heryerde yazdgm gıbı bende 13 hazıran-1 ekım İST-JFK non-stop aldım 714 dolara...1 mılyar 90 mılyon a denk geldı...
heryerde yazdgm gıbı bende 13 hazıran-1 ekım İST-JFK non-stop aldım 714 dolara...1 mılyar 90 mılyon a denk geldı...
kill them all-spartacus
bende ist-jfk thy aktarmasız 789 dolar gidiş dnüş ve tarih değişikliği para almıyolar
yya bence hangı acentayla yada netten mı aldıgını yazarlarsa arkdaşlar daha ıyı olur bende arastırıyorumda bu sıralar o nedenle![]()
trek turizm![]()
Ben 14 nisan'da vizeye giriyorum ama şimdiden THY'den bilet alırsam diyelim ki vize çıkmadı THY bilet iptalinde ne kadar kırar yada direk para iadesi yaparlar mı![]()
THY (aktarmasız)
İstanbul- New York (10 haziran)
New York- İstanbul (dönüş açık tarih)
800 Dolar sizce nasıl ?
bence şimdiki duruma gayet normal ben de daha bilet almadım biraz bekliyorum.inş. biraz düşerse hemen alacağım.ama düşmeyebilir.çünkü bu sene delta,air france ve bir de ismaini hatırlayamadığım bir firma birleşmişler bu yüzde bu sene pek rekabet olmayacak anca thy ile bunlar arasında küçük bir bir rekabet olabilir. bu yüzde çok fazla beklemeyi düşünmüyorum en geç haftaya kadar biletimi almış olurum gibi geliyor bana.
yenı bı bılgıye gore thy vize reddi durumunda bilet parasını aynen iade ediyormus.yınede alırken bı sorarsn
IST-CHICAGO
NY-ISTANBUL toplam 590 euro.bugun aldım (5 nisan)
THY ile direk ucus ikis de
Konu slhgny tarafından (05-04-2010 Saat 08:05 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar cehaletimi bağışlayın ama bişey sorucam :=)
Thy den aynı tarihteki aynı uçuşa farklı zamanlarda bilet aldık diyelim arkadaşımla,ama yan yana oturmak istiyoruz.Koltuk numarası bilet alırken mi belli olyor,yoksa check in de birlkte işlem yaptırmamız yeterli mi?
6 haziran ist-jfk gidiş 15-25 eylül arası dönüş 620 euro thy direk uçuş
check-in de beraber giderseniz yan yana oturma şansınız var.
beraber gidip biz yanyana oturmak istiyoruz deyince ona göre numaralandırılıyormuş![]()
arkadaslar check in e gittiginizde ordaki gorevliler size uztunde kapi numarasi ve koltuk numarasi bulunan kart verecekler.. veya 24 saat oncesinden online check in yaparak koltugu kendiniz secebilirsiniz thy sitesinden..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaşlar bende aldım bileti biraz pahalı oldu ama sağlık olsun. İzmir - New York 1377 liraya aldım. Gidiş 7 haziran dönüş 1 ekim. Herkese hayırlı olsun. Allah sağ salim gidip gelmeyi yeğlesin...
Türk Hava Yolları
Konu m3lijh tarafından (05-04-2010 Saat 08:36 PM ) değiştirilmiştir.
ıyı yolculuklar kardeş darısı bızım almamıza
İnşallah hep beraber güzel bir yaz geçirelim ki döndüğümüzde yazalım buralara![]()
donuste bu siteye girinde![]()
![]()
Gireriz gireriz![]()
kardesim ne olarak birlesmisler ?? bir de birtek onlar yok birsuru amerikan firmasi var. thy var delta var, klm , air france , alitalia , iberia , lufthansa , british airways watcilarin kullandigi havayollari ondan merak etmeyin biletler daha da ucuzlar.. daha hicbir kampanya yok.. elbet biri yapacak..
gecen sene bu aralar britishden 500 dolara ist-jfk gidis donus bilet almistim ama bu sene o kampanya tekrarlanir mi bilemem tabii
İnşallah olur arkadaşlar sizde gönlünüze göre bir bilet alırsınız.![]()
slm arkadaslar bende yaklasık 15 gun once aldım bıletımı 616 $ 1300 tl thy ile direkt ucus ist-JFK 5 haz<ıran kolay gelsın
dolar degil euro olacak sanirim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks