evet fiorex doğru söylüyor..yani kısa sürdüğü doğru kalıp sorular sordukları da doğru ama geçiştirirsen sana abuk bi soru da sorabilir çünkü amacı seni konuşturmak..sen konuşabildiğini göstermelisin..
evet fiorex doğru söylüyor..yani kısa sürdüğü doğru kalıp sorular sordukları da doğru ama geçiştirirsen sana abuk bi soru da sorabilir çünkü amacı seni konuşturmak..sen konuşabildiğini göstermelisin..
yaa off off i am studing marmara universty
my father is a printer
i have a brother and a sister bunları sorsaya ona ne kolyemden)
yaw kardeş printer yazıcı deil mi yaw bildimiz hani lazerlisi var mürekkeplisi varhani ingilizce o isme karşılık bi meslek varsada cahilliğime ver
![]()
sirona sen forumda en çok vize paniği yaşayan kişiydinaçılmşın bakıyorum
![]()
arkadaşlar bende sirona ile aynı gün vize görüşmesine gittim fakat bu sene mezun olucağım için benim görüşmem 5 6 dk. sürdü ve biraz sıkıştırdı.
-öncelikle okulum bitince ne yapacağımı sordu.
bende bir şirkette çalışacağımı söyledim.İsmini verdim.
-nasıl ayarladığımı sordu
gecen sene staj yaptığımı ve bana iş teklif ettiklerini söyledim. Sözleşmem var dedim. O da gösterebilirmisin dedi belgeyi aldı.
-belgede konsolosluğa bir yazı vardı köklü bir alman şirketinin türkiye şubesi olan şirketimizde akayir staj yapmıştır fln fln tarzı bir yazı
- bu bir alman şirketi bana biraz almanca konuşabilirmisin dedi
bende almanca bilediğimi ve şirketin genel toplantılarının ingilizce oldugunu söyledim.
-Ne kadar maaş alıcağımı sordu.
3000 ytl dedim
-yeni bir mezun için cok fazla değilmi dedi.
bunun net satışlarıma bağlı olduğunu ve pazarlama departmanında çalışacağımı söyledim
- herhangi bir akraban yada tanıdığın daha önce bu şirkette çalıştımı yada çalışıyormu diye sordu.
bende hayır internetten başvuru yapmıştım dedim.
- kardeşin varmı dedi ve ablamın kocasının işini sordu
ve tekrar enişten bu şirkettemi çalışıyor dedi ve daha sonra bu belgenin fake olmadığına ikna oldu ve nereye gidiceğimi ne iş yapıcagımı sorup beyaz ve dsin eksik oldugu yazan bir kagıt verip yolladı.
sanırım bende aldım vizeyidarısı gidecek arkadaşlara
vay be amcanın karısının kuzenlerinden ortancasının oğlunun köpeğinin isminide sordumu birader![]()
![]()
valla bi ara bende panik yapıyodum ama tüm şartlara uyduğu halde bu kadar panik yapan birini görünce artık panik yapmamaya başlamıştmbnden beterleride varmış dedim
![]()
hahahahahno panic calm down take it easy:P
ok sirona i'll tell that:
hey honey what's up what's goin onif i tell this, will i take visa
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben hemen fiorexin dediğini çeviriyim eğer bu tip bir konuşma yaparsan vizeyi değil bambaşka bişiler alabilirsin dio:P
hmm nese cnm bende siyahi bi konsolosta denemem bunları![]()
no black. no cry![]()
Konu bahaya tarafından (07-03-2008 Saat 12:39 AM ) değiştirilmiştir.
sen ne zaman gitcen görüşmeye bahaya
valla o meçhul işte güya başkentte yaşıyorum ama bürokrasiden kafamı kaldıramıyorum. her işlem en az 3 günde oluyo. ama sonuna geldim. pt pasaportu alcm inş. sonrada vize tarihi en az 2 hafta sonra olur oda tahminen
geç kalmışın sen..neyse pasaport ertesi güne çıkıo
evet şansızlık oldu yrn başvuru yapcam pzt alcam haftasonu ne güzel halledicektim bütün işleri
gözümüz kulağımız sende makroklima hele de Türkçe konuşup alırsan tarihe geçersin sanırım![]()
makro sen burda yazdıklarını ve geçirdiğin vakti referans göster bakın bn ne kadar istiyorm vizeyi diye
yok vazgeçtim gösterme o kadar atıp tutuyoz konsoloslar hakkında![]()
evet göstermesincidden çok konuştuk onların arkasından bakıyorlarmıdır acaba bu siteye
![]()
sanırım ankaradan vize görüşmesine giren herkes aynı bayanla görüşmüş..önceki vize yazılarına da bakıyorum da Ankaradan görüşmeye girenler tek bir bayandan bahsediyor..sanırım benim degörüştüğüm bayan o..cidden çok güleryüzlü ve yardımcı bir bayan..
valla bende persembe gunu ıst da gırıcem gorusmeye bakalım ne olucak..inş gusel gecer:S:S
heycan yapmazsan güzel geçer..zaten beklerken insanın heycanı gidio..bir de sorduğu soruları duyuyorsun kendi içinden cevap verirsin duyduklarına görüşmeye gitmeden antreman olur..
zaten fazla stres yapmıorum hergun yabancı flım dınleyıp baya bı kulak egzersızı yaptım .ayna karsısındada sorulacak muhtemel sorulara calıstımıns ıyı gecer.
sonuç garanti olmayınca mutlaka oluyor biraz gerginlik... geçen yıl deli gibi heyecanla gitmiştim, ama 40sn de vizeyi alınca "bu muydu ya, puhahah" demiştim, ama şimdi yine aynı şekilde biraz korku varbiraz da heyecan olsun ya, hergün aldığımız şey değil ya vize...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
yazarsın artık yaşadıklarını bize
bu ds formları ne zaman gelcek daha ne kdr beklicezşirketlerde bilmio ne zaman gelceğini..bilen var mı acaba ne zaman gelir?
sirona bende dun girdim vizeye hangi kabindeydin ben 1 deydim 30*40 sn arasi surdu sana soru soran nasildi
sarışın gözlüklü orta yaşkı tombiş bi teyzeydi![]()
kabin 2 no muydu?o kadin cok soru soruyor hakkaten
valla sanırsam 3 numaraydı hatırlamıorum tam![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks