arkdşlar bende ayırttım bıletımı 13 hazıranda thy ıle uçuyorum sanırım hep bu sıteden olcak watçılaryan yana uçarsak nicklerimizle hitap ederız bırbırımıze artık
![]()
arkdşlar bende ayırttım bıletımı 13 hazıranda thy ıle uçuyorum sanırım hep bu sıteden olcak watçılaryan yana uçarsak nicklerimizle hitap ederız bırbırımıze artık
![]()
önceden bi başlık açıp, tanışırız,kaynaşırız bence![]()
yani ilk kez gidicek olanlar için bulunmaz frsat "bence" tabi
o kadar uzun bir yolculukta yalnız olmadığını hissetmek süper olucaktır![]()
kesinlikle katılıyorum. 10 saat 45 dk yalnız çekilesi bir yol değil.
bir de Lake George'a gidicez biz 3 kişi 4 saat te ordan var))
bende ordan boston ordanda otobusle rhode ıslan 2 saat:dbide benı dusun
vizem de tamam bugün itibariylePasaportu yarın aldıktan sonra geriye sadece oryantasyon zımbırtısı kalıyor
hayir oryantasyon amerikaya gitmeden evvel sponsorunuzun sirketiniz araciligiyla yaptigi birsey.. genelde sirketler otellerde bu oryantasyonu yapar.. iste ilk gidiste ne yapacaksiniz , onemli noktalar neler , orda nelere dikkat edeceksiniz , bi sorun olursa ne yapacaksiniz gibi seyleri anlatiyorlar.. bir cogunu burda forumdan ogrenebilirsiniz aslinda ama yine de gozden kacirabileceginiz seyler olabilir, o yuzden imkaniniz varsa gidin oryantasyona.. son olarak isyerlerinin oryantasyonlari farklidir isleri ve isyerinin kurallarini anlatmak icin yapiyorlar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
[QUOTE=ozgursum;107571]hayir oryantasyon amerikaya gitmeden evvel sponsorunuzun sirketiniz araciligiyla yaptigi birsey.. genelde sirketler otellerde bu oryantasyonu yapar.. iste ilk gidiste ne yapacaksiniz , onemli noktalar neler , orda nelere dikkat edeceksiniz , bi sorun olursa ne yapacaksiniz gibi seyleri anlatiyorlar.. bir cogunu burda forumdan ogrenebilirsiniz aslinda ama yine de gozden kacirabileceginiz seyler olabilir, o yuzden imkaniniz varsa gidin oryantasyona.. son olarak isyerlerinin oryantasyonlari farklidir isleri ve isyerinin kurallarini anlatmak icin yapiyorlar..[/QUOsaol ozgursum sırketle bı konusuyum bu konuyu
Benim DS yk henüz ortada, alsam mı ki uçak biletini ? ne dersniz?
eger alcagin bilet de vize reddinde tamami iade oluyorsa al... bir de bileti alirken tam olarak ne zmn iade olacagini da sor..
kardesim o zmn 100 euro yu riske atma bence fiyatlar cok da abarti artmiyor bircok kisi mayistaalir bileti zaten..
100 euro yu riske atarim sorun deil diyorsan al.. karar senin.
100 Euro ufak bir para değil bence biraz daha beklemeye değer. Görüşme güzel geçti Sinemyazıcam birazdan foruma
![]()
ordaki isyerini tanitan bir oryantasyon calisacagin isyeri duzenliyor.. burdaki ise work and travel ile ilgili amerikadaki yasam ile ilgili oryantasyon. ucaga ilk binisinizden donusunuze , orda karsilasabileceklerinize kadar herseyi anlatacaklari bir oryantasyon..burdakini sirketiniz duzenlicek..
seninki yanlis dedigimi hatirlamiyorumilk mesajimi okursan gayet acik son mesajimdakileri anlatmisdim ama
![]()
![]()
Evet arkadaşlar 16 haziran 2010 tarihinde thy ile istanbul-jfk yolcuları kimler acaba??
belki ben
16 sında thy bileti buldum ama pahalı geldi kararsızım sen kaça aldıydın biletini ringeril ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks