baska wisconsin ne gıden varmı bende mulakatları gectı kuzenımle gıdıoruz bı vıze gorusmesı kaldı kalıcak yer fln bakıorum bende sımdı danısman sırket bıyerler onerdıgınde bılgı sahıbı olalım dıe bır yer onerıcek olan varmı?
baska wisconsin ne gıden varmı bende mulakatları gectı kuzenımle gıdıoruz bı vıze gorusmesı kaldı kalıcak yer fln bakıorum bende sımdı danısman sırket bıyerler onerdıgınde bılgı sahıbı olalım dıe bır yer onerıcek olan varmı?
arkadaşlar kalahari de son durumlar nedir? sınavları geçtiniz mi?
Merhaba arkadaşlar bende Kalaharide olucam 15 haziranda.Kalıcak yerle ilgili pine air moteli çok iyi duydum ama sanırm çok yakın değil o yüzden ya araba satın alıcam yada kalahariye yakın olan sleep inn de kalıcam.Mülakatları geçtim 15 nisanda vize randevüm var.bakalm![]()
benımde vıze gorusmem 13 mayısda kaaharı resortta calıscam pıne aır motel kalaharıye cok mu uzak acaba banada formdan okudugum kadarıya pıne aır motel daha ıı geldı ama bılmıorum .... :S
pine air ile kalahari arası yaklaşık olarak 4km.yürüyerek gidilmez bence.ya bisikletle gidilir yada araban olursa orda
o yüzden pine aire alternatif olacak kalahariyeye yakın güzel motel bulmak lazım
aly.ayin.kacinda.gidiosun.sen.
Arkadaşlar merhaba .Bu yıl ilk defa work and travel yapıcam.kalahari resort wisconsin dells de hosekeeping düşünüyorum.İş hakkında yer hakkında önerisi tavsiyesi görüşü olan var mı ? yardımcı olabilir misiniz acaba ?
yokmu bu sene giden?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks