HMShost'ta calışmış biri olarak çok şanslıydım,türkler calıştığı için her şey beleş![]()
Mükemmel paylaşım. İşime yaracaktır!
Beş para etmez.. Ben parayla doldururum
HMShost'ta calışmış biri olarak çok şanslıydım,türkler calıştığı için her şey beleş![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Starbucks,Burger King (my place), Sbarro Pizza, Popeyes, Hershey Icecream.
ozledim HMShostu![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
kola zararlı bişi, free refill beni etkilemez,
tabi kola yerine alınabilecek diğer içeceklerde iğrenç,
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
cidden bu konuyu sabitlediniz mi ??![]()
alışkanlık yapar![]()
Starbucks ta reffıl var ama 40-5o cent alıyolar haberınız olsun bıde bardagınızı goturuyonuz
Bu refill olayı Türkiyede olsa ne yaparlar merak ediyorum![]()
Bu konuyu çok tartışmıştık biz oradaAma insan bir süre sonra bıkıyor.İlk günlerde tek oturuşta 6-7 refill atarken son günlere doğru 1 refill bile yapamaz olmuştum.Ayrıca o sistem burada olsa belki orada refill yapmazdı ama ya aynı bardakla günlerce gidip gidip içerdi, ya da refilli 2.5 pet şişeyle yapıp eve de götürürdü.
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
valla hic ole degil. ankarada bir alisveris merkezinde var sasisli ve sinrsiz kola 2.5 lira.. kimse de ole dusunuldugu gibi abartarak icmiyor ikinci bardak en fazla 3 oluyor.. ki inanin bana o makinelerdeki kolalarin hicbir maliyeti yok nerdeyse onlara... bir de sunu soyleyim bizim millet kadar hakkini bile ararken utanan baska millet yoktur.. bu isi abartan 3-5 kisi cikar ama onlari da hic kullanmayanlar yerine sayin..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Hazır içecek konuşurken midemdeki sorun yüzünden kola vb asitli içecekler içemiyorum. Iced Tea hariç asitsiz alternatif içecek var mı acaba? Türkiye'deki ayran gibi meselaBurda sürekli ice tea içmek zorunda kalıyorum, orda da iced tea içecem sanırım ama alternatif güzel birşeyler varsa iyi olur
![]()
bu refill olayı yüzünden biz garsonlar çok sıkıntı çektikbazı adamlara içeceği getiriyosun, arkana dönmeden bitirmiş oluyodu. böyleleri yüzünden tekrar tekrar içecek makinasına gitmek zorunda kalıyoduk. 5-6 bardak içeni bile gördüm ki bu amerikalıların bardakları bizimkilerin 2-3 katı kadar...
burger king, mcdonalds gibi yerlerde genellikle içecek makinası müşterilerin oturduğu yerde durur. size bardağı verirler, istediğiniz kadar doldurup içersiniz. new york'taki mc donaldslarda içeceği çalışanlar doldurup veriyodu, refill istemeyi hiç denemedim ama istesen verirler heralde. kfc'de istemiştim bi seferinde adam doldurup verdi.
limonata iceceksin o zmn bol bol ben ole yaptim bir iki icecegi daha var ama igrenc tek kelimeyle su alkolsuz biralari igrenc![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
refill isterken genellikle ''can i have a refill'' derler.
alin buyuk mcdonalds yada burgerking bardaklarindan, kullandiktan sonra atmayin cope, baska biryere gittiginizde yada baska zaman ayni yerden yine icersiniz.
Peki.
izmirde de forumda hot dog alıyon yanında bardak verıyolar.. bardakla sınırsız kola ıcebılıyosun ama tadı bı degısık su katmıslar sankı..ben 3 bardak ıcebıldım![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ikea larda var burada hotdog ile verilio bardak
Arkadaşların bahsettikleri de ikea muhtemelen.. forumdaki ikea'dan bahsetmiyor musun sucre?Bursada'daki ikea'da da var aynı muhabbet..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
İzmir Forum Bornova'daki olay da Ikea'da zatenKola içemediğim için hiç içmedim ama içenlerin kolayla alakası olmayan bir sıvı olduğunu söylüyor.
Bende katılıyorum sanki az kola çok su gibi bişi ikea daki![]()
Parası çok olan arkadaşlarımızı tanıyınız..
manhattan matraxxxgs ozgursum spanish starfire tufanoglu0535 wise
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
İlk yıl bende cılkını çıkarıyordum fakat sene geçtikçe insan gereksiz olduğunu ve aşırının gerekmediğini anlıyor. Burger, MC vb. yerlere gittiğimde 2 bardak fazla bile geliyor.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
konu canlansın
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
canlandıralım bakalım
las vegas ta bu free refill olayı biraz sınırlı,her yerde yok ama stripteki mc donalds işinizi görür...
bizim kasabada evin yakınlarındaki subway de free refill vardı mesela...gerçektende dükkanların işlek olup olmamasına göre değişiyor olmalı...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks