Merhaba Arkadaşlar,

Dün islamiyet konusunu tartışırken konu bir şekilde döndü dolaştı ve richard99'a geldi. Baya bir tartıştık. Ancak o mesajları konunun içerisinden çıkardım. Şimdi bir kaç açıklama yapayımda konuyu örtbas etti demesinler.

Daha öncede dediğim gibi richard99 uzun süredir forumumuzda yer alıyor. Kayıt tarihi 19 Nisan 2008. Yani neredeyse iki sene olacak. İnanın bende onun ilk geldiği zaman şaka yaptığını felan sanıyordum. Kimi zaman konulara neşe getirdi kimi zaman konuların altını üstüne getirdi. Sadece ben kendisini 3 kere uzaklaştırdım. Uzaklaştıran diğer arkadaşlarda var. Ancak arkadaşımız uyarıdan anlıyor ve belli bir süre duruluyor. Bir arkadaşımız psikolojik sıkıntıları olabileceğini belirtmişti. Evet olabilir. Bu ayıp bir şey değil ayrıca.Zaten adamın profiline bakan neyin ne olduğunu anlıyor..
.
About richard99
Hakkınızda insan kanı içmekten hoşlanırım ,öldürmek hobimdir birakamam,kendimi asmayı çok severim
Nereden
cehennemden
İlgi Alanlarınız cinayet,intihar,hitler filmi izlemek,katliyam filimleri izlemek ve onlar gibi olmaya çalışmak

Onun için richard konusunda adım atacakken bunları göze alın. Richard'ı online gördüğümde inanın beni büyük bir tedirginlik kaplıyor. Şimdi cam çerçeve inecek diyorum. Ee şimdi diyeceksiniz ki neden bu adamı burda tutuyorsunuz. Arkadaşımızın kendine has bir üslubu var. Bazen aşırıya kaçıyor. Bir çok konusu ve mesajı silinmesine rağmen, değer taşıyan halen yüzlerce mesajı ve bilgisi var. İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerek. Tabi tedbiri de elden bırakmamak...