@MrError
Vizede kıstas sadece not ortalaması değil. Çok kötü not ortalamasıyla giden de var, iyi not ortalamasıyla kalan da..
@MrError
Vizede kıstas sadece not ortalaması değil. Çok kötü not ortalamasıyla giden de var, iyi not ortalamasıyla kalan da..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
ben en son gişedeki bayana denk geldim.hakketen kasılcak bir durum yokmuş arkadaşlarben 4.sınıfım diye biraz tedirgindim ama sorun olmadı.ne iş yapcaksın nereye gidiyosun hangi bölümde okuyosun formu okudun mu diye sordu.transkripti açtırdı.açarken zarfla elimi de kestim
transkripte baktı sınıfımı gördü hımm 4 dedi sonra upse yönlendirdi
D
Not ortalaması iyi olmasına rağmen(konsolosluğa göre 2.00 ve üstü herhangi bir not ortalaması iyidir.) red alan arkadaşım var. Babasının işi yüzünden küçük yaşta Arabistan, İran, Suriye gibi yerlerde bulunmuş. Bu nedenle görüşmesi haddinden uzun sürdü. Hatta İngilizcesi yadsınamayacak kadar iyidir. Fakat red yedi.
Dediğim gibi tek kıstas not ortalaması değil.
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Bende vizeyi aldım 2.00 ortalamayla. Ne iş yapacağımı sordu, zarfı benim için açarmısın dedi, Human traffickingi okudunmu die sorup Ups'e yolladı. Toplamda 1 dakika bile sürmedi. Vize alan türm arkadaşlara hayırlı olsun iyi yazlar...
Cuma günü bende aldım vizeyi,ortalamam 1.95.Çok kolay oldu sadece rahat olmak lazımmış,ilk olarak transkripti açarmısın dedi açtım,30 saniye falan bilgisayara bişeyler girdi sonra amerikada ne iş yapıcaksın dedi bende cevap verdim,sonra haklarımızın olduğu broşürü verip okursun dedi,tamam dedim ups fişini verdi bu senin vizeyi aldığının kanıtıdır deyip bitirdi.Yani tam olarak '1' tane soru sordu.Herkese başarılar.
aldım vallahibaşarılar herkese
4. sınıfım ama okulum uzadı, biraz tedirgindim ama hiç ilgilenmedi bile. Transkripti açar mısın dedi, nereye gidiyorsun ne iş yapacaksın falan sonra vizeniz onaylandı o kadar hiç sıkıntı yapmaya gerek yok rahat olun gidebildiğiniz kadar erken gidin girin halledin. Benim görüşmem 10:00 da idi ben 8:15te konsolosluğa girdim çıktığımda 9:55ti (:
Vizesini alanların pasaportları geldimi acaba?
UPS ne arkadaşıar ?
14ünde pasaport elimdeydi ups hizli çalişti bana![]()
arkadaşlar bende 25 mayısta vizeye ğircem yaa çok mu ğeç sizce....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks