n3co_
pedicap işine gitsekcen bence bir sirketle anlasmana gerek yok self olarak yazıl sonra git orda pedicab ını kırala calıs o işler için ben şirketlerin haksız yere para kazandıgını dusunuyorum cunku self gıden bı ogrencı cok rahat bı sekılde pedicap,chairride yaparsın cunku ortada bı ısveren yok kı sen gıdıp kıralıyorsun
bende bu yaz self olarak gitmeyi düşÃ¼nüyorum eski iş verenimle görüştüm ama kesin kararlarını şubat aynda verecekler o zamana kadarda farklı iş secenekleri aramak istiyorum sizce nerden bakabilirm
wat mat hikaye çok yalan var içinde çokkk!!!
edurehber'e sakın kayıt olmayın tamammen düzenbazlar....
Work and travel firmalarına bakabilirsin
Türkiye'den çok sayıda öğrenciye sponsorluk yapan ve
Türkiye'de temsilcilikleri bulunan başlıca DS sponsorları:
- CIEE - Council on International Educational Exchanges
- INTRAX Work/Travel
- AAG - Alliance Abroad Group
- CCI - Center for Cultural Interchange
- CHI - Cultural Homestay International
- CETUSA - Council for Educational Travel
- Interexchange
- CCUSA - Camp Counsellors USA
n3co bende 2010 san diego pedicab a katılıyorum...mailleşelim istersen...acık adreste var benm msn
Ben patladım eskİ İŞ verenİm kabul etmedİ kendİmde bakınıyorm ama
bulamadım Şİmdİlİk sanırm cevİrcem normal work and travel halİne ne dersİnİz
wat mat hikaye çok yalan var içinde çokkk!!!
edurehber'e sakın kayıt olmayın tamammen düzenbazlar....
2010 slfçiler başlığı varken bende durum güncellemesei yapayım, yüksek lisansa kayıt sürecim devam ediyor, başvurular, mülakatlar biri olsa da kendimi 2010 selfçi hissetsem diye bekliyorumsayılı gün kaldı
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Bakalim bugunlerde sozlesmem gelecek bende Intrax aracili ile gidecegim insallah. Havaalaninda da karsilar isverenim kafam rahat![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
benim iş sözleşmem bugün itibarıyla geldi çok şÃ¼kür,ama konuştğumuzda senden ikinci senen oldğu için konaklama ücreti almıcam demişti ama sözleşmede 90$ yazıor haftalık imzaladkmı bişede diyemyiz,gerçi geçen seneden biliyrum almamıştı ikinci senesi olanlardan sorun olmaz inş
bende self gidiyorum sozlemem geldi sirkete verdim onu da sizce ds im ne zaman gelir ds im gelmedende vizeye gitmek de istemiyorum gecen sene ole gitmistim gene bekledim pasaport u simdi bi an once halletmek istiyorum ds li gidince gorusmeye aninda pasaport u vize basip veriolarmi eger olumlusa yoksa gene ups le ile mi yolluyorlar
arkadaşlar bnde ccn internetional a giderek kayıt oldum self için bakalım ne olcak inşallah katakulliye gelmeyiz ucuza yazıldım 395 dolara ds gelir inşallah :S
log jam restaurants -----lake george, ny
lütfen çok önemli sorularınız olmadıkça pm atmayın.
http://img60.imageshack.us/img60/1031/dscn5152vs4.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/540/dscn5305eb0.jpg
Yahu bir şirket self ds bile getiremiyorsa zaten yazıklar olsun onlara. Senin DS'in gelmezse sen bana haber ver burada yerden yere vurayım![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
tamam fiorex bn şirketi dağıttıktan sora sana sölerim snde sanal ortamda dağıtırsın![]()
senin danışmanın kim acaba ?
Betül ile Emre.
lütfen çok önemli sorularınız olmadıkça pm atmayın.
http://img60.imageshack.us/img60/1031/dscn5152vs4.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/540/dscn5305eb0.jpg
teşekkürler bilgi için
değerli arkadaşlar bende geçen yılda turkıshwat tan çok faydalandım bu yıl da faydalanmaya başlıyoruzilk sorum bu konu üzerine olacak geçen yıl biz 2 arkadaş self gitmiştik yalnız bu sefer de self gitmek istiyoruz ama self placement için patrona job offferı imzalatmam mı gerekiyor yani, bana posta yoluyla mı göndermek zorunda taryacıdan gönderse yada biz burda imzalarsak olmaz mı:
))yani ds belgesi için yapmam gereken işlemler sırasıyla nedir ve değişik ihtimalleri nelerdir bi belgeyi en kolay elde etmenin??
yapcagin isler aslinda cok kolay benim bu sene yaptiklarimi yapacaksin ilk olarak ucuz bir sirket bul self placement icin cok da onemli deil sirket secimi ucuz olsa iyi olur ben mesela 325 dolar +250 onkayit parasina yazildim ama daha ucuzlari varmis sen bak sonra isveren ile sozlesme yap o scanleyip yollasin sana imzaladiktan sonra sen ciktiyi alip imzalayip sirketine verirsin bu kadar kolay dier islemleri sirket yapar
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
peki ccn in sponsoru yada saglık sigortası falan nasıl daha dogrusu işin gerçegi sormak istediğim bu ucuzlugun arkasındaki bir eksikliğin bulunup bulunmadığı (tahminim yoktur )ama bu şirketle daha önce self gidenler yorum yaparlarsa yada bilgi verirlerse seviniriz çünkü fazla vaktimiz yok 3 kişi acil (15 şubat son gün) başvuru yapmamız lazım
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks