Bende food host oldum ve okuduğum yorumlar yüzünden keyfim kaçtı diyebilirm , sen nerde çalıştın parkın içinde , nasıl tiplerinle köşeyi döndün.
Bende food host oldum ve okuduğum yorumlar yüzünden keyfim kaçtı diyebilirm , sen nerde çalıştın parkın içinde , nasıl tiplerinle köşeyi döndün.
Moralini bozmanı gerektiricek bi durum yok, şimdi food hostların 2 ihtimali var ya parkın restorantları yada wagon lar. wagonlar güzel parkın içindesin ama bütün gün güneşin altındasın restoranlarda da runner busser ve dishwasher
lık veriolar bu tamamen snn şansına kalmış birşey. şimdiden söyleyeyim yani parktaki bütün işler hakikaten yorucu busser ve runner lar genelde tip le çalışır. Dediğim gibi tamamen sizin şansınız 2 yıl önce famous daves te çalışanlar çok ii kazanmışlar geçen yıl da fridays te çalışanlar ii kazandılar tamamen ŞANS Ama şöyle bişey de var işten çıkıp ta o ride lara bindikten sona bütün yorgunluğunu atıyosun![]()
traffic host olmayın de ne olursanız olunn
![]()
Hımm unutmadan bir iş daha var restoranlarda host&hosteslik bu iş en rahat restoran işi bütün gün laklak şamataiş sadece gelen müşteriyi masasına götürüp garsona haber vermek
haftalık ort. 40 saat alırlar ve aşırı rahattır..
dilin sadece garsonlar için önemi var..internationallardanda garson yapmıyorlar..kısacası dilin bi önemi yok..bu arada mert benim trafige laf atmıssın ayıp oluyo ama:P
panpa kimden gizleniyoz??![]()
mert ve mithat bir daha isimleri ifsa ederseniz 1 haftalik siteden uzaklastirilacaksiniz devami gelirse bu articak...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
simdi ustteki mesaja inanan kisiler cikabilir tabiki saka![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
tamam özgür bi daha olmaz :P![]()
bu cedarın parkın içindeki yurtları nerede ? Sahilde büyük bir otel var onun arkasında da binalar var ordamı ??
cedar point in sitesinde top thrill daki web cam dan gözüküyo ama yurt nerde tahmin edemedim .
otel tarafında değil diğer taraftaki kıyıda..senin bahsettiğin muhtemelen Sandcastle Suites![]()
cedars yurdu diğer kıyıda..bahsettiğin muhtemelen Sandcastle Suites![]()
bir kac sayfa once paylastigim linkte, neyin nerde oldugu gosterilmekte
recep bulamadım linkini 51 e kadar baktım. O zaman marina tarafında yurtlar
ben böyle bombardumana tuttum amaben de lifeguard oldum. hiç aklımda yoktu ama olduk
lal ve cag sanırım siz fuarda yanımda oturan arkadaşlarsınız çunku bırı foodhost diğeri rider olmustu ve biriniz izmirli idi sanırım
![]()
Şu anda 40 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 40 misafir)
Bookmarks