wunder ne zaman gidiosun sen ?
wunder ne zaman gidiosun sen ?
Dells e gidecek arkadaşlar uçak biletlerini nasıl aldılar?Direk Chicagoya mı aldınız yoksa new yorka felan gidip ordan mı geçeceksiniz? Şuan chicago biletleri 740 , new york 590 dolar civarı
chicago aldım 540 euroya dönüşte newyork
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Gidiş: IL,Chicago
Dönüş: NY
THY - 700 Euro
Wisconsin Dells'e gitmiş olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Çok sık seyhat etmeyeceğim için araba almak istemiyorum. Hafta 1-2 gün bineceğim için araba kiralamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu konuda tavsiyeniz nedir.
Bir de " Avis Rent A Car " nasıl, sağlam mıdır.
Tavsiye edebileceğiniz rent a car mekanı var mı.
ben avis rent a car ı kullanmıstım gayet iyilerdi. taviye ederim. banka olarakta jp morgan chase kullanıyorum ama pay cehcklerini hemen hemen her bankadan bozdurbilirsin. bank of mauston charge yapmaz ona gore. paranı kesintisiz alabilirsin oradan.
arkadaslar chicago o'hare den kiraladığımz aracla wisconsin dells e kadar gidebiliyormuyuz? orada aracı bırakmamız mumkunmu? yardımcı olursanız sevinrm
mumkun ancak yaklasik 150-200 usd civari charge ediyolar.bide o sirketin orda subesi olmali.
buarada wisconsin dellse gidecek olanlara havalimani karsilama ve ogrenci transferi gibi bi organizasyon yapilacak.bilgisini buradan takip edebilirsiniz...
1 hazirana kadar bi duyuru yapacagiz.
sizden detayli bilgileri isteyecegiz.fiyat tarifemiz olacak.mesafe ve kac kisi oldugunuza gore degisecek bu tarife.ayrica isyerleriniz gosterilip yardimci olunacak.yani hepsi bir paket halinde sunulacak ancak suan calisiyoruz uzerinde.2-3 gune kadar netlesir
29 Haziran a aldım bileti istanbul-amsterdam-detroit-madison 660 Euro. Madison'a 5-6 gibi iniyomuşuz. o saatte ordan dells'e nasıl gidebilirim??
merhaba arkadaslar
ben 14 haziran WI dellse gidiyorum, ama hala nerde kalicagimi bilmiyorum, tek basima gittigim icin arkadas hala bulamadim,
ben kosovaliyim burda okuyorum, arkadasim da gelecekti ama vizeyi alamadi, konaklama konuda yardim edebilecek varsa, cok memnun kalirim.facebook ya da msn konusabilirdik
Shkumbin Nuredini bimi_88
Wisconsin'den Diğer Eyaletlere Ulaşımda Uçuş Bilgileri
Madison'dan Direk;
Aktarmalı Uçuşlar İçin;
http://www.msnairport.com/flight/destinations.aspx
Amerika'yı tur yapma gibi bir zorunluluğum olduğu için araştırma sürecindeyim
Gideceğim Eyaletler profilimde yazıyor.
Wisconsin Dells'de çeşitli birçok banka var ama hem Dells'de olup hem diğer eyaletlerde de yaygın olan banka var mıdır.
fatih senınle nasıl irtibat kurabılırım
http://www.turkishwat.net/wisconsin-dells-t1575p2.html
arkadaslar burdan bakın jeremy sıze yardım eder eger o tarıhte orda yoksa mike diye biri var onla konusun
maıl adresı:mbruce652000
at yahoo
ayrıca hakan var orda onun numarası da 608 432 32 77
hakan ı arayın sızı madıson dan yada chicagodan alır benım adımı verın yeter ferhat kotan
Arkadaşlar 13 haziranda yola çıkıyorum,kalma yerleri listesinden bir çok yere mail attım,ama yer olmadığını belirtiler,hatta malibu inn'de Naci Adında bir adam Türkçe mail attı ve 13 haziranın çok geç oldugundugu ögrencilerin mayıs başında yerleştiklerini belirti acaba bu konuda bana yardım olacak bir arkadaş varmı zira halen evsizimve oraya gidince neyle karşılacağımı bilmiyorum ayrıca Türkiyeden ayrılmadan önce kalacağım yeri ayarlamam gerekiyor,konu hakkında fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum..
Life guard olarak wilderness işveren kalacak yeri desteklemiyor,sadece öneride bulundu onlara ulaşıyorum ama genelde dolu..
Seninle aynı yerde kalacak Türk arkadaşlarınla beraber eve çıkabilirsin.
http://www.turkishwat.net/2009-da-wi...r-t3968p2.html
Konu roboelektronik tarafından (04-06-2009 Saat 07:57 PM ) değiştirilmiştir.
Maglor
wisconsin dellste konaklama konusunda problem yasamazsın merak etme oraya gıdınce kendın bıle bulursun ılk gun malıbu ınn e gıt sahıbının adı nazmı o sana wıldernes cevresınde kı yerlerı gosterır onlardan bulursun bır tane
bakalım pazartesi gidicez oraya![]()
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
Eve cıkarsanız ortamdan uzak kalırsınız onun ıcın en kotu ıhtımal dowtowna ının orda bır suru konaklama ıcın hotel var tek sıkıntı hergun 15 dakıka yurursunuz yada bısıklet alırsınız yada araba alırsınız
ama orda bı galerıcı var sakın ama sakın ondan araba almayın valla cok kotu kazık yersınız gecen sene bıcok kısı 1300 1500 dolara arabalar alıp donerken 50-150 dolara gerı oraya vermek zorunda kaldılar
merhaba arkadaşlar ben Tilbe 26 haziranda yola çıkıyorum wisconsin dells mt. olympus da lifeguard olarak çalışacağım milwaukee'den otobüsle gitmeyi düşünüyorum...Ama keşke aynı tarihte gelen birileri olsa da beraber gitsek...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks