Arkadaşlar öncelikle merhaba,bu sene ilk defa wat a katılacam ama daha işim belli değil sizce bir sıkıntı olur mu? şurda kaldı 2 ay daha vizeyle ilgili bir işlem yapmadım ve şu son boston patlamasından sonra bize vize vermeleri sorun olur mu?
Arkadaşlar öncelikle merhaba,bu sene ilk defa wat a katılacam ama daha işim belli değil sizce bir sıkıntı olur mu? şurda kaldı 2 ay daha vizeyle ilgili bir işlem yapmadım ve şu son boston patlamasından sonra bize vize vermeleri sorun olur mu?
arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor şirketi aradım mayısta gelir dedi nisanda gelir demişti ondan önce de
YAPACAGIN IS BASIT;
1. TUM SIRKETLER ILE
- Adore Study
- Armada Grandee Yurtdışı Eğitim
- ATA Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
- Big Apple Company
- Candelas International Education
- Campus Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
- CEO Education
- Educenter Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
- ELT Yurtdışı Eğitim Hizmetleri
- Exchange International-Academix
- Explore Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Hizmetleri
- Global Group Yurtdişi Eğitim
- Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlık
- Golden Kariyer Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
- ICCP Turkey
- ICEPWORLD Yurtdışı Eğitim
- Idealsas Yurtdisi Egitim Danismanlik
- IHR Turkey
- Oxford House International
- Ozman Yurtdişi Eğitim
- Partner Educational Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
- Success Yurtdisi Egitim
- TROY International
- UKLA Abroad
- United Towers Work and Travel
- USEH Uluslararasi Staj ve Egitim Hizmetleri
- Westline-International
- Worldwide Career Center
- Yedi Kita Yurtdışı Eğitim
- YERO Yurtdisi Egitim
IRTIBATA GECIP "IS VAR MI IS" DIYE SORACAKSIN. HANGISI OKEYLERSE ONLA YOLUNA COK HIZLI BIR SEKILDE DEVAM EDECEKSIN. ZATEN BU SAATTEN SONRA OLUP OLMAYACAGINI SANA DIYECEKLER.
2. BIR BOSTON'DUR GIDIYOR BU MUHABBET, DEDIKODU YAPMAKTAN BASKA NE BILIR BU MILLET, KULAK ASMA DERT YANMA HANGIMIZDE BELLIDIR AKIBET, AHH ORMAN NE GUZEL NE GUZEL
3. BOSVER TEK SIRKETE BAGLI KALMA, KULVAR SAYINI ARTTIRHANGISI SANA IS BULURSA ONLA BASAR GIDERSIN. HADI KOLAY GELE.
Başka iş de gelebilir ama sana şirket danışmanları kesin bir bilgi vermiyor mu ?
---wat where amazing happens---
Ataköyden İstinyedeki konsolosluğa nasıl gidebilirim ve kaç saat sürer ? yardımcı olursanız sevinirim
[QUOTE=Tiryaki92;182185]Ataköyden İstinyedeki konsolosluğa nasıl gidebilirim ve kaç saat sürer ? yardımcı olursanız sevinirim[/QUOTE
zeytinburnuna gecıp ordan tranvaya bınıp kapatasta ınıp numarasını hatırmamıyorum ama 12t olabılır ordan ıstınyeye gecersın buda yaklasık sana 1 30 saati bulur yada metro yakınsa ona bınıp tranvaya aktarma yapabıoırsın baska bır secenek sahıl yolundan emınonune gelln otobusler var ama cok uzun surer sen ılk dedımle gelırsen kolay olur
Aralık ayında mülakat ile aldığım işten henüz işveren tarafından geri dönüş yapılmadı herhangi bir mail vs. bana atılmadı. iş ile ilgili bütün gerekler yerine getirildi vize bilet alındı. bir türlü işveren bana geri dönüş yapmadı. telefonla irtibat kurmayı düşünüyorum işimin imkanları oldukça iyi , evhamlı davranmış gibi olmak istemiyorum ama bir kere indiğim havaalanından beni onlar alacak , en azından bunun için bile görüşmem gerek , geri dönüş sağlatamadım bi türlü.. danışmanım , bunlar her sene olan şeyler , amerikalılar böyle falan diyor. önerileriniz nelerdir ?
işim montanada 320 guest ranch. 7haziran akşamı montana da olacağım.
telefon ac , en garantisi budur, zaten ucus bilgilerin sponsora gidiyor , sponsor isverene iletiyor ancak sen de mail at ara ulasirsin merak etme.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
19unda saat 15 de jfk olacağım ordan o saatte ocean city md ye nasıl gidebilirim?otobuslerin öğleden sonra olmadığını söylüyorlar.geceyi ny de geçirmek zorunda mıyım?yardımcı olursanız sevinirim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks