NY ama konaklama yerim belli değil şu anda.
Broklyn ya da o civarlarda konaklama için yardım süper olurdu valla.
Şu anda konaklama için uygun ve ucuz yer bakıyoruz arkadaşla![]()
NY ama konaklama yerim belli değil şu anda.
Broklyn ya da o civarlarda konaklama için yardım süper olurdu valla.
Şu anda konaklama için uygun ve ucuz yer bakıyoruz arkadaşla![]()
ny manhatten restaurant ısı..konaklama kuzende![]()
six flags magic mountain los angeles saatlik 8$ haftada min.30 saat haftalık 135 dolar 2kişilik csun üni'nin evlerinde konaklama...
inşallah bi aksilik cıkmazsa: lake george ny fotografcılık. saati 9 dolar+ komisyon. haftada 40 saat. kalcak yer belli değil bulcaz artık onu da .
slm ya benm konaklama belli olmadı öle ortada kaldım ocean city maryland ne yapçam bilmiom kumsalda falan yatçaz herhalde? ocean city ile ilgisi olan biri rahatsız edebilir mi beni
kumsalda yatmaya kalkarsan gecenin bi yarısı polis seni alır götürür ne olduğunu şaşırırsın![]()
ben massachusetts springfield da bir basketbol muzesine 8dolar + komisyon haftada 40 saat bir işe gidiyordum. Malesef amerikadaki yavaş ekonomi yüzünden iptal olmuş. bizi san diego ya yonlendırdıler oraya alacaklar bizi. Ölme eşşeğim dogu ucundan batı ucuna. Belli olan ve giden arkadaslara sorunsuz problemsiz rahat bir tatil dönemi diliyorum
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
vizem çıkarsa konaklayacagım motel işyerime 4 mil , ulaşım olayını napçam acaba merak ediorm
benm de mobile mc donalds ama ne tam oalrak kalcak yerim belli, ne de çalışacağım mc donalds..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks