şakası yok da bizdeki de ne şansmış az daha doğuda atlantik de olsa bitse herşey ne güzel olurdu ama olmadı işte birde saatte 14 mil hızla kuzeye gidiyor biraz hızlı gitse hemen bitecek ama uzun sürüyor ben asıl new york için endişeliyim çok alçak şehir vede manhattanın kuzeyinin tam üstünden geçecek brooklyn ve the bronxda yaşayanlar büyük tehlikede inş böyle geçip biter
beyler fotograf ekleyelim olay yerinden![]()
Konu matador_36 tarafından (28-08-2011 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir.
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
arkadaşlar yardım lütfen... benim bilet ertelenmiş... hesablarıma göre 29/08/2011 tarihinde new yorkta olup ertesi gün türkiyeye dönecektim... şimdi ne yapacam ben? bi yol gösteren varmı acaba? bide atlantadan kalakamayan uçak new yorktanda kalkmaz heralde geç kalsak bile...
kardeşim hangi firma senin... salı gunu açık gözüküyor ama ben burdan gelemiyordum (myrtle beach) den otobus yok, uçak iptal... 30 da benim türkiye uçuşu var sabahtan beri kafayı yedim... ne yapacaz ne edecez diye ? en sonunda aradım 3'e aldım biletleri... rezillik ya... kafana göre ayarlıyosun bi fırtına geliyor herşey tepe taklak gitti...artık yüklenecem kredi kartına
kasırga tecavüz etti resmen myrtle beach'e şimdide... ikinci durum fırtınadan geri kalan![]()
Yavastan sira bize (CapeCod) geliyor sanirim. Gun boyunca hava asiri sicak ve durgundu. Firtina oncesi sessizlik bu olsa gerek diye dusundum. Simdi (2.30 am) ufak ufak ruzgar esmye basladi fakat siddetli degil.
şu anda dulles havaalnındayım ve thy ist uçuşu duruyor hatta new yorkdan gelenler var sanırım new yorkdan buraya aktarabilirsiniz tabi tr ye çok acil dönmeniz gerekiyorsa
Ben bugun (29 Agustos) JFK ye inis yaptim Turkiyeden. New York'da hersey normale donmus, nerdeyse butun otobus, tren ve metrolar calisiyor.
Cümleten geçmiş olsun zaiyatımız yok sanırım WAT ailesi olarak![]()
evet öyle görünüyor.sanırım sadece 1-2 günlük day off'lar olmuştur zaiyat olarak![]()
secret nerde burda
beyler flash tvde çıkanlarda bizim holiday innde çalışan arkadaşlarizlediyseniz
![]()
zaten ben izleyince dedim hemen wat öğrencisi bunlar diye konu BURDA
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks