdir... neden? ... o kdr sorunla karşılaşmışlar ki , bunları çözmek ve anlatmak inglizce kabiliyet ister, insanlarla olan iletişiminiz hızlanır, bir çok kişie dert yanarsınız inglizce bir şekilde... bir de konuşanlar biri vardı kasiyerlik yapmak için giden arkdaş baya bişi konuşmuş böle dedim söle dedim iş veren buna böle açıkladım diye... bence baya gelişmiştir inglizcesinii
    neyse dalga geçiyo diceksiniz ama.. işte burdan da bir ders çıkartmak lzm.. bu programa katılmadan önce şirketin ne olursa olsun isterse 1 numaralı şirket olsun,- sonuçta şirket gitmiyo oraya sen gidiyorsun.. iyice araştırmanız lzm.. internet var, turkiswat var, maps.google.com var, craigslist var, couchsurfıng var, hadı hiç olmadı bu programa gidenler var yahuu...
    işte bundan sonra Turkishwat ın kıymetini bilin..
    belki o kişiler bu sekilde şeylerle karşılkaşcaklarını bilseler , şirket bun açıklamasın yapsa idi bu kdr şaşırıp dönmezlerdi... belki burda da bir takım şirketlerin çirkefçe para kazanma hırsı olabilir diyorum.. ama tekrar sölüyorum... araştırmak lzm...
    ben bu programda en azından Work and travel ı karalanması deyilde her öğrencinin böle olmadğını bu yüzden de bu programa katılcak kişilerin iyi araştırmalrını, her şirketi, ve Abd de gitceği yerleri ve kulturleri iyi araştırması gerektiğine vurgu yapmasını isterdim..
    kasıyer olamaya calsan bendım

ewet ısverenlımle yapdıgım cırkeflıkler sonucu ıng baya bı gelsıdı sagolsunlar..

hatta sponsor fırma dakı gorevlılerlede saatlerce telefonda kavga etme ortamı yaratmıslardı bana sagolsunlar!!!

eee bunların ustune en sonundada kacarak noktalamsıdım bu macerayı..

ordada edındıgım ıng yı baya baya kullandım...
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sırket ısmını acıklamıycam bundan sonra oseldende atmıycam kusura bakmayın...

ben tvde bıle solemısdım ama nedense oraları bıplemısler...

daha fazla basımın agrımasını ıstemyorum...

gıdecek arkadaslara bol sanslar dılıyorum..

bıldıgım konularda elımden geldıgıncede yardım etmeye hazrıım..

lutfen sırket ısmı sormazsanız sevınırım...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Arkadaşlar dodo arkadaşımızın durumunu da biraz anlayın derim. Şirket ismi verip artık uğraşmak istemiyor. Elbette sizlerde bu şirketi merak ediyorsunuz. Dodo'nun şirketini inanın ben bile unutmuştum dün sordum öğrendim tekrar. Çok daha fazla üzerine gitmeye gerek yok. Forumumuzda da ilgili şirketle ilgili herhangi bir başlık yada reklam bulunmuyor. Bu biraz olsun meraklarınızı giderir umarım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar ben de izleyemedim programı..abim gel bak senin programala alakalı bi program var dedi ..tam yataktan kalktım izleyecektim ..bitti dedi:S
    bu saatte ne yatması diyen olursa okuldan dün gelmiştim yani yol yorgunuydum...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya arkadaşlar burda bi sirket kötüleniyor programı izleyen var izlemeyen var ne olmuş kişilerin başına ne gelmiş su programı birileri bi özet gecse de biz izlemeyenlerde bilgilense...
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zaten giden kişiler orada yaşayacağı sorunları şimdiden bilip gitmeli

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dingin1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar burda bi sirket kötüleniyor programı izleyen var izlemeyen var ne olmuş kişilerin başına ne gelmiş su programı birileri bi özet gecse de biz izlemeyenlerde bilgilense...
    özetlemek gerekirse şirketin vaatlerine inanan ve kendisi araştırmadan amerikanın yolunu tutan arkadaslar konustu

kişilerin basına gelen olayların coğu şirketin yalanlarından (kasiyerlik için giden arkadaşa daha agır bir işin verilmesi gibi) oldugu için bu şirketlere karşı tepki içeren bir programdı.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yusufcnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de izleyemedim programı..abim gel bak senin programala alakalı bi program var dedi ..tam yataktan kalktım izleyecektim ..bitti dedi:S
    bu saatte ne yatması diyen olursa okuldan dün gelmiştim yani yol yorgunuydum...
    ohoo bu saatte ne yatması dostum :P

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haydii bakalım...

az önce dayım aradı dün böle bi program oldu die bende şirkete pasaport bilgilerini gönderdim, hatta olursa 18 ine istanbulda vizeye gidicem...

dodo arkadaşım şimdi sana ö.m. atamıyorum 10 msj yazmalıymışım içime iice kurt düştü valla hayır wat parasını borclandımda aldım...

bi msj atarmısın yaa en azından gerçekden şirketi söylemen lazım çünkü belki bende onunla gidiyorumdur

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haydii bakalım...

az önce dayım aradı dün böle bi program oldu die bende şirkete pasaport bilgilerini gönderdim, hatta olursa 18 ine istanbulda vizeye gidicem...

dodo arkadaşım şimdi sana ö.m. atamıyorum 10 msj yazmalıymışım içime iice kurt düştü valla hayır wat parasını borclandımda aldım...

bi msj atarmısın yaa en azından gerçekden şirketi söylemen lazım çünkü belki bende onunla gidiyorumdur
    ne yanı o sırketle eger gıdıyosan vazmıgececen???

bence hıcbır sekılde vazgecmememk lazım!!

ben bu programa katılmak ıcın ne zorluklar yasadım onlardanda bahsetmısdım

ama kesmısler...

o yusden hıcbırsey sızı yıldırmasın bu porgramdan eger gercekten cok

ıstıyorsan saten bundan sonra o sırket olsa bıle gıdersın merak etme

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haydii bakalım...

ayırca aramıza yenı gelmıssın arkadasım dahda ılk mesajın hanı bu konuyla alakalıda yazmıssın o ılk mesajında hayırlı olsun dıım ne dıyım!!!

onca konu varken ılk mesajda buna yazmıssın helal olsun...

anladın sen onu ama kus bakma oseldende olsa artık sırket ısmı yok!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

öğrencileri mağdur eden şirket isimlerini bağıra bağıra söylemek , arkadaşlarımızı zor duruma sokabilir...anlıyorum...ama hep gidilecek şirkete dikkat edilmesi gerektiği söyleniyor...zaten insanlar bunu anlayabilse yani hangi şirketin kazık atıp atmayacağını bilebilse işn başında vazgeçer ...böle şeylerin gizli kalmaması gerek...en azından yeni gidecek arkadaşların selameti için ...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bence de o şirketin hangi şirketin olduğunu açıklayın da o şirketle gidecek arakdaşlar en azından ona göre davransınlar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Fenerbahçe'nin defansta bi futbolcusu var hani . Onun ismi gibi bi ismi var şirketin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı dodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayırca aramıza yenı gelmıssın arkadasım dahda ılk mesajın hanı bu konuyla alakalıda yazmıssın o ılk mesajında hayırlı olsun dıım ne dıyım!!!

onca konu varken ılk mesajda buna yazmıssın helal olsun...

anladın sen onu ama kus bakma oseldende olsa artık sırket ısmı yok!!!
    evet talihsizlik ilk mesajım bu konuya oldu ama yanii istedigim konularda genelde bütün yazıları yorumları okuyorum ve istedgim cvp illa kii birisi veriyor ondan pek yazma gereyi duymuyorum kalabalık yapmasın diye....

ama dediğin gibi ne olursa olsun gitmek lazım bişeye başladım devamınıda getiriym belki benim için iyi olur

ama yinede bilgilendirmeler için teşekkürler en azından vay efendim ben bilmiordum, duymamaşım diye birilerine siinir olmakdansa çıkacak sorunlara çözüm üretmeye çalışıcaz tabii ne kadar başarılı olabilirm o da mechul

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ksk_caner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fenerbahçe'nin defansta bi futbolcusu var hani . Onun ismi gibi bi ismi var şirketin
    sen ne akıllı seysın ole arkadasım

oda hep kendı kalesıne gol atar dururdu ısde naparsın!!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Arkadaşlar yorumlarımıza lütfen dikkat edelim. Bu şirketin ismi ile benzerlik gösteren birkaç şirket daha mevcut. Dolayısı ile onları da töhmet altında bırakmamamız gerekiyor. @dodo şirketin ismini açıklamadıkça buraya yazılan şirket isimlerine müdahale etmek zorundayım. Bilginize..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yorumlarımıza lütfen dikkat edelim. Bu şirketin ismi ile benzerlik gösteren birkaç şirket daha mevcut. Dolayısı ile onları da töhmet altında bırakmamamız gerekiyor. @dodo şirketin ismini açıklamadıkça buraya yazılan şirket isimlerine müdahale etmek zorundayım. Bilginize..
    tabıkı ewet bak cok haklısın fıorex ben unuttum o ayrıntıyı!!!

o ısımle benzer sırket ısımlerı var!!

onlarda arada kaynamasın sonra

artı tabıkı mudahale edeceksın fıorex forum yetkılısı sensın ıstersen konuyu

kılıtleyebıırsınde..

ps: yalnız ben bu töhmet kelımesıne takıldım

ılk defa duyuyorum zan altında bırakmak gıbı bısı herlade cok

komıkıme gıttı supersın fıorex

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı dodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ps: yalnız ben bu töhmet kelımesıne takıldım

ılk defa duyuyorum zan altında bırakmak gıbı bısı herlade cok

komıkıme gıttı supersın fıorex
    töhmet
    isim Arapça tuhmet

1 . Birine isnat olunan suç, işlenildiği sanılan, fakat henüz aydınlanmamış olan suç, suçlama.
    2 . Kabahatli.

töhmet
    ,-ti crime or offense imputed to someone, imputation. –– altinda birakmak /i/ to implicate, incriminate. –– altinda tutmak /i/ to impute a crime or offense to (someone

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    töhmet
    isim Arapça tuhmet

1 . Birine isnat olunan suç, işlenildiği sanılan, fakat henüz aydınlanmamış olan suç, suçlama.
    2 . Kabahatli.

töhmet
    ,-ti crime or offense imputed to someone, imputation. –– altinda birakmak /i/ to implicate, incriminate. –– altinda tutmak /i/ to impute a crime or offense to (someone
    Su forumdan aldıgım kadar bilgiyi hiç bir yerden almadım (teşekkürler turkishwat)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar programı izleyemediim internnetten izleyebileceğim link varmı?ve hangi kanalda çıktı ? hiç birininbilmiyorsanız programı anlatabilirmisiniz?
    AEK

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)