Wat mcdonald sen mcdonalds tamı calısacaksın??
yorumları okurken ağlamaklı oldum ya be (: wildwood bağımlılık yapar dikkat edin!
10 haziran 14:55te JFKda olacağım o tarihte ya da yakın zamanda Jfk da olup da wildwood a geçecek arkadaşlar varsa beraber hareket edebiliriz?
Arkadaşlar selam. Ben de geçen yıl moreys piersdeydim. Konaklama ile kafasında soru işareti olanlar için beachwood hoteli önerebilirim. Haftalık 80 dolara iki kişilik odalarda konaklama seçeneği var. Aynı fiyata arkadaşlarımız 6-8 kişilik odalarda kalıyorlardı.
arkadaşlar merhaba ben muhtemelen gece 12-1 gibi wildwood da olacağım.ilk gece konaklamayı nerde yapmalıyım hala biryer bulamadımo geceyi atlatsam sorun yok sadece 1 gecelik kalacak yer lazım.bilenler yardım edebilirmi acaba?
arkadaşlar ben de arıyorum wildwoodda kalacak yer.gitmeden alternatif istiyorum elimde.yardımcı olursanız sevinirim.
dostum ben de wildwood 3501 boardwalk da Mariners Arcade de olcam komşuyuz desene![]()
Bugün danışmanım olan şirkette bir öğrenci New Jersey berbat bir yer dedi gidenler aynı fikirdeler mi acaba?
IT'S NOW OR NEVER '
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks