Arkadaşlar ben de bir arkadaşımla bu yaz istiyoruz. Ama işe karar veremedik Cedar Point o kesin ancak Food Host mu ? Ride Host mu karar veremedik.
Arkadaşlar ben de bir arkadaşımla bu yaz istiyoruz. Ama işe karar veremedik Cedar Point o kesin ancak Food Host mu ? Ride Host mu karar veremedik.
ARKADAŞAR burası hakkında giden biri kalıcak yer ve ücret hakkında bilgi verebilirmi acaba
10 hafta çalışmış olan var mı cedar'da??çalıştıysa ne zamandı?
yok mu kimse?
haziranin sonunda baslayip, eylul un 6 sinda ayrilanlar oldu, ama soLesmelerinde ne yaziodu bilemem, eger bi daha cedar a gitmek istemiosan, ileri bi tarihe yazdir sonra istedigin zaman ayril problem olmaz. tabi tarihlerin kisa dwrlerse gorusmde, bu arada , cedar baya yogun isci acisindan, jamie cok adam kirar.
bekleyip görücez artık, hayırlısı...
YouTube - Cedar Tanitim
izleyelim cedarcılar, google map ten yapılmıs Turkce tanıtım
bu arada herkese iyi şanslar diliyorum yarınki gorusme için
evet arkadaslar, hangi isleri aldiniz bi yazin gorelim. neyin tribini yasiosunus?![]()
[QUOTE=rcp;132866]evet arkadaslar, hangi isleri aldiniz bi yazin gorelim. neyin tribini yasiosunus?[/QUO
Ride host konusundaki ısrarıma rağmen jamie beni food host yaptı. Food hostluk hakkındaki rivayetleri önceden bildiğim için birazcık moralim bozuldu. Bundan önceki food hostlardan tavsiyelerini şiddetle bekliyorum ... ve bu fuarda kimler food host oldu yorum yaparsanız sevinirim .
çok red varmıs 'oceansoul' nickli eski traffic host lardan arkadasımızın dedıgıne gore. nasıldı?
food host olayına gelınce bulasıkcı olmassan iyidir. her turlude corba paran cıkar.
Benim seansımda iki kişi reddedildi. Onlar da biraz heyecanlıydı sanırım.Bir kaç soruyu çok tekrar etti. Sonraki seansları bilmiyorum.
Sanırım Recep'in demek istediği extra saat isteyip başka işlerde yaparak kazancınızı arttırabilirsiniz.
food hostluk calısacagın yere baglı, tgı fridays e gıdersın paranın belını de kırabılırsın, gıdıp buulasıkcıda olabılrsın yada vagonlarda calisirsin, perkins haricinde diger restaurantlar bahsisle calisio yani , oralara dusup busser olursaniz az calisip cok kazanirsiniz. sans isi bu food host olayi.
Konu TeMPuS tarafından (21-03-2011 Saat 03:25 AM ) değiştirilmiştir.
bu arada artik ucak bileti alacaginiz dusunerekten, gidisi chicago ya yapin cleveland a aktarma falan ugrasmayin, chicagodan aksam 6.30ve 9.30 trenivar atlayin birine gidin, ben cok buyuk bir ihtimlle bu senaryoyu uygulayacam 12 haziran da, katilmak istoyen olursa bilginize
arkadaşlar planlanan gidiş tarihlerini de yavaş yavaş yazabiliriz bence belki beraber hareket edeceğimiz kişiler olur diye
ben ve cag 20 yada 21 haziran gibi düşünüyoruz.
Şu anda 46 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 46 misafir)
Bookmarks