benim de gitmek hatta çalışmak istediğim yerlerden birisi, henüz belli değil ama bakalım.. =)
benim de gitmek hatta çalışmak istediğim yerlerden birisi, henüz belli değil ama bakalım.. =)
hayırlısı olsun bende fuarı beklıyorum bakalım neiş olsa yaparım :S
inş.hepmiz için hayrlısı olur ne dielim wala
work için olmasa da travel için giderim ben de
new hampshire'de vergi yokmuş sanırım..örneğin buradan araba alsak direk vergi ödemedenmi alıyoruz?
resmı sıtelerıne gırıp kanunlara bakabılırsın bazı durumlarda 0 vergı olayı yoktu galıba ama ne olduğunu bılmıyorum
bizde bu yaz gilforda gidicez arkadaşlarla..daha önceden giden var mı?
arkdaşlar new hampshire a yakın VERMONT da Fairlee ye gidiorum. o civara veya new hampshire e giden lerle tanısmalı =)
benim işim saatlik 11-14 usd artı bahşiş
overtime mümkün. konaklama, yemek bedavaa
A.B.G
altar
burak
güvenç
yanlız acaip cazip geldi işin bana bnm 7.5 usd saatlik yaklaşık 35 saat çalışıcam 11-14 usd çok ii ya hangi iş?
ustam Vermont da Fairlee bölgesinde bi Beach Resort de serviselemanı/komi... ama daha kesin değil. gerçi şirket yüzde doksan olur dior ama bilmiorum yine de. gerci bana da olcak gibi gelio. yasek bi araştır derim o işi. belki sen de bulabilirsin. ama bence çok da üzülme işin hiç de fena sayılmaz; şayet ikinci bi iş bulabilirsen. ve ben bulabilceğini düşünüorum.yane illaki saatliği 10 dolar olan bi ikinci iş bulmak zorunda değilsin ki haftalık sana 150 usd veren bi iş bile çok ii olur sana. düşünsene 410 usd yapar haftada. bu da bence hiç de fena bi maaş değil. hele bi de şöyle eylülün ikinci haftasına kadar falan çalışıp sonra gezersen benim gibi.. çok güzel olur. işler kesinleşince mutlaka görüşelim. birbirimize destek oluruz. hatta belki birlikte gezeriz USA da=)=)
A.B.G
altar
burak
güvenç
@wtfck
sen ne alemdesin usta???
A.B.G
altar
burak
güvenç
arkadaşlar 15 haziranda new hampshire a gidiorum ben de.13 hafta çalışıcam.weirs beachte half moon enterprises diye bi tatil köyünde.saat ücreti 7.75 ten haftada 55 saat.kalacağım yer de belli oldu.çok araştırdım ve gerek iş gerek eyalet açısından doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum.merak ettiğim oraya gidecek arkadaşlar varmı?
Merhaba arkadaşlar Lincoln,NH hakkında bilgisi olan var mı ?
arkadaşalar new hampshire'da gilford nasıl biryer? farm work ayarlamaya çalışıyorum burada
arkadaşlar tavsiye edermisiniz.??
2009 Da gitmeyi planlıyorum
woodstock hakkında bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim..
arakadaşlar new hampshire gidenlerden yer hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaslar bende NH SALEM diye bir yere gidiyorum.. var mi yoldaş)
ben new hampshire weirs beache gidiyorum.
ben de Portsmouth'a gidiyorumm![]()
new hampshire hiç tavsiye etmem.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
S-pectacular
arkadaşlar ben 10 haziranda nh newhamptona gidiyorum gelen varsa irtibata geçsin benimle
westblood
arkadaşlar 10 haziranda NH newhamptona gidiyorum gelen varsa irtibat = westblood
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks