Wat olayını liseden beri bilmeme ragmen 3. sınıfta gidiyor olduguma pişmanım..
1.sınıfta yaşım tutmuyordu
2.sınıfta evdekilerin güvenini alamadım
şimdi tüm koşullar tamam herşeye pişman olayımda gittigime pişman olmayayım istiyorum![]()
isteyerek yapılmış hiçbirşey hata değildir..hayatta keşke dememek için yaşayın!!
hahahah arkadaşlar yarıldım ya başlık mükkemmel cok eglendim okurken allah iyiliğinizi versin .. ne diyim pişman olmamak dileği ile ....
bir insan nasil herseye pisman olmayi goze alir sirf amerikaya gitmek icin.her zengin insan amerikaya gitmek zorunda degil,her kariyer yapmak isteyen, her zengin olmak isteye, her merakli insan gitmek zorunda degil.cok buyuk birsey degil bence.abartiyorsun.Ya da ben amerikaya gitmeyi cok buyuk birsey gibi dusunmeyerek abartiyorum, bilmiyorumşimdi tüm koşullar tamam herşeye pişman olayımda gittigime pişman olmayayım istiyorum![]()
dikkat et, yarildiktan sonra pisman olmayasin sende bir sekilde![]()
Peki.
agirami aldim hafifemi aldim bilmiyorum cidden, bildigim birsey hayatimi bir kenara birakip gelmedim buraya.ailem hala tr'de.buraya gelmeyi bir yil once,iki yil once dusunerek gelmedim.daha kucukken vardi yurt disinda birsure kalmak,calismak vs. zati buraya gelelide cok olmadi.uc dort ay once geldim.daha oncedende gelmistim zaten.yani onceden planlamistim,birazda sansimmi yaver gitti ne oldu ya da allahtan mi dersin, artik nasil adlandirirsan.burda kalmayida dusunmuyorum yesil kart bile verseler.sadece birkac yil daha calismak isterim burda.
diger bildigim birseyse karnim cok ac.kalkip birseyler hazirlamaya yemeye eriniyorum.![]()
![]()
Peki.
sendeki çelişkiyi görmezden gelemiyorum ama bu ruh halindeki dalgalanmaları yalnızlığına ve tabiki yemek yapmayı bilmemene veriyorumçelişkiden kastım evlenecek birilerini arıyor olmandan. gc almak istiyorsun cunku orayla bağın kopmasın,evet turkiye ye gel git ama oraya da gidebil diye yanlış önermelerde mi bulunuyorum bilmiyorum... ayrıca ailen hala turkiye de ama sen onların yanında değilsin. demek istediğim buydu. zaman akıp gidiyor, sevdiklerimizden uzakta,cok uzakta olmakla neler feda ediyoruz farkında değiliz. buna değecek bişey olması lazım değil mi? elbette buna değecek bişeyler için ordasın sende ve bu yuzden hafife aldıgını söyledim. sana söz geldiğimde cagırıcam seni bize. 4 kız gidiyoruz biz,cok yaparız yemeği evine de götürürsün mikroda ısıtır yersin ertesi gun
pilav noldu bu arada tutturabildin mi
![]()
Konu starfire tarafından (04-03-2010 Saat 06:36 AM ) değiştirilmiştir.
I made a promise never to settle...
Duygulandim.Ama sende beni yanlis anlayanlardansin.hic anlamamaktan daha iyidir herhaldeYazdigin cumlelere teker teker yorum yapmak isterim.bendeki celiski agzimdan cikanlarin icimdekilerden fazla olmasi.yani cok konusurum ama demek istediklerim degildir bunlar.haliyle yalnizligim , ozelliklede yemek yapma konusu degildir. evlenecek birisini gercekten aramiyorum.cok onceden yesil kart almanin en kolay yolunun ewlenmek oldugunu fakat ewlenecek birisini bulmanin zor oldugunu dusunurdum,artik o da zor degil.gercekten sapkinlik derecesinde ve amerikada kalma,olmazsa olmaz cinsinden bir ewlilik dusuncesi degil bendeki.zaten dedigim gibi gercekten ewlenmek isteyen biriside degilim.ailemden uzaktayim fakat onlarin tek istedigi okumam ,is bulmam ve mutlu birsekilde hayati idame etmem.okul bitti, geriye is bulmak, mutlu olmak kaliyor.iside simdilik burda buldum.yarin ne olur bilmem.
Gelelim en sevdigim konu olan yemegebeni tanimadan bu kadar kucumseme derim yemek konusunda.hem sen nerden biliyorsun benim pilav yapamadigimi!!! daha once tanisiyormuyuz seninle
aslinda yemek konusunda gercekten iyiyimdir, en azindan ogrenci kategorisi icinde.Fakat araya birgun bile yemek yapmadigim dort sene gibi bir universite hayati girince herseyi unutmusum.Yaslilik artik
o yuzden yemek konusunda pek yukardan bakma bana derim.yemekte iyiyimdir.bilmiyorum bana yakin biryeremi geliyorsun ama tarafinizdan yemege davet edildigimde besamel soslu ordekten assagisini kabul etmem yani
herhalde beni pilavla kandiracak degilsindir.
Ayrica bu sitede ikinci kisisin, beni yemege davet edenlerden.ilki de senmiydin hatirlamiyorumet sote ve pilav yapacakti bana ama yinede sansli birisi hissediyorum kendimi.uzun bir cevap icin kusura bakmayin.umarim yaptigin yemegi yedigimden pisman olmamda, pismanlik konumdada rezil etmem seni
Bu arada yazdiklarin icinde tesekkur ederim.cok iyi seyler dusunmussun.
Konu azuhazu tarafından (04-03-2010 Saat 07:18 AM ) değiştirilmiştir.
Peki.
hahaha yahu azuhazu etsote-pilav a davet edende bendimpilavı tutturamıyodun bana hava atma şimdi yaptıysanda kesin bnm tarifle yapmıssındır
şaka bi yana aslında seni çok iyi anlıyorum. bizi yıllarca boyunca okutan ve sonrada gelecek kaygısına düşÃ¼ren sistem utansın. ayrıca yemek konusunda herturlu kapışırım
![]()
I made a promise never to settle...
et soteye davet edildigimi hatirliyordumda,kimin davet edildigini hatirlamiyordumzaten pekde onemli degil.yemege davet edileyimde.Gerci ogrenmis oldum kimin davet ettigini.Pilavi senin tarifle yatmadim, baska birisi soylemisti.iki yil oncede turk bir kizla burda yemek yapmistik,daha sonra hic konusmadim kizla, birde ayni yerde calismamiza ragmen.Dedigim gibi besamel soslu ordekten assagisina yokum yemek davetinde
ama etsote-pilavi da deneriz yani sorun yok fakat etsote domuz etinden olsun lutfen
![]()
![]()
Peki.
bu aralar pismanliklarini anlatmak isteyen yok sanirim![]()
Peki.
yanimda POS ( point of sale )cihazi tasimadigima pismanim.bugun bir musteri nakit param yok diye bahsis vermedi.
Peki.
dostum sen amerikada suan ne yapıyorsun?intership felan mı?
internship haric hersey ama resmiyetten internum.birde dostume demesen.sevmiyorum o kelimeyi.sagol anlayisin icin.
Peki.
you're wellcome![]()
Bu aralar hic pisman olan yok sanirim, Allah mutluluklar versin![]()
Peki.
amerıkaya geldıgıme pişmanım
sorun ne yakisikli bebe? Ankaralisin sanirim,Ankaralilar cok kullaniyor bebe kelimesini![]()
Peki.
son senemde gelmiş olmam ve de amerikaya gelirken daha fazla para getirmediğime pişmanım..en azından araba alabilirdim çok rahat..
pisman da degilim mutlu da degilim ..istedgim gibi kazanamiyorum geldigim yerde kriz var sanki ..hic bi yerde is yok ansni satayim..ilk haftalar mc donalds 38 saat veriyodu simdi 3 haftadir 28 veriyolar satislar yari yariya dusmus kagidi gosterdi manager nbiliyim iyi ama parasiz tadi cikmiyor usa nin..dusun Nyork eyaletinde otobanin uzerindeki bi mc donalds olmasina ragmen isler durgun
Konu sucre tarafından (12-08-2010 Saat 08:02 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
dogru bildin ankaralıyım
pişmanım cunku iş yerim cok kötü tabi iş yerinin kötü olmasını amerıkaya baglamamak lazım ama neticesınde su an amerıkadayım
burdaki yazılan bazı hıkayelere baktıgımda aslında iyi durumdayım haftada 350 dolar kenara atıyorum butun masraflar cıktıktan sonra ama hergun calısıyorum
bugun 62. gununm ve su ana kadar 1 gun off'um vardı
ve bu mekan ormanın ıcınde lake george'a 6 mil uzaklıkta bi otel oraları bılenler bilir
pek hayat yok olsa da o hayata ulasacak ne araba arac gerec ne de zaman var
kısaca keskem gelmeseydım y da baska bı yerde calıssaydım dııorum
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Ya arkadaslar halinize sukredin yine alaskadayim su anda kodiakta deli gibi is var 6 saat uyku tesadufen uyuyorum.Day off olsun diye dua ediyo millet kafayi siyiricam para kazanmadiginiza uzulmeyin yani biz burda cok calisiyoruzda noluyo temmuzdaki day offlarin parasini cikartmaya kasiyoruz.Kodiaktan en 6000 alabilirsek ne mutlu ama emin olun buraya geldigime coook pismanim!!!
Whence I Would Like?
su saatten sonra pişmanlık duymanın bi anlamı yok 2 ay oldu gelelı cok sakın bıyerdeyım canım cok sıkıldı burada ama haftaya işten cıkacagım 5 eyalete gezi planlıyoruz.bunu gerceklestirip donersek içimde en ufak bir pişmanlık olmaz.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks