Beni de götür utah a..![]()
ben ve bir arkadaşımda utah lagoon park düşÃ¼nüyoruz tanışmak isterim![]()
[QUOTE=SRC;90941]ben ve bir arkadaşımda utah lagoon park düşünüyoruz tanışmak isterim[/QUOTE
SRC kısmet olursa biz tanışırız...![]()
merhabalar, ben de Lagoon Park'a gitmeyi planlıyorum bu yaz. Ama bolge ile ilgili cok fazla bilgi bulamadim, oceansoul senin arastirmalarin nasıl gidiyor, benimle de paylaşabilir misin acaba? cok sevinirim gercekten![]()
ben 5 sirket gezdim acikcasi 6. dan haberim yok...
hepsi 15 degildir ya gecen sene cunku bir sirket 15 yolladi bir sirket 8 bu sene degisti mi bilmiyorum ama 75 cok da abarti rakam degil asagi yukari 60 ustunde adam gidiyordu her sene
merhaba arkadaşlar. eduyorka kayıt oldum. lagoon da çalışmayı planlıyorum. 24 şubatta ki iş görüşmesinde hangi işi seçsem karar veremedim. game attendant,lifeguard hangisi daha mantıklı olur acaba. ride operator riskli bir iş gibi geliyo bana...siz ne düşÃ¼nüyosunuz
lifeguardlik yok, ride en iyisi
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
$350 Moves you In!
http://www.apartments.com/avsummary....067#PhotoFloor
bu da geçen seneki konaklama![]()
Konu Bellagio tarafından (03-02-2010 Saat 12:46 AM ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=n3co_;91754]$350 Moves you In!
The Pointe At Northridge Apartments in North Salt Lake, UT | Photos & Media | Apartments.com
bu da geçen seneki konaklama[/QUOT
çok hoş görünüyo burda kalırsak harika olur gerçekten. ciddisin değil mi burada konakladınız!?![]()
arkadaşlar bişey sorcam Lagoon Park Utah vs Cedar Point Ohio.
sizce hangisi?
evet bende lagoon istioyordum onun için başka bir şirketteki son cedar point kontenjanını kabul etmedim. sonra lagoon tarihinin bana oymadığını öğrenince bu sefer cedar pointe yedek olarak yazıldım40 asil varmış ben 3. yedeğim. fuar mart 20 de sizce buraya girme ihtimalim nedir? cedar point çok kötü sayılmaz sanırsam gidenler memnunmuş..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
OceanSoul marmara da hangi fakültedesin..?
Lagoon hakkında bugüne kadar hiç olumsuz birşey duymadım, kafama yattı açıkcası bu iş. hadi hayırlsıı.
lifeguard lık var dediler bizim danışmanlar.gerçi bende pek havuz görmedim lagoonda,haberleri mi yok ne:/ sanırım ride ı seçicem . işe almamaları gibi bi durum olur mu acaba, ingcem fena değil ,boy 1.90 ehh tipte fena değilişe alınırım umarım.inşallahhhh
![]()
Konu politeboy tarafından (03-02-2010 Saat 11:29 PM ) değiştirilmiştir.
Ben de utah a gitmeyi düşÃ¼nüyorum şubat 23 te david geliyor..benim ajsnsa,hatta buradaki arkadaşlar tarihin sorun olmayacağını söylediler..:S aksi takdirde ben de 20 sinden önce gidemem..:s ama sorun olmaz yav..olursa da kötü olur;o kadar araştrmıştık.
![]()
Ben de iletişim fakültesindeyim..sizinki göztepe de galiba;hazırlık okumuştum orada..avrupa yakasından gidiyorsan ne şanslısın;metrobüs yapıldı:d
United States - Google Maps
Arkadaşlar buyrun google map görüntüsü.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks