Motorlu yere bayıldım :O
ya ehliyetin varsa bi tane alırdık ben meraklıyım motorlara![]()
Motorlu yer aslında bizim şansımıza denk geldi...
Şöyle ki, biz eylul 18-19 gibi key westteydik. Bizim gittiğimiz zamandada bu tarz bir şenlik vardı. Amerikadaki birçok eyaletten motorcular vardı. Harley Davidson dısında bir marka yoktu zaten. Key westin en meshur caddesi sadece bu şenlik için kapatılmıstı va araçlar alınmıyordu..Geceleri eğlenceler yapılmıstı sokaklarda..Güzel ve keyifli bir zamana denk gelmiştik gercekten...
Hatta olay şuymus arkadaslar....
KEY WEST HARLEY DAVIDSON POKER RUN IS A PETERSON TRADITION
Harley Davidson 883 News | Harley Davidson 883 Motorcycles
sanırım ben yetişemiyecem bide ekim ayında bı festiwal warmış oda muhteşem heralde fotolarnı gormustum
ehliyetim var ama araba ehliyeti,bizim ehliyet geçerli mi florida eyaletinde?
bende florida marathon key puplix super markete gidiyorum...
15 haziranda cıkıcam.giden arkadaslara duyrulur...![]()
ok sewindim arkadaşım 3 kısı olduk Allah arttırsın ne dyelim
sen nerden okk bu arada??
aalpinistt miami de alışveriş için önerebileceğin bi yer var mı???
ben Gaziantep üni. den.ismim okan.siz nerden?
ben Kadir,Isparta Süleyman Demirel Üni den seninle konuşmuş muyduk izmirde aynı işteyiz diye?
hayır izmire gitmedim ben.Gaziantep den wep kameralı fuarla ayarlandı işim.iş vernle bende görüşmedim henüz.
bende semih afyonkocatepe ünv.
bu arada işverenle konustunuz mu hiç??
Yok ben ve bizim ünideki 2 arkadaş konuşmadık işverenle,uçak biletimiz belli olsun da öyle konuşalım diyoruz
yani şuan 5 kişiyiz ona göre bi organizasyon yapıp bilet alalım arkadaslar olur mu hatta aynı uçağa bilet alalım hepımız tek gitmek pek mantıklı deil bence
ben size göre biraz geç gidecğim.14 -15 haziran gibi.siz sanırım 7- 10 u arası gidiyosunuz?
tamam senın daha iyi hiç deilse biz gidip sana anlatırız ordan çunku miami den marathona gitmek biraz sorun olacak gibi
Bizim üniversitedekiler de daha geç gelecek semih biz 2miz gidelim
kadir desene kobay olacaz![]()
öyle bakma olaya ilkleri biz yaşicaz![]()
tuttum bunu meseleye farklı bı boyuttan yaklasmıssın![]()
Aldım semih vizeyiuçuşu ayarlayalım hadi
kadir bende senı arıyordum ben bileti aldım 8 ine 600 euro miami
sende aynısını al bence ekobilet.com dan
Ne güzel hayırlı olsun arkadaşlar...Bol eğlenceler...
semih senin aldığın bilet italya aktarmalı mı?öyleyse eğer italyaya transit vize gerekiyormuş
Hayırlısıyla ben de semihle aynı bileti aldım,italyaya transit vize gerekmiyormuş
arkdaşlar bende biletimi aldım 14 hazirana.bizim ünide bir arkadaşta aynı yerde calısacakmıs beraber gidecegiz.erken giden arkadaşlarda gittikten sonra nasıl bir yer olduğunu yazarlarsa sevinirim.
Key west için mükemmel diyorum başka da birşey demiyorum.....
Fırsat bulmusken birkaç fotoğraf ekleyeyimm o haLDE....![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks